Siaip siulau siusti cv ir panasiai tiesiog pagal sriti kuria mokotes imonems, kad ir is imones.lt saraso, kazkas turetu atsiliept
Kitas dalykas, kai pati atlikinejau praktika (kolegijoje) radau sau pati viska, bet kitiems, kuriem tikrai nesiseke susirast vietos, katedros vedeja pagelbedavo, grupeje buvo gal 5-6 zmones is 30 studentu
Kitas dalykas, esant tokiai darbinei situacijai, labai daug darbo skelbimu kur iesko ne darbuotoju o praktikantu manau visos imones dbr palankiau ziuri i praktikantus, nes tai labai pigi darbo jega
as ir galvoju apie praktikos atlikima. nu mano universitete praktikos nereikalauja.. bet kai pagaloji kokia situacija... sakau gal baigus turesiu daugiau sansu darba susirasti
tik neapsisprendziu kur ieskoti.. imoneje, banke ar draudime kokiam... idomu kur daugiau patirties gauciau
tik neapsisprendziu kur ieskoti.. imoneje, banke ar draudime kokiam... idomu kur daugiau patirties gauciau
QUOTE(Iveta05 @ 2009 01 25, 21:29)
as ir galvoju apie praktikos atlikima. nu mano universitete praktikos nereikalauja.. bet kai pagaloji kokia situacija... sakau gal baigus turesiu daugiau sansu darba susirasti
As labai abejoju, kad siai dienai praktikantus isvis priima i darbus.
DNB Nord maciau bankas iesko praktikantu ivairiuose miestuose cv-online.lt Mano poziuriu jie ne praktikantu iesko, o darbuotoju, kurie dirbtu pagal trisale sutarti, vezhtu bankinius daarbelius ir visa tai darytu uz aciu ir praktikos ivertinima.
Bet siaip tai linkiu sekmes beieskant praktikos vietos ir sekmes
QUOTE(luxuriukas @ 2009 01 28, 17:59)
As labai abejoju, kad siai dienai praktikantus isvis priima i darbus.
DNB Nord maciau bankas iesko praktikantu ivairiuose miestuose cv-online.lt Mano poziuriu jie ne praktikantu iesko, o darbuotoju, kurie dirbtu pagal trisale sutarti, vezhtu bankinius daarbelius ir visa tai darytu uz aciu ir praktikos ivertinima.
tai as ir manau, kad jie iesko tik pigios... tfu! NEMOKAMOS darbo jegos nu bet ka padarysi. reik nuo kazko pradeti, kazka pamatyti ir kazka ismoketi.
svarbiausia, kad naudos duotu
QUOTE(Iveta05 @ 2009 01 25, 21:29)
įdomu, ką studijuoji. aš pati atlikau praktiką draudimo įmonėje, mano draugai atlikinėjo įvairiuose bankuose... nesitikėk daug patirties gauti, dažniausiai praktikantams duoda kokius antraeilius, techninius darbelius. aišku, turėsi galimybę susipažinti su įmonės veikla, todėl ir ieškok ten, kur tau atrodo įdomiausia ir su kuo ateitį nori susieti, nes vis tiek "iš vidaus" viskas atrodo kitaip
Aš studijuoju Klapėdoje, Buhalterinę apskaitą paskutiniame kurse.
Gal kas nors kažką pasiūlys?
Gal kas nors kažką pasiūlys?
QUOTE(Vamzdiec @ 2009 02 13, 04:57)
man irgi praktika svieciasi... tik dar puse meteliu reik palaukti, bet galva jau "lauzau"...
gal kuri zinote, ar priima praktikai savivaldybeje?
gal kuri zinote, ar priima praktikai savivaldybeje?
Priima .
Gal kam reikia praktikantes teises srity (MRU teises 4 kursas, egzaminu vidurkis 9)?
Studijuoju kauno kolegijoje, buhalterine apskaita, jau paskutinis kursas. Tad turejau susirast praktika, kuria reik pradet nuo pirmad. Tai pavyko susirasti tik per pazystamus, nes net nzn keliom imonem siunciau savo Cv, bet gavosi snipstas
QUOTE(poniax @ 2009 02 24, 23:44)
Studijuoju kauno kolegijoje, buhalterine apskaita, jau paskutinis kursas. Tad turejau susirast praktika, kuria reik pradet nuo pirmad. Tai pavyko susirasti tik per pazystamus, nes net nzn keliom imonem siunciau savo Cv, bet gavosi snipstas
aš išsiunčiau 30 laiškų, ir apie 5-6 atrašė, tik vienas iškart buvo neigiamas (jau turi), kiti iškart sakė maloniai prašom, kiti sakė, ateik pagalvosim. tai šiandien jau pasirašiau sutartį.
siunčiau į buhalterines paslaugas teikiančias įmones, nes pati busima buhalterė, ten lengviau manau priima, nei į šiaip kokią įmonę
Laba diena,
Stažuotė Lietuvos Ambasadoje Kanadoje. Skelbia konkursą studentams 2009 metais vasaros stažuotei ambasadoje. Stažuotė nemokama. Stažuotės laikotarpis pagal susitarimą. Dokumentai pateikiami iki kovo 31 dienos. Daugiau rasite informacijos www.kanadoslietuviai.com
Reikia prisiregistruoti.
Keičiasi ambasados adresas nuo vasario 27 d.
Naujas Lietuvos ambasados Kanadoje adresas:
150 Metcalfe Street, Suite 1600,
Ottawa, Ontario, K2P 1P1,
Canada
Stažuotė Lietuvos Ambasadoje Kanadoje. Skelbia konkursą studentams 2009 metais vasaros stažuotei ambasadoje. Stažuotė nemokama. Stažuotės laikotarpis pagal susitarimą. Dokumentai pateikiami iki kovo 31 dienos. Daugiau rasite informacijos www.kanadoslietuviai.com
Reikia prisiregistruoti.
Keičiasi ambasados adresas nuo vasario 27 d.
Naujas Lietuvos ambasados Kanadoje adresas:
150 Metcalfe Street, Suite 1600,
Ottawa, Ontario, K2P 1P1,
Canada