Įkraunama...
Įkraunama...

Studentų praktika

www.apskaitina.lt ieskomi studentai norintys atlikti praktika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintarine10: 26 gegužės 2014 - 12:56
Laba gal esat kas atlikineja praktika alytaus prokuraturoj,policijoj,notaruose ar anstoliuose?
Atsakyti
Sveiki, ieskau nuo vasario 11d men buhalterines praktikos. 4 kursas, jei yra pasiulymu i az Klaipeda
Atsakyti
[quote=Ryžiukė,2013 11 10, 12:42]
Laba, esu atlikinėjusi prieš metus. Man labai patiko. Priklauso į kokį skyrių pateksi, nes kiek pažįstamų buvo tarkim Korupcijos skyriuj, tai vien delfyje ar fajeboke sėdėjo, nieko neveikė g.gif
Pati buvau Teisės ir personalo skyriuje, tai ogogo kiek darbelio ten, ir mielai duoda, vėliau komentuoja kaip ir ką reikėjo padaryti, kaip sakė "mums nereikia, kad šviestum lapus, jei atėjai, tai smagu būtų, kad kažką ir gautum" bigsmile.gif
Atlikinėjau ir čia, priklauso kur tiksliai eisi, aš buvau rajoninėje prokuratūroje, vasaros metu, tai labiau dirbau sekretorės/administratorės darbą smile.gif bet kiek kursiokų atlikinėjo didesnėse - mažokai darbo, tokius šeštus duoda ir tiek, nelabai ten ką prisidėsi, nebent ieškinius parašysi, šaukimus įvairius ir pan schmoll.gif

Ryžiuke, gal galėtum padėt su ataskaita prokuratūroje? Galėčiau kažkiek atsilygint... smile.gif ?
Atsakyti
Sveikos, esu studente ir baigiau praktika, tai dabar reikia parasyti baigiamosios praktikos ataskaita, gal kas gali pasidalinti ataskaitomis, buhalterines apskaitos dalyko. Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, 4u.gif

labai reikia buhalterinės apskaitos pažintinės praktikos firmoje aprašo pavyzdžio. Dėstytoja atsiuntė tik reikalavimus, net nebuvo susitikus...

Gal kuri nors turite ką nors panašaus. Prisiderinsiu prie savo įmonės...

Ačiū.
Atsakyti
Labutis, gal kasnors galėtų ir su manimi pasidalinti kokiu nors buhalterinės apskaitos praktikos ataskaitos pavyzdėliu? Būčiau labai labai dėkinga smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu pasiteirauti, susidūriau su tokia situacija.. 2014metais pradėjau studijuoti socialinį darbą, tačiau daug kas pasikeitė ir šiuo metu dirbu buhalterinei įmonei ir noriu studijuot antrą specialybę kai baigsiu pirmąją. Tai va, greit jau bus praktika, ir norėčiau jos neatlikinėt, ar įmanoma rast kažką jog pasirašytų praktiką? Tiesiog svarstau kaip teisingai viską padaryti:)
Atsakyti
susirandat pazistamus per pazistamus ir bus viskas pasirasyta. Tikrai nemazai studentu taip daro.
Atsakyti
Kad retai ta praktika naudinga buna. Nebent del asmenines patirties. Nes Lietuvoje tai isidarbinti nepadeda. Pats turejau praktikos ivairiose istaigose studiju metu, tai ta praktika naudinga nebent asmeniniam tobulejimui, bet tikrai ne del to, kad padetu isidarbinti.
Atsakyti
Socialiniam darbe praktika labai naudinga, galesite pamatyti, ar realiai sugebesite dirbti ta darba. O tokiu atveju, kai studijuojate del diplomo, reiktu kreiptis i istaigas, gal kas ir sutiks.
Atsakyti
Gal kam teko atlikti praktiką užsienyje, ES šalyse?
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2017 03 17, 16:30)
susirandat pazistamus per pazistamus ir bus viskas pasirasyta. Tikrai nemazai studentu taip daro.

Tik motyvuotam studentui, siekiančiam profesionalios karjeros, mažai naudos iš to. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 25 kovo 2017 - 04:10