Labas! Gal kas turi kokį praktikos pasiūlymą kosmetikei Kaune? būčiau be galo dėkinga
QUOTE(lastacka0050 @ 2013 04 28, 10:41)
Sveiki Jau greitu laiku pradedu atlykineti praktika parduotuveje. Apskritai as pirma karta pradesiu dirbti. Galbut papasakotumete koks darbas parduotuvese? Zinau tik tai, kad kol kas prie kasos dar nesodins. Ir kiek valandu i diena praktikantas turi dirbti? Aciukas
Dirbti, tai jei neklystu 8valandas oficialiai turi.. Bet aisku, cia priklauso ir nuo susitarimo su valdzia ir pan.
QUOTE(Neryza @ 2013 08 31, 16:34)
Dirbti, tai jei neklystu 8valandas oficialiai turi.. Bet aisku, cia priklauso ir nuo susitarimo su valdzia ir pan.
Šiaip jau praktikos sutarty turi būt parašyta valandų kiekis ir/ar periodas praktikos laiko.
Sveikos
Gal kas atlikinejo praktika STT ?
Gal kas atlikinejo praktika STT ?
Sveikos, o mane domina, ar yra atlikusių praktiką prokuratūroje?
QUOTE(*NeiDa* @ 2013 11 01, 15:48)
Laba, esu atlikinėjusi prieš metus. Man labai patiko. Priklauso į kokį skyrių pateksi, nes kiek pažįstamų buvo tarkim Korupcijos skyriuj, tai vien delfyje ar fajeboke sėdėjo, nieko neveikė
Pati buvau Teisės ir personalo skyriuje, tai ogogo kiek darbelio ten, ir mielai duoda, vėliau komentuoja kaip ir ką reikėjo padaryti, kaip sakė "mums nereikia, kad šviestum lapus, jei atėjai, tai smagu būtų, kad kažką ir gautum"
QUOTE(Antklode @ 2013 11 06, 17:08)
Sveikos, o mane domina, ar yra atlikusių praktiką prokuratūroje?
Atlikinėjau ir čia, priklauso kur tiksliai eisi, aš buvau rajoninėje prokuratūroje, vasaros metu, tai labiau dirbau sekretorės/administratorės darbą bet kiek kursiokų atlikinėjo didesnėse - mažokai darbo, tokius šeštus duoda ir tiek, nelabai ten ką prisidėsi, nebent ieškinius parašysi, šaukimus įvairius ir pan
Kad ir kur eitumėte, aš buvau nemažai kur, priklauso nuo paties praktikanto, ar rodysit iniciatyvą... jei ten tik sakysit, kad sunku, kad nesuprantat ir pradžioje patingėsit atlikti žemiausių darbų - nelabai žiūrės kaip į rimtą praktikantą, norintį kažką gauti, ne tik parašiuką
Beje, dėl parašiukų, tai jei tik jo reikia, tai ir sakykit, visi teigia, kad geriau tik pasirašys ir užskaitys, negu trinsis su asmeniu nenorinčiu dirbti
Sveiki, norėjau paklausti galbūt kažkas iš Jūsų turite savo įmonę? Iškart parašau ko norėčiau iš Jūsų, nes jau nebežinau kur kreiptis...
Esu paskutinio kurso studentė ir reikia kažkur atlikti praktiką, bet man tereikia ,kad kažkas turintis firmą pasirašytų dokumentus, kad kažkur atlieku praktiką, tad su manimi užsiimti ir trukdytis Jums nereikės Kadangi studijuoju buhalterinę apskaitą, tad tinku į visas firmas, manau.
Niekas nenori prasidėti su tais studentais..
Atslyginsiu kaip nors
Esu paskutinio kurso studentė ir reikia kažkur atlikti praktiką, bet man tereikia ,kad kažkas turintis firmą pasirašytų dokumentus, kad kažkur atlieku praktiką, tad su manimi užsiimti ir trukdytis Jums nereikės Kadangi studijuoju buhalterinę apskaitą, tad tinku į visas firmas, manau.
Niekas nenori prasidėti su tais studentais..
Atslyginsiu kaip nors
Sveiki, ieskau nuo balandzio men buhalterines praktikos. 3 kursas, jei yra pasiulymu i az Klaipeda
Sveikos,
gal kas esate atlikę praktiką visuomenės sveikatos biure ir turite praktikos dienoraštį ar ataskaitą?
Būčiau nepaprastai dėkinga
gal kas esate atlikę praktiką visuomenės sveikatos biure ir turite praktikos dienoraštį ar ataskaitą?
Būčiau nepaprastai dėkinga