laukine, tos baronkos, tai
Buvau visai užmiršusi šį receptėlį.
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 26, 13:23)
mes jau buvom atsivalge ju, tai ilga laika nekepiau, ale va velykom vel padariau, tai sunaikintos laaaabai greit buvo
QUOTE(laukine @ 2008 03 26, 17:47)
mes jau buvom atsivalge ju, tai ilga laika nekepiau, ale va velykom vel padariau, tai sunaikintos laaaabai greit buvo
Ir man panašiai, tik aš prisiminiau, kai čia pamačiau. O šiaip aš tik dėdavau varškę su razinomis, cukriuku ir kiaušu. skanu.
OHO kiek skanumynu, tikri sedewrai Nuostabiai skaniai wiskas atrodo net newardinsiu, nes dar ka praleisiu
QUOTE(laukine @ 2008 03 24, 10:31)
O ta lawasa tepi ten kaskuo?
..visas su praejusiom shventem ..
o shiaip tai zodziu neturiu net..po tokiu vaizdu..silpna..buna..
o shiaip tai zodziu neturiu net..po tokiu vaizdu..silpna..buna..
Labutis, galiu nuliūdinti gyvenančias kaune ir ieškančias lavašų norėjau baliui daryti tuos suktinukus, išieškojau visur net nžn kur dar galima būtų ieškoti ir niekur nėra gal kas žino kokią vietelę? aš tai jau netekau vilties ir perku tuos brangius lavašus tortilijas
QUOTE(foox @ 2008 03 26, 22:36)
Labutis, galiu nuliūdinti gyvenančias kaune ir ieškančias lavašų norėjau baliui daryti tuos suktinukus, išieškojau visur net nžn kur dar galima būtų ieškoti ir niekur nėra gal kas žino kokią vietelę? aš tai jau netekau vilties ir perku tuos brangius lavašus tortilijas
as ir jau kuri laika ju ieskau,nu niekur nera kai paklausiu sako nebuna pas mus nezinau jau kur ieskot
salotos su icebergu, pomidoru ir agurku, ir prieskoniais iš maišiuko salotoms, kuriuos sumaišiau su šaukšteliu aliejaus. keptos mėsytės gabaliukas ir riekelė karšto sumuštinio su sūriu česnaku ir majonezu
Kas tas "icebergu"
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 27, 10:19)
Kas tas "icebergu"
icebergo salotos tokios traškios ir sultingos
va tokios:
dabar kaip tik rimi akcija yra jų
O as iceberg salotu atsisakiau, kai tyrimus parode (D), jog nei vieno vitamino jose nerasta.Tai tas pats, kaip tempo nosines susislapint ir valgyt
QUOTE(aguonele @ 2008 03 27, 10:31)
O as iceberg salotu atsisakiau, kai tyrimus parode (D), jog nei vieno vitamino jose nerasta.Tai tas pats, kaip tempo nosines susislapint ir valgyt
kur čia rodė taip?
kažko nenoriu tikėt. nu tegu nebūna tų vitaminų, bet vistiek daržovė