Įkraunama...
Įkraunama...

Studentų praktika

Labukas, gal kuri analizavote įmonę buhalteriškai, ir pasidalintumėte pavyzdėliu, laaabai skubiai reikia blush2.gif O gal net klaipėdietė atsirastų, tai ne tik ačiū galėčiau pasakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mane irgi prispyre problemos. doh.gif Reikia skubiai parasyti verslo vadybos, rinkodaros krypties, profesines praktikos ataskaita (t.y. įmones pristatymas, dokumetų tvarkymo etapai, apskaitos principai, konkurencinė aplinka, stipriosios ir silpnosios įmones puses, įvaizdžio struktūra, prekės reklamos planas, kokybės kontrolės sistema bei standartai ir t.t.) Gal kas ka nors panašaus daret? g.gif
Atsakyti
Gal kas statybinių medžiaguų parduotuvę analizavot?
Atsakyti
Sveikos merginos, tiesiog siaip idomu, ar kuriai nors atliekant praktika teko imtis tikrai rimtu darbu? (nekalbu apie tas, kurios praktikos metu buvo isidarbinusios).

Kiek paciai teko praktikanciu "apturet", tai vis kokiu dokumentu segimas, tai duomenu suvedimas i duomenu baze. Vis tokius techninius darbelius duodavau. Kazkaip prileist prie rimtu darbu kartais del atsakomybes negali, kartais del konfidencialumo. Be to ir tu techniniu darbu visada yra, kazkam reikia juos daryt. Stai ir dabar praverstu pagalba, bet kazkaip geda siulyti zmogui praktika atlikt, kai gali pasiulyt jam tik su exceliuku padirbet...

Kaip Jus reaguojate i tokia "praktika"?
Atsakyti
Man labai reiketu vietos, kur atlikti praktika,finansu srityje Kaune ax.gif Praktika nuo geguzes 10 d. iki birzelio 13d.
Gal kas turit kokiu pasiulymu? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpa: 27 balandžio 2010 - 20:58
QUOTE(jurgacka @ 2010 04 26, 14:49)
Sveikos merginos, tiesiog siaip idomu, ar kuriai nors atliekant praktika teko imtis tikrai rimtu darbu? (nekalbu apie tas, kurios praktikos metu buvo isidarbinusios).

Kiek paciai teko praktikanciu "apturet", tai vis kokiu dokumentu segimas, tai duomenu suvedimas i duomenu baze. Vis tokius techninius darbelius duodavau. Kazkaip prileist prie rimtu darbu kartais del atsakomybes negali, kartais del konfidencialumo. Be to ir tu techniniu darbu visada yra, kazkam reikia juos daryt. Stai ir dabar praverstu pagalba, bet kazkaip geda siulyti zmogui praktika atlikt, kai gali pasiulyt jam tik su exceliuku padirbet...

Kaip Jus reaguojate i tokia "praktika"?

labukas, pavasari baigiu studijas - busiu administratore. na ir ka nuo sausio iki geguzes 4 dienos - praktika. tai man dave tvarkyt archyva biggrin.gif kaip sakai dokumentu segimas ir pan., nezinau tikrai nieks nenori tu praktikantu nei pamokint , nei parodyt kazka.... tai is tikro apmaudu , kad praktika trunka 5 menesius, bet realiai naudos jokios. pora menesiu paejau, sutvarkiau juodus darbus ir viskas. jau geriau daugiau paskaitu kazkokiu naudingu butu, negu ta praktika sitokia ilga ir beprasme sad.gif ir kiek teko girdeti is kolegu mano , jiems praktika irgi taip ejosi kaip ir as cia kad aprasiau smile.gif
Atsakyti
Labukas merginos 4u.gif

help.gif help.gif help.gif padekit man...gal kuri turi "finansines apskaitos baigiamosios praktikos atsiskaitymo lapas"

4u.gif
Atsakyti
sveiki
norejau paklausti gal kas atlikinejo praktika globos namuose, policoijoje ar vaiku teisese? gal kas turet ptaktikos darbeli i kaip pvz , yra tokia problema auginu maza vaika ir niekaip neturiu kaip atlikti praktikos verysad.gif , tai bandysiu kazkaip kurti , bet reikia pvz unsure.gif
parasykit i az?
Atsakyti
Rekomenduociau praktikos ieskotis mazose imonese. Kiek pas mane atliko praktika tai ir i parodas kartu. Tai pat yra ivairiu uzduociu, jei matai, kad yra komunikabilus ir turi ideju, tai leidi pasireiksti. Surasti nauju produktus papildanciu dabartini asortimenta, sukurti tekstus produktams, supazindini su dokumentacijos tvarkymu.
Man kaip tik labaiu reikia kurybingu zmoniu, kadangi veiklos sritis yra mazmenine ir didmenine prekyba.
O duomenu suvedimai, tai yra buchalterijos padalinio darbas.
Praktikantams, manau svarbu susipazinti su pirminiais dokumentais ir ju tvarkymu ir imones produkcija.
O dar svarbiau, kad pabandytu realizuoti savo kurybinius sugebejimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elviva: 01 liepos 2010 - 11:59
QUOTE(kristi222 @ 2010 06 21, 20:17)
sveiki
norejau paklausti gal kas atlikinejo praktika globos namuose, policoijoje ar vaiku teisese? gal kas turet ptaktikos darbeli i kaip pvz , yra tokia problema auginu maza vaika ir niekaip neturiu kaip atlikti praktikos  verysad.gif , tai bandysiu kazkaip kurti , bet reikia pvz unsure.gif 
parasykit i az?

Atlikinėjau ir vaikų globos namuose, ir vaiko teisių apsaugos skyriuje. Visos ataskaitos 10 įvertintos. Kam tau tas pavyzdys? Yra juk instrukcija, ten pasiskaitai, jos laikaisi ir rašai. Paprasta.
Atsakyti
QUOTE(elviva @ 2010 07 01, 12:57)
Rekomenduociau praktikos ieskotis mazose imonese. Kiek pas mane atliko praktika tai ir i parodas kartu. Tai pat yra ivairiu uzduociu, jei matai, kad yra komunikabilus ir turi ideju, tai leidi pasireiksti. Surasti nauju produktus papildanciu dabartini asortimenta, sukurti tekstus produktams, supazindini su dokumentacijos tvarkymu.
Man kaip tik labaiu reikia kurybingu zmoniu, kadangi veiklos sritis yra mazmenine ir didmenine prekyba.
O duomenu suvedimai, tai yra buchalterijos padalinio darbas.
Praktikantams, manau svarbu susipazinti su pirminiais dokumentais ir ju tvarkymu ir imones produkcija.
O dar svarbiau, kad pabandytu realizuoti savo kurybinius sugebejimus.

Laba diena
Norėčiau paklausti, kuriame mieste esate, ir ar iš tikro priimate praktikai?
Baigiau VUKHF ekonomikos studijų 3kursus, nuo rudens reikalinga praktika ekonomikos/ finansų srityje (Kaune). Būčiau labai dėkinga už atsakymą.Mano el.paštashardas81@yahoo.com
Atsakyti
Norėčiau, kad tie, kurie praktiką atliko užsienyje, paidalintų savo patrtimi.
Įdomiausia būtų tų komentarai, kurie patys susirado vietą. Kaip ieškojot? Kur? Kaip sekasi? Ar gailitės? Kada laikas pradėti ieškotis?
Ačiū! cool.gif
Atsakyti