Įkraunama...
Įkraunama...

Studentų praktika

QUOTE(blondaj @ 2011 02 23, 17:29)
Sveikos kolegės smile.gif
Perskaičiau temą ir žiūriu daugelis čia prašėsi pagalbos su praktikos ataskaitomis  ax.gif  Tai gal galit kuri ir man pagelbėt? Turiu visus duomenis, tačiau norisi turėt kokį tos ataskaitos pavyzduką, pagal kurį galėčiau orientuotis rašant  g.gif  internete randu tik reikalavimus, tačiau iš jų menka nauda  verysad.gif

mane irgi tas domina doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, kokių butent ataskaitų reikia? turiu buhalterinės apskaitos Kauno Kolegijos, buhal. apsk. Tarptautinės teises ir verslo aukštosios mokyklos, verslo administravimo KTU.
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2011 02 24, 15:07)
Mergaitės, kokių butent ataskaitų reikia? turiu buhalterinės apskaitos Kauno Kolegijos, buhal. apsk. Tarptautinės teises ir verslo aukštosios mokyklos,  verslo administravimo KTU.

man reiketu blush2.gif parasiau jau nemazai,bet nezinau ar i tema rasau blush2.gif
Atsakyti
Gal kas turi baigiamosios praktikos ataskaita? TTVAM Reklamos vadyba
Atsakyti
QUOTE(dionka @ 2011 03 01, 14:18)
Gal kas turi baigiamosios praktikos ataskaita? TTVAM Reklamos vadyba

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anovi: 01 kovo 2011 - 22:17
Sveikos moksliukės:)
gal kuri turit ir galite pasidalinti įmonių ir įstaigų administratoriaus baigiamąja praktikos ataskaita? ax.gif Parašykit į a.ž.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglencija: 15 kovo 2011 - 09:46
sveikos merginos 4u.gif
gal kuri gali pagelbet buhalterines apskaitos baigiamaja praktikos ataskaita, reiketu pavyzdelio ax.gif
Atsakyti
Gal kas turite socialinio pedagogo/darbuotojo praktikos dienoraščius,refleksijas mokykloje?
Atsakyti
laba diena 4u.gif Merginos, gal kuri esat praktiką atlikusi LR ambasadoj?
Atsakyti
Laba laba... gal kas raset Baigemaja praktika zemes ukio tecnologams (SPECIALIZACIJA) 4u.gif 4u.gif 4u.gif Lauksiu az... 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galėtumėte atsiųsti praktikos dienyno pildymo pavyzdį? Man kilo tokia dilema. Jeigu tau praktikos metu duoda sudėti į dėžes kompiuterius, ar tai galima praktikos dienyne parašyti, kad tvarkiau inventorių?
Atsakyti
Sveikos,

Turiu klausima gal kas atlikinejote praktika Eurokos imoneje? ir turite pazintines praktikos ataskaita? Buciau labai dekinga uz pagalba,nes net nezinau nuo ko pradeti rasyti.. Studijuoju verslo vadyba TTVAM.

Aciu lauksiu ziniu! 4u.gif
Atsakyti