Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

QUOTE(naaringiux @ 2008 03 25, 15:28)
įdėjau naujai, nes reikėjo biški apkirpti, nes per daug matėsi ko nereikia  biggrin.gif o receptuko manau kaiop ir nereikia rašyti, nes visos mokat ir žinot kaip daryti....  ax.gif

jei velniskai skani tai gal kokia paslapti zino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 25, 15:50)
jei velniskai skani tai gal kokia paslapti zino  biggrin.gif

kad kaip ir stebuklo nežino, tik kiek jau žinau jos gaunasi labai skanios, o kitų kiek esu mačiusi neišeina tokios skaidrios, o balkšvos... ax.gif
Atsakyti
Mėsos tortas (receptas yra šioje temoje, liepos mėn. rašiau)

user posted image

Žele kiaušiniai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deep Blue: 25 kovo 2008 - 17:40
QUOTE(Deep Blue @ 2008 03 25, 15:32)

[

NU JAU GROZIS!!!!! blink.gif blink.gif blink.gif
Moterys, visos jus kokios saunuoles,tiek visko prigaminot!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2008 03 25, 17:32)

user posted image

Kaip čia juos padarei?
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2008 03 25, 15:28)
įdėjau naujai, nes reikėjo biški apkirpti, nes per daug matėsi ko nereikia  biggrin.gif o receptuko manau kaiop ir nereikia rašyti, nes visos mokat ir žinot kaip daryti....  ax.gif

tema yra receptai su nuotraukom kaip saltiena atrodo visos zino o kaip daroma (kiekvienas daro savaip) tai nenuspesi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 03 25, 17:59)
Kaip čia juos padarei?

Sonatinos temoje yra tokie kiausiniai mirksiukas.gif man tai cia kosmosas, net nekisu nagu, aukstoji materija lotuliukas.gif

zele kiausiniuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JoanaS: 25 kovo 2008 - 18:04
QUOTE(JoanaS @ 2008 03 25, 18:03)
Sonatinos temoje yra tokie kiausiniai  mirksiukas.gif man tai cia kosmosas, net nekisu nagu, aukstoji materija  lotuliukas.gif

zele kiausiniuose

neskaitau Sonatinos, ačiū pažiūrėsiu, atrodo gražiai, bet įtariu darbo daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2008 03 25, 17:32)

user posted image

user posted image

wow, kaip viskas graziai atrodo bigsmile.gif kiausiniai nerealiai graziai, o lengvai lukstas nusikrapste? neprilipo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 25, 18:34)
wow, kaip viskas graziai atrodo bigsmile.gif  kiausiniai nerealiai graziai, o lengvai lukstas nusikrapste? neprilipo? g.gif

Atsiprašau, mergaitės, kad recepto kiaušinių neįdėjau, išsiblaškius aš blush2.gif blush2.gif
Tikrai žinokit nėr taip sudėtinga thumbup.gif

Aš pirkau tokį pakelį- ale drebučiai šaltienai, prie prieskonių parduotuvėj radau. tas pakelis gaminant šaltiena yra 1 litrui vandens, tai aš supyliau į 0,5 litro, kad kietesni butu. Kai padariau skystį perkošiau per kavos aparato filtrą tą popierinį

Kiausiniu galuose padariau skylute, kad pirštas tilptų, iškračiau turinį, tada sustačiau į kiaušinių dėklą (tą iš parduotuvės) ir į visus pripyliau verdančio bandens (kad iškaitinti)
Tada įpyliau to tirpalo iš pakelio pagaminti- apie 1,5 cm į kiekvieną kiaušinį (kad lengviau būtų įpilti vietoj piltuvėlio (kurio neturiu) panaudojau konditerinio švirkšto vieną antgaliuką (pernai su arbatiniu šaukšteliu pilsčiau tai oho...)
tada į šaldytuvą kokiai valandėlei kol sustings
tada sudedam į kiaušinukus ką vaizduotė pataria ir užpilam tirpalu, kad liktų apie 1,5 cm iki viršaus- vėl į šaldytuvą valandėlei
tada supilam tirmapą iki viršaus ir vėl į šaldytuvą

Luposi man tikrai lengvai, nes tirpalas pakankamai kietai sustingo. Jau šioje temoje skaičiau patarimą prieš lupant į karštą vandenį pamerkti ( bet aš jau buvau be problemų nulupusi)

pernai dariau ir su saldžia žele, irgi puikiai (kadangi pernai dariau pirma kartą, tai kelias dienas priešs velykas pabandziau- tada sugalvojau kad sluoksniais reikia šaldyti, nes viską kartu sudejus ir užpylus, įdaras pakyla į viršų ir lieka vienam gale kiaušinio)
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2008 03 25, 19:03)
Atsiprašau, mergaitės, kad recepto kiaušinių neįdėjau, išsiblaškius aš  blush2.gif  blush2.gif
Tikrai žinokit nėr taip sudėtinga  thumbup.gif

o su kuo reikia kiausinyje tas skylutes padaryt? ir kiek laiko laikyt karstam vandeny?
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2008 03 25, 16:55)
kad kaip ir stebuklo nežino, tik kiek jau žinau jos gaunasi labai skanios, o kitų kiek esu mačiusi neišeina tokios skaidrios, o balkšvos...  ax.gif

Norint, kad šaltiena būtų skaidri:wub: Reikia, kai užverda primažinti liepsną iki minimumo ir virti 3-4val. Virimo ilgumas priklauso nuo to, ką verdi.
Atsakyti