o gal kas turite praktikos ataskaita (buhalterines apskaitos) buciau labai dekinga jei atsiustumete agniesulka@mail.ru
QUOTE(zvika @ 2009 08 18, 17:38)
mano specializacija yra rizikos grupes, i tai ieina visos istaigos, taciau susiduriau su tokia problema, kad nepriima daug kur, kadangi mokausi Marijampoles kolegijoje, o noriu atlikti praktika naune, pirma kart suzinojau, kad negali priimti, nes istaiga nera sudariusi su tarties su mano kolegija, priima tik kauno studentus
siaip mitas yra kad nenori studentu vaiko kriziu centre tai oho kokia paspirtis darbuotojams kai pas juos tokie kruviai ne visur turi buti privaloma sutartis su mokymo istaiga, ji daugiau yra pradinems, izanginems praktikoms, siaip apsilankymai su destytojais pailiustruot destoma dalyka. eini ir klausi ar priima, gali atsakyt nebent priklausomybes ligu centruose, nes ten bendravimas su labai problemiskais klientais.
Sveiki. Galbūt kas nors padėtų susirasti kur atlikti praktiką. Įmonių ir įstaigų administravimo spec, 4 kursas. Praktika sausio vidurį kažkur turėtų prasidėti. Dėkoju.
su praktikom sunkoka,patikekit:)
Pati praktika atlieku"uzdejo parasiukus ir vsio"....nieks neprileis ir neprisiims atsakomybes uz praktikantus.Jei kurios dirbate,savo imoneje prasykites,uzdes parasiuka
Tik va ,su isvadomis sunkoka,kaska reiks burt,gal kurios atlikote seniunijose?
butu gerai sulaukt pavyzduko:)
Jau terminas spaudzia
jori623@gmail.com
sweikos, gal zinote/parekomenduotumete kurios imones kaune rimciau ziuri i praktikantus? mano spec. imoniu ir istaigu administravimas, sausi iseit reik i priesdiplomine praktika...o neisivaizduoju kur. nes noreciau kad bent kazkiek apmkotu dirbti, butu naudinga.o ne kur rusy bylas reiktu rusiuoti
O aš norėjau paklausti, kaip įforminama praktika? Man ji nusimato "dekreto" metu, tai bijau, kad su Sodra nekiltų problemų
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 11 28, 23:46)
O aš norėjau paklausti, kaip įforminama praktika? Man ji nusimato "dekreto" metu, tai bijau, kad su Sodra nekiltų problemų
neturetu kilti, nes pasirasoma trisale sutartis tarp studento, mokymo istaigos ir firmos kur atliekama praktika. praktikos metu darbo sutartis paprastai nesudaroma, todel manau su sodra problemu neturetu buti
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 11 29, 11:01)
neturetu kilti, nes pasirasoma trisale sutartis tarp studento, mokymo istaigos ir firmos kur atliekama praktika. praktikos metu darbo sutartis paprastai nesudaroma, todel manau su sodra problemu neturetu buti
Dėkui Kai oficialiai nieko negalima daryti nedarbingumo metu (net atsiskaitinėt ), o Sodra agresyvi pasidariusi, tai tikiuosi, kad niekas niekur apie praktikantus nepraneša.
QUOTE(perliux79 @ 2009 11 01, 18:40)
su praktikom sunkoka,patikekit:)
Pati praktika atlieku"uzdejo parasiukus ir vsio"....nieks neprileis ir neprisiims atsakomybes uz praktikantus.Jei kurios dirbate,savo imoneje prasykites,uzdes parasiuka
Tik va ,su isvadomis sunkoka,kaska reiks burt,gal kurios atlikote seniunijose?
butu gerai sulaukt pavyzduko:)
Jau terminas spaudzia
jori623@gmail.com
manau , kad priklauso nuo imones .Reikia klausti . Stai cia mielai priima ir apmoko
http://www_alio_lt/d...63.html/popup=1
Sveikos!
Siuo metu ieskausi kur atlikineti praktika, bet kazkaip nesiseka...gal sakau blogai darau, kad skambinu? gal geriau reik nueiti is karto?...gal turit kas kokios patirties sitam reikale?..ka galit patarti?...
..ieskau praktikos siuvimo imoneje...riau..
Siuo metu ieskausi kur atlikineti praktika, bet kazkaip nesiseka...gal sakau blogai darau, kad skambinu? gal geriau reik nueiti is karto?...gal turit kas kokios patirties sitam reikale?..ka galit patarti?...
..ieskau praktikos siuvimo imoneje...riau..
su praktikom tikrai sunku. kazkaip visi dbr baidosi tu praktikantu. pati ieskausi, kur galeciau atlikti teisine praktika kokioje nors kontoroje, be sansu. jei neturi dedziu ar tetu, tikrai neilysi.
o siaip norejau pasiklausti ka rasote motyvaciniame laiske?
dekui
o siaip norejau pasiklausti ka rasote motyvaciniame laiske?
dekui
as 3 kurse ir dabar reikia taip pat atlikti praktika dienos centre ar jaunimo , bet beda ta kad niekaip neiseina atlikti , nes auginu vaika ir neturiu kam ja palikti, o kaip manot ar imanoma tik parasus gauti o praktikos neatlikti , ir va beda ta kad neturiu jokiu pazystamu kas ten dirbtu