Siaip studentams praktikos vietu yra cia, bet cia daugaiu mokslinems pakraipoms, nezinau ar finansams yra kas
smpraktika
smpraktika
Mane irgi domintu info del praktikos mano spec. prekybos vadyba
ir mane domintu Vilniuje verslo vadyba
O gal kas galetu padet su praktika laivybos imoneje. Rasau diplomini tema "Jurinio personalo administravimo optimizavimas". Man reikia informacijos apie imones naudojama apskaitos sistema
Sveikos studentes,gal kas turite praktikos ataskaitos pvz. ar zinotek ur ju rasti?Esu verslo vadybos studente,studijuoju neakivaizdziai Lietuvoje,bet gyvenu uzsienyje,todel mano galimybes viska "susirankioti" is pazistamu tikrai mazos,buciau labai dekinga
Sveikutės ,man ant nosies mokslai,dabar praktika,nors žinoma tik formaliai,nes lelius mano visai mažas. Gal kas rašėt praktinį darbą iš verslo vadybos(finansų sk.,tiekimo sk.,personalo sk.,ir t.t.) Esu visai neviltį,nes tikrai nežinau nuo ko pradėti,nuvežti darbą turiu iki spalio 27d.
Būčiau be galo dėkinga,laukiu į AŽ
Būčiau be galo dėkinga,laukiu į AŽ
Sveiki as taip pat noreciau atlikti praktika, studijuoju turizmo ir viesbuciu vadyba. taciau, noreciau, kad butu anglijoj, nuo geguzes men iki rugsejo vidurio
ir nėra pasiųlymų, patarimų
Ai, ai... Man taip pat reikės atlikti baigiamąją praktiką, bet rimtuoju būdu, nes noriu, kad būtų naudinga ir man, ir įstaigai.
Kas ką girdėjote Klaipėdoje, a ? (teisė).
Ai, ai... Man taip pat reikės atlikti baigiamąją praktiką, bet rimtuoju būdu, nes noriu, kad būtų naudinga ir man, ir įstaigai.
Kas ką girdėjote Klaipėdoje, a ? (teisė).
Sia vasara pabaigiau kolegija, ir is 28 grupioku atlikusiu profesines ir baigiamasias praktikas, ten kur jas atlikinejo dirba tik 5 grupiokai, plius 3 dirbo ten dar pries praktikas, nera taip, kad po praktikos praktikantai lieka darbuotojais, ir tai ne tik priklauso nuo studento iniciatyvos, tai labiau priklauso ar imonei reikia darbuotojo. jei nereikia, arba darbo vietos naujso sukurti jiems nepasimoka, tai kad ir koks geras darbuotojas jis galetu buti pasirodes praktikos metu, jis taip ir liks praktikantas, su savo paduota CV stalciuje