Įkraunama...
Įkraunama...

Studentų praktika

labas. Kokia praktika (kokios specialybes) ir kokiame mieste?
Atsakyti
Kaune. o specialybe mano finansai.
Atsakyti
doh.gif Gaila, kad Kaune. Ten padeti negaliu verysad.gif
Atsakyti
Siaip studentams praktikos vietu yra cia, bet cia daugaiu mokslinems pakraipoms, nezinau ar finansams yra kas smile.gif
smpraktika
Atsakyti
Mane irgi domintu info del praktikos bigsmile.gif mano spec. prekybos vadyba 4u.gif
Atsakyti
ir mane domintu Vilniuje verslo vadyba 4u.gif
Atsakyti
O gal kas galetu padet su praktika laivybos imoneje. Rasau diplomini tema "Jurinio personalo administravimo optimizavimas". Man reikia informacijos apie imones naudojama apskaitos sistema blink.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos studentes,gal kas turite praktikos ataskaitos pvz. ar zinotek ur ju rasti?Esu verslo vadybos studente,studijuoju neakivaizdziai Lietuvoje,bet gyvenu uzsienyje,todel mano galimybes viska "susirankioti" is pazistamu tikrai mazos,buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif ,man ant nosies mokslai,dabar praktika,nors žinoma tik formaliai,nes lelius mano visai mažas. Gal kas rašėt praktinį darbą iš verslo vadybos(finansų sk.,tiekimo sk.,personalo sk.,ir t.t.) Esu visai neviltį,nes tikrai nežinau nuo ko pradėti,nuvežti darbą turiu iki spalio 27d.
Būčiau be galo dėkinga,laukiu į AŽ unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PATAPSA: 12 spalio 2008 - 15:51
Sveiki 4u.gif as taip pat noreciau atlikti praktika, studijuoju turizmo ir viesbuciu vadyba. taciau, noreciau, kad butu anglijoj, nuo geguzes men iki rugsejo vidurio smile.gif
Atsakyti
ir nėra pasiųlymų, patarimų doh.gif

Ai, ai... Man taip pat reikės atlikti baigiamąją praktiką, bet rimtuoju būdu, nes noriu, kad būtų naudinga ir man, ir įstaigai.

Kas ką girdėjote Klaipėdoje, a g.gif ? (teisė).
Atsakyti
Sia vasara pabaigiau kolegija, ir is 28 grupioku atlikusiu profesines ir baigiamasias praktikas, ten kur jas atlikinejo dirba tik 5 grupiokai, plius 3 dirbo ten dar pries praktikas, nera taip, kad po praktikos praktikantai lieka darbuotojais, ir tai ne tik priklauso nuo studento iniciatyvos, tai labiau priklauso ar imonei reikia darbuotojo. jei nereikia, arba darbo vietos naujso sukurti jiems nepasimoka, tai kad ir koks geras darbuotojas jis galetu buti pasirodes praktikos metu, jis taip ir liks praktikantas, su savo paduota CV stalciuje smile.gif
Atsakyti