QUOTE(della @ 2008 03 24, 22:36)
laukine,gal galetum parasyti tu baronkyciu receptuka kaip jos yra daromos.aciu
baronkas pamerkt i silta vandeni (kitos dar i piena merkia, as nebandziau) kokiai 15 min. man skaniausiai gaunasi su arbatinemis baronkomis, kitos ne taip graziai isbrinksta
tada dedi i skarda ir dedi i jas idara (mesyte, suris, marinuotas agurkas, kukuruzai, svogunu laiskai, majonezas, picos prieskoniai arba grybai su svogunais pakepti ir su suriu ir majonezu, vnz, fantazijos reikalas
) ir kepi kokiu 15 min, paziuret reikia kad suris apsilydytu
QUOTE(kavute @ 2008 03 24, 23:46)
Laukine,koks misraines receptas? Labai skaniai atrodo
namiskiai vadina ja skaniaja
pekino salotos (si karta su icebergo dariau, ir tiesa pasakius skaniau man)
kumpis
suris
pomidoras
alyvuoges
pakepintas batonas (as tosteryje pasiskrudinu toste duona
)
prie salotu atskiram indely padarau padaza - majonezas, kecupas, cesnakas ir dar ivariu prieskoniu pagal skoni
QUOTE(grange @ 2008 03 25, 14:40)
mano viena iš mėgiamųjų mišrainė su žuvim.
Dėjau žirnelių, puse smulkiai pjaustyto svogūno ir karštai rūkytą skumbrę. Sumaišiau su majonezu ir trupučiu grietinės, dėl kitokio skonio.
sian darysiu, uosviai priveze rukytos zuvies, jau su alum nusibodo valgyt
QUOTE(Deep Blue @ 2008 03 25, 17:32)
Žele kiaušiniai
eina sau koks grozis
QUOTE(mikki @ 2008 03 26, 12:23)
mergytes kulinares,cia taip skaniai darot.sugalvojau suktinuku su lavasu padaryti sveciam.Pasakykit kur Kaune galima tu lavasu rasti?????nu savanuoriuose maximoj ne karto nemaciau
as ir VLN ne visur randu, dazniausiai tai buna RIMI