QUOTE(chelsa @ 2012 08 17, 14:49)
sveiki, ar imanoma atlikti praktika kazkokioje valstybineje istaigoje (savivaldybeje, sodroje ir t.t. ) ar be sansu ,kad priimtu?
Be problemų aš pati atlikinėjau praktikas ir Savivaldybėje ir FNTT, tikrai vienos iš įdomiausių praktikų ( na viskas aišku priklauso nuo pačios inciatyvos ), bet jei nerandi kur kreiptis Vilniuje galiu padėt. Ten iš tiesų neblogi kolektyvai, arba man pasisekė .
QUOTE(chelsa @ 2012 08 17, 14:49)
sveiki, ar imanoma atlikti praktika kazkokioje valstybineje istaigoje (savivaldybeje, sodroje ir t.t. ) ar be sansu ,kad priimtu?
Aš pati atlikinėjau valstybinėje įstaigoje, be problemų priėmė.
Žodžiu įmanoma, bet ne visur. Viena kolegė ėjo į SODRĄ Kaune, tai sakė, kad jiems praktikantų nereikia, neturi jiems ką duoti veikti...
Bet gal ji ne pas tą žmogų nuėjo nežinau.
Papildyta:
QUOTE(Maza.Kregzdute @ 2012 08 27, 17:11)
Ieškau Kaune praktikos vietos socialinei pedagogei...labai labai skubiai reikia ;((((((((((
Tai eik per mokyklas, darželius (kurie turi soc. pedagogą prie kurio galėtum prisiglausti), vaikų globos namus, dienos centrus ir manau, kad rasi greičiau nei per kelias valandas. O čia kažin ar greitai rasi.
Sveiki, gal kas gali biški info suteiktu del praktikos rašymo ir ataskaitu?
QUOTE(Meege @ 2012 09 15, 23:34)
Sveiki, gal kas gali biški info suteiktu del praktikos rašymo ir ataskaitu?
Klausk konkrečiau, padėsim kuo galėsim
Labas vakaras Gal kas galėtų patarti kaip rašyti į Seb banką, kad priimtų praktikai? Aš dabar esu antrame kurse, studijuoju finansus ir gruodžio mėnesiui reikia susirasti praktikos vietą, kol kas pačiai, bet neįsivaizduoju ką ten rašyti Parašyta taip: kuriame mieste norite atlikti praktiką;
kokio pobūdžio veikla Jus domina;
pageidaujamą praktikos pradžios ir pabaigos datą.
Na miestą parašysiu, pradžios ir pabaigos datą irgi, tačiau nežinau ką rašyti apie tai kokio pobūdžio veikla mane domina, nes nežinau kaip ten kas, nes dar apie bankus nieko nesimokėm ir jaučiuosi tokia pasimetus Ir nežinau ar tik surašyti tik tai, ko prašo ar dar parašyti kažką panašaus į motyvacinį laišką? Gal kas padėsit? Būčiau labai dėkinga
Na miestą parašysiu, pradžios ir pabaigos datą irgi, tačiau nežinau ką rašyti apie tai kokio pobūdžio veikla mane domina, nes nežinau kaip ten kas, nes dar apie bankus nieko nesimokėm ir jaučiuosi tokia pasimetus Ir nežinau ar tik surašyti tik tai, ko prašo ar dar parašyti kažką panašaus į motyvacinį laišką? Gal kas padėsit? Būčiau labai dėkinga
sveikos, o gal kas turit filologinės praktikos KU ataskaitą? gyvenu ne Lietuvoje,o praktiką atlieku internetu, o kaip ataskaitą užpildyt,tai nė neįsivaizduoju
QUOTE(For_ever_alone @ 2012 09 21, 20:51)
Labas vakaras Gal kas galėtų patarti kaip rašyti į Seb banką, kad priimtų praktikai? Aš dabar esu antrame kurse, studijuoju finansus ir gruodžio mėnesiui reikia susirasti praktikos vietą, kol kas pačiai, bet neįsivaizduoju ką ten rašyti Parašyta taip: kuriame mieste norite atlikti praktiką;
man ir aktualu tai
Sveiki. Studijuoju VIKO buhalterinę apskaitą 3 kurse ir ieškau praktikos vietos. Gal kas galite pasiūlyti?
QUOTE(For_ever_alone @ 2012 09 21, 20:51)
QUOTE(ewacka @ 2012 10 12, 17:09)
man ir aktualu tai
mažiau imkit į galvą ką rašyti parašykit kad norit susipažinti su komercinių bankų veikla, pamatyti, kaip viskas ten veikia viduje, kur nemato klientai ir pan. Juk ir jie supranta kad jūs į banką ateisite pirmą kartą ir galite net nenutuokti kaip ten viskas vyksta. Na o jei norit konkrečiai įvardinti tai pasidomėkit banko svetainėj, kokios jo yra veiklos sritys ir kažką panašaus pavardinkit
Aš pati atlikau praktiką viename iš bankų ir patikėkit, nereikia ten taip stengtis, sukt galvą kaip gražiau į juos kreiptis, jie tik ploja rankomis kad ateina studentų juodus darbus padirbt aš keik siunčiau į bankus laiškelių, tai visi skambino ir kvietė ateit, tai net ir turėjau iš ko rinktis, praktiką susiradau per pora dienų
QUOTE(ewacka @ 2012 11 14, 17:01)
Gal kas galetu padeti merginai susirasti ,,praktikos'' vieta? tiksliau tariant jai reikia popieriuko, kad atlikinejo praktika, o pacios praktikos atlikti tiesiog nebeturi laisvo laiko: studijos, darbai ir pan.,
jei kas tures kokiu pasiulymu, gales padeti rasykite i AZ
jei kas tures kokiu pasiulymu, gales padeti rasykite i AZ
daugumoj valstybinių jei nori tai gali beveik nesivaident kiek žinau