va dar radau:
studentas domejosi praktikos institucija, jos struktura, teikiamomis paslaugomis, darbuotoju funkcijomis;
gebejo pazinti, kokius vaidmenis ir funkcijas atlieka socialiniai darbuotojai;
dalyvavo individualiose supervizijose, konsultavosi su supervizoriumi, dalijosi apmastymais apie kasdiene patirti;
studentas domejosi klientu problemomis, jas analizavo, bande numatyti problemu sprendimo budus;
gebejo bendrauti su klientais;
gebejo nustatyti ir isskirti svarbiausias problemas;
studentas buvo kantrus, santurus, jautrus, atsakingas, gerbe klientu oruma ir verte
pasirasai kelis variantus tau patinkancius ir tinka visiems studentams praktikantams paskui
ačiū Tau neišpasakytai, tiesiog negaliu atsidžiaugti nes viena tikrai nebūčiau taip gurdiai ir išraiškingai sumąsčiusi parašyti labai didelis AČIŪ!
Lute, kur dirbi, ateisiu ir as i praktika as irgi socialine darbuotoja dirbu, bet pas mane kazin ar kas eitu praktikuotis, su priklausomais nuo narkotiku dirbu, ne kiekvienas isdrystu
Aš dirbu pensione, bet ten žmonės su kompleksinėmis negaliomis: ir proto, ir psichikos, ir su fizinėmis. Tiesą pasakius yra tokių žmonių kurie labai noriai eina į tokias įstaigas kaip priklausomybių ligų centras. Labai visi patenkinti būna. O dabar socialiniai, kurie studijuoja pasirenka kokia kryptį studijuos: ar vaikai, seneliai, rizikos grupės amenys, ar žmonės su negalia. Ir yra nemažai kurie pasirenka su narkomanais ir kt. rizikos grupės asmenimis.
Bet ir daug kantrybės, ir stiprybės Tau reikia dirbant su tokiais žmonėmis. Aš tikriausiai nelabai išdrįsčiau, man būtų išankstinė nuostata į tokius asmenis.
Aš beje Panevėžio rajone bet visada prašom
Bet ir daug kantrybės, ir stiprybės Tau reikia dirbant su tokiais žmonėmis. Aš tikriausiai nelabai išdrįsčiau, man būtų išankstinė nuostata į tokius asmenis.
Aš beje Panevėžio rajone bet visada prašom
na matai as mobiliam kabinete Klaipedoj dirbu, teikiame paslaugas gatveje. o del nusistatymo tikrai pritariu. jei neigiamai ziuri i narkotikus vartojancius asmenis, geriau net neiti, kadangi jie viska pajunta.
as kai baigiau kolegija, buvo dvi specializacijos: SD su senais ir vienisais ir socialiniu paslaugu organizavimas, tai pasiskirste 50:50.
pensionatuose ir senu ir proto negale turinciu atlikinejau praktika, mazdaug zinau ka dirbate mano darbas yra bendrauti, teikti informacija. vykdome zalos mazinimo programa
as kai baigiau kolegija, buvo dvi specializacijos: SD su senais ir vienisais ir socialiniu paslaugu organizavimas, tai pasiskirste 50:50.
pensionatuose ir senu ir proto negale turinciu atlikinejau praktika, mazdaug zinau ka dirbate mano darbas yra bendrauti, teikti informacija. vykdome zalos mazinimo programa
Na jau čia tai kažkas baisaus, kai praktikos vadovas pats nebesugeba kažką parašyti
Aš savo praktikantams noriu parašyti, kokie jie šaunūs ir kaip puikiai susitvarkė su visomis užduotimis
Garbane gal turi kokių pasiūlymų ar minčių, juk jau teko rašyti įsivertinimą
Aš savo praktikantams noriu parašyti, kokie jie šaunūs ir kaip puikiai susitvarkė su visomis užduotimis
as pries men atlikau praktika panasioje institucijoje tik buhalterine man teko paciai pasirasyti ivertinimą ir vadovei tik pasirasyt
QUOTE(Lutė @ 2007 05 27, 20:26)
Na jau čia tai kažkas baisaus, kai praktikos vadovas pats nebesugeba kažką parašyti
Taigi as pati pasirasiau kokia as sauni ir kaip gerai viska dariau
O ka rasiau konkreciai jau nepamenu. Neturiu sitam kompe - liko darbiniam
Na jau parašiau, pasinaudojau eglioshos patarimais ir parašiau kokie šaunūs, darbštūs ir kūribingi... bet kažkokia nesąmonė, kai studentai patys rašosi įvertinimus, juk praktikos vadovai darbe už praktikantus piniginius priedus gauna...
QUOTE(perlixike @ 2007 05 31, 21:53)
as pries men atlikau praktika panasioje institucijoje tik buhalterine man teko paciai pasirasyti ivertinimą ir vadovei tik pasirasyt
labutis gal dar turi savo darbeli?man reikia buhalterines ivado praktikos ataskaitos,arba ben pvz kai ten reiktu rasyt