Sveikutės sena tema, bet bėda nauja. Aš esu Vilniaus Universiteto Matematikos ir Informatikos fakulteto 4kurso ekonometrijos studentė ir reikia susirasti praktikos vietą. Gal galėtumėte ką nors patarti. Bučiau labai dėkinga
Labas Aš irgi ieškau kur atlikti baigiamąją praktiką (nuo gruodžio 31d. iki gegužės 6d.) finansų srityje Vilnius
Sveikos Esu VU ketvirto kurso studente, ieskau kur galima butu atlikti profesine praktika apskaitos srityje, Vilniuje, nuo vasario 4d. iki geguzes 12d. Sutarti reikia pasirasyti iki svenciu, o susirasti niekaip nesiseka gal galit ka nors pasiulyti? Arba patarti i kokias imones geriausia kreiptis (i az) Aciu is anksto
Sveikos mielosios!
Susiduriau ir as su tokia problemele, kad uzdave parasyti praktikos ataskaita (is buhalterines apskaitos). Lygtai viskas aisku,kaip knygose parasyta, bet kip realiai ja padaryt ir kaip turi atrodyti galutinis rezultatas neturiu supratimo! Gal kas jau esat panasaus kazka dare ir galit mestelti man paprasta,sena pavyzduka koki?
emailas: nessa4@yandex.ru Buciau labai dekinga! Ateityje padeciau kuo galeciau
Susiduriau ir as su tokia problemele, kad uzdave parasyti praktikos ataskaita (is buhalterines apskaitos). Lygtai viskas aisku,kaip knygose parasyta, bet kip realiai ja padaryt ir kaip turi atrodyti galutinis rezultatas neturiu supratimo! Gal kas jau esat panasaus kazka dare ir galit mestelti man paprasta,sena pavyzduka koki?
emailas: nessa4@yandex.ru Buciau labai dekinga! Ateityje padeciau kuo galeciau
sveikutės gal kas nors esate raše praktikos kursini darba apie soc. pedagogo veiklą dirbant su vaiku globos namų vaikais turinčeis elgesio problėmų. man labai reike jūsų pagalbos. bučiau labai dėkinga už pagalba.
Laba diena,
esu IV kurso verslo administravimo studentė reikia talikti priešdibplominę praktiką Kauno mieste. Gal kas galėtų pasidalinti savo patirtimi kur atlikinėjo, nes su paieškomis sudėtinga arba nepriima studentų praktikai, arba jei siunti CV elektroniniu paštu, tai atsakymo nesulauki.
esu IV kurso verslo administravimo studentė reikia talikti priešdibplominę praktiką Kauno mieste. Gal kas galėtų pasidalinti savo patirtimi kur atlikinėjo, nes su paieškomis sudėtinga arba nepriima studentų praktikai, arba jei siunti CV elektroniniu paštu, tai atsakymo nesulauki.
Gal kokiai Klaipėdoje esančiai įmonei reikia EKONOMISTĖS?
Ieškau vietos praktikai.
Dirbsiu NEMOKAMAI.
Gal kas žino kokios Klaipėdos įmonės priima ekonomistus praktikai?
Ieškau vietos praktikai.
Dirbsiu NEMOKAMAI.
Gal kas žino kokios Klaipėdos įmonės priima ekonomistus praktikai?
labai keista, kad patiems del praktikos reikia pasirupinti, KTU-ne tai suranda
QUOTE(rasajura @ 2011 01 05, 23:46)
labai keista, kad patiems del praktikos reikia pasirupinti, KTU-ne tai suranda
Šiaip ekonomikos specialybių studentams dažniausiai praktikos vietą suranda banke. Dėl savo kolegijos esu garantuota 99 proc., kad nusiųs į banką. Dar kartais (bet tai labai labai retai būna) pasiūlo praktiką ekonomistui atlikti ir pačioje kolegijoje. O man bankas, pagal diplominio darbo temą NETINKA.
Banko darbuotojai patys ateina į kolegiją ir prašo ekonomikos specialybės praktikantų, todėl ir nesivargina kolegija ieškoti daugiau bendrovių, kurios priimtų praktikantus. Todėl jei tu nenori atlikt praktiką banke arba tavo pasirinkto diplominio darbo tema visai nėra susijusi su bankais, turi ieškotis pats įmonės. Be to skiriasi ir rodiklių skaičiavimas. Analizuojant banko ataskaitas reikia kitokių rodiklių, o analizuojant įmonę - dar kitokių rodiklių, formulių.
Sveikos,
Esu 3 kurso VU KHF ekonomikos studentė. Kitais mokslo metais, nuo rugsėjo mėnesio turėsiu atlikinėti praktiką. Bėda ta, kad vasarai planuoju išvykti ir grįšiu tik rugsėjo pradžioje. Taigi norėčiau kuo daugiau išsiaiškinti dėl praktikos atlikimo, o jei įmanoma gal ir susirasti vietą, kur ją atlikti, dar iki išvykstant. Taigi, klausimas būtų toks: ar įmanoma kreiptis į įvairias įmones, bankus ir pnš. su prašymu praktiką atlikti po gero pusmečio? Ar leisis kas nors su manimi į kalbas ar nelabai? O gal kas nors galite pasiūlyti vietų, kur verta bandyti patekti? Kur jūs atlikinėjote? Kokie įspūdžiai? Gal žinote, kas maloniai priimtų ekonomikos studentę praktikai? Studijuoju Kaune, tačiau, jei būtų tikrai geras variantas galbūt pamėginčiau važinėti ir į Vilnių
Esu 3 kurso VU KHF ekonomikos studentė. Kitais mokslo metais, nuo rugsėjo mėnesio turėsiu atlikinėti praktiką. Bėda ta, kad vasarai planuoju išvykti ir grįšiu tik rugsėjo pradžioje. Taigi norėčiau kuo daugiau išsiaiškinti dėl praktikos atlikimo, o jei įmanoma gal ir susirasti vietą, kur ją atlikti, dar iki išvykstant. Taigi, klausimas būtų toks: ar įmanoma kreiptis į įvairias įmones, bankus ir pnš. su prašymu praktiką atlikti po gero pusmečio? Ar leisis kas nors su manimi į kalbas ar nelabai? O gal kas nors galite pasiūlyti vietų, kur verta bandyti patekti? Kur jūs atlikinėjote? Kokie įspūdžiai? Gal žinote, kas maloniai priimtų ekonomikos studentę praktikai? Studijuoju Kaune, tačiau, jei būtų tikrai geras variantas galbūt pamėginčiau važinėti ir į Vilnių
Sveikos kolegės
Perskaičiau temą ir žiūriu daugelis čia prašėsi pagalbos su praktikos ataskaitomis Tai gal galit kuri ir man pagelbėt? Turiu visus duomenis, tačiau norisi turėt kokį tos ataskaitos pavyzduką, pagal kurį galėčiau orientuotis rašant internete randu tik reikalavimus, tačiau iš jų menka nauda
Perskaičiau temą ir žiūriu daugelis čia prašėsi pagalbos su praktikos ataskaitomis Tai gal galit kuri ir man pagelbėt? Turiu visus duomenis, tačiau norisi turėt kokį tos ataskaitos pavyzduką, pagal kurį galėčiau orientuotis rašant internete randu tik reikalavimus, tačiau iš jų menka nauda