QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 02, 14:34)
Šį kartą prisiminiau kad pirma reikia nufotkint, o paskui suvalgyti.
Su tunu ir aš sukūriau ir gana neblogos išėjo.
Supjausčiau svogūną jį pamarinavau (rūgšti druska, cukrus, druska ir aliejus) su ranka lengvai paspaudau ir įdėjau supjaustytą avokadą, pamaišiau (pastebėjau tuomet ne taip greitai pajuoduoja)
Sudėjau vidury lėkštės, ant viršaus tunas, majonezas (gaminu pati), kiaušiniai, šaldytos krevetės. svogūno laiškai, krapai, paprika ir salotų lapai.
Su tunu ir aš sukūriau ir gana neblogos išėjo.
Supjausčiau svogūną jį pamarinavau (rūgšti druska, cukrus, druska ir aliejus) su ranka lengvai paspaudau ir įdėjau supjaustytą avokadą, pamaišiau (pastebėjau tuomet ne taip greitai pajuoduoja)
Sudėjau vidury lėkštės, ant viršaus tunas, majonezas (gaminu pati), kiaušiniai, šaldytos krevetės. svogūno laiškai, krapai, paprika ir salotų lapai.
Skaniai atrodo - reiks išbandyti