Įkraunama...
Įkraunama...

Studentų praktika

QUOTE(Penkta @ 2011 11 05, 17:58)
Sveiki,
ieškau, kur atlikti praktiką. Studijuoju VU ekonomiką finansų atšakoje pask.kurse. Daug kas renkasi bankus, bet iš atsiliepimų susidaro įspūdis, kad ten nekokia situacija, o jei pasilieki dirbti, tai ne darbas, o vergovė. Aišku, norėtųsi su perspektyva  pasilikti. Galvojau ir dėl buhalterinės apskaitos, bet irgi buhalteriai tokie užsiėmę, kad vargu, ar ko nors išmoksiu. Gal kas turėtų kokių pasiūlymų, patarimų? Gal vertėtų išvis žiūrėti ne į tą pusę, į kurią orientuojuosi... smile.gif

Pameginkite savo CV nusiusti pvz. Ernst & Young imonei, kitoms auditoriu imonems.
Atsakyti
Laba, gal zinote kur galetu tiesiog pasirasyti praktika is administravimo srities 4u.gif
Atsakyti
ieskau vietos priesdiplominiai praktikai atlikti kaune.esu verslo vadybos studente paskutinis kursas.
tiktu vadybininkes,administratores ir kt. pareigybiu darbas.
labai lauksiu pasiulymu!
si praktika labai svarni kadangi is jos bus rasomas baigiamasis darba,tinka smukios ir stambios imones.gamybos ar paslaugu nera svarbu sfera. drinks_cheers.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2011 11 25, 19:35)
ieskau vietos priesdiplominiai praktikai atlikti kaune.esu verslo vadybos studente paskutinis kursas.
tiktu vadybininkes,administratores ir kt. pareigybiu darbas.
labai lauksiu pasiulymu!
si praktika labai svarni kadangi is jos bus rasomas baigiamasis darba,tinka smukios ir stambios imones.gamybos ar paslaugu nera svarbu sfera. drinks_cheers.gif  verysad.gif

man kaip ir tau reikia tokios pat praktikos 4u.gif
Atsakyti
ISIC Lietuva platinanti ir besirūpinanti tarptautiniais studentų, moksleivių, pedagogų pažymėjimais ieško praktikanto. Tokią žinutę radau internete:
"Siūlome galimybę iš arčiau susipažinti su ISIC veikla - kviečiame atlikti praktiką ISIC Lietuva organizacijoje balandžio - birželio mėn. Jei esi veiklus/i ir atsakingas/a, nori pasisemti patirties reklamos, klientų aptarnavimo srityje, siųsk savo CV ir trumpą motyvacinį laišką, kodėl norėtum prisijungti prie ISIC Lietuva komandos, el. paštu info@isic.lt su prierašu "Praktika". Laiškų laukiame iki vasario 6 d."
Atsakyti
norėjau pasiteirauti, ar įmanoma praktika, jei studijuojant tokios nėra? ta prasme, mielai padirbčiau už dyką dėl patirties, bet mano studijų programoj praktikos nėr.
Atsakyti
Sveiki,

Esu paskutinio kurso ekonomikos studente, ieškanti praktikos vietos. Niekada nebučiau pagalvojus, jog ją susirasti taip sunku doh.gif o gal aš kažką ne taip darau. Žvalgausi praktikos finansų, buhalterijos srityje smile.gif Kadangi ja remiantis turėsiu parašyti savo baigiamąjį darbą. Gal turite kokių pasiulymų i kokias įmones kreiptis? ax.gif Gal žinote kur ieškomi praktikantai? Iš anskto dėkuj.
Atsakyti
QUOTE(praktikai @ 2012 01 17, 21:43)
Turiu nuliūdinti - mūsų įstatymai nenumato darbuotojų mokymo galimybės be trišalės sutarties  su mokymo įstaiga.
Spėkit iš trijų kartų,kiek atsiras norinčių gaišti laiką  mokinant žmogų ir dar jam už tai algą mokėti...

Kaip tik šia tema šiandien yra straipsnis delfi:
http://verslas.delfi...a.d?id=54354447

cartman, bet jei Jus mokotes, gal pavyktu sutarti su mokslo istaiga ir pasirasytumet trisale sutarti, net jei pagal programa Jums tai ir nera privaloma?
Atsakyti
Iškilo problema, reikia įmonės, kurioj galėčiau atlikti baigiamąją praktikąwink.gif esu III k. buhalterinės apskaitos studentė. Šiaip pusę metų dirbau buhaltere 0,5 etato, tad galbūt būtų kažkiek naudos tai įmonei, kuri mane priimtų . . .O iš įmonės nieko daug nenoriu,svarbu, kad nuoširdžiai padėtų parašyt diplominį: kad pateiktų reikiamus duomenis ir paaiškintų, kas, iš kur, kodėl
Laikas: 2012-04-02 iki 2012-05-21
Gal, kas zinot, kur priima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Studenteee21: 26 sausio 2012 - 17:11
Gal kas atlikinėjo su http://www.smpraktika.lt/ gal atsilieptu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2012 01 19, 00:35)
jei Jus mokotes, gal pavyktu sutarti su mokslo istaiga ir pasirasytumet trisale sutarti, net jei pagal programa Jums tai ir nera privaloma?

Imanoma, taip susitarti. Tiesa galima prailginti praktikos laikotarpi, nes buna susiduri su problema menesio laiko praktika, net apmokytiir zinias 5sisavinti tiek laiko reikia, o kur dar pritaikymas.
Ziurint is abieju saliu pusiu. Imone imasi apmokyti ir leisti praktikantui pilnumoj pazinti ir pajausti profesija menesio tam per mazai idealu 3 men. Tada ir zmogus atsiskleidzia, viena karta pasilikau ketvirtadalio etato, nes studijuoja. Tokiu stulbinanciu greiciu darbus padaro.
Aisku rinkodaros vadybininkams , sociologams jau svarbiau kurybingumas, analizavimas.
Siai diena prisiminiau, kad jau laikas praktikantams. O perspektvos isidarbinti po praktikos dar didesnes, nes firma pleciasi ir bus siais metais atidaryta vilniuj specializuota parduotuve. O siuo metu Panevezi ieskome praktikai rinkodaros vadybininkiu, sociologu, vadybininku. Kontaktinis ivpersonalas@gmail.com

Atsakyti
Pas mane irgi viena mergina dabar praktika atlieka (marketingas), tai negaliu atsidziaugt. Gaila, ne nuo manes priklause sprendimas priimti ar ne dar viena zmogu, nes uzsimerkus pasiulyciau jai darba jau dabar smile.gif
Atsakyti