labai grazus rafaelo tipo kamuoliukai bet jau kokie dyyyydeli
QUOTE(Nerytė @ 2008 05 29, 12:21)
o receptukas? ten i lavasa isuktas kumpis, o kas tas zalias? salota?
taip, kumpiukas, zalias agurkas, petrazoles, krapai, pomidoras
kiti- su raugintu agurku
O man is tokios dideles nuotraukos,tik rafaelo krastas tesimato
labai graziai atrodo rafaelo
QUOTE(Nerytė @ 2008 05 30, 12:07)
labai graziai atrodo rafaelo
aciu del dydzio- atsiprasau
Parodykit, prašau ir man Rafaelo Nes ir aš, tik salotų lapus matau
QUOTE(6663 @ 2008 05 28, 18:08)
laukiu abieju shiandien vakare ...
Na va pakvietimo nemačiau, alia ir niekaip nebūčiau spėjus susisukt Tai pasidariau pati ir labai skaniai vakar pavakarieniavau arba tiksliau panaktipiečiavau
Papildyta:
QUOTE(brashke77 @ 2008 05 29, 17:36)
Rūpėjo ir man labai pamatyt, tai įdedu pamažintus brashkės Raffaello
na, aciu sirdingai
Mano sugalvotos salocikes:
ryziai, kumpis, pomidorai, svogunu laiskai, petrazoles, alyvuoges, majonezas ir zinoma druska su pipiriukais skanaus
Papildyta:
Kadangi Mb dave minti ir pasiule ideti kiausiniu, tai stai kas gavos (kai kuriu ingridientu nebeturejau tad...)
Ryziai, patarkuotas suris, patarkuotas kiausinis, pomidorai, alyvuoges, majonezas prieskoniai
ryziai, kumpis, pomidorai, svogunu laiskai, petrazoles, alyvuoges, majonezas ir zinoma druska su pipiriukais skanaus
Papildyta:
Kadangi Mb dave minti ir pasiule ideti kiausiniu, tai stai kas gavos (kai kuriu ingridientu nebeturejau tad...)
Ryziai, patarkuotas suris, patarkuotas kiausinis, pomidorai, alyvuoges, majonezas prieskoniai
Šį kartą prisiminiau kad pirma reikia nufotkint, o paskui suvalgyti.
Su tunu ir aš sukūriau ir gana neblogos išėjo.
Supjausčiau svogūną jį pamarinavau (rūgšti druska, cukrus, druska ir aliejus) su ranka lengvai paspaudau ir įdėjau supjaustytą avokadą, pamaišiau (pastebėjau tuomet ne taip greitai pajuoduoja)
Sudėjau vidury lėkštės, ant viršaus tunas, majonezas (gaminu pati), kiaušiniai, šaldytos krevetės. svogūno laiškai, krapai, paprika ir salotų lapai.
Su tunu ir aš sukūriau ir gana neblogos išėjo.
Supjausčiau svogūną jį pamarinavau (rūgšti druska, cukrus, druska ir aliejus) su ranka lengvai paspaudau ir įdėjau supjaustytą avokadą, pamaišiau (pastebėjau tuomet ne taip greitai pajuoduoja)
Sudėjau vidury lėkštės, ant viršaus tunas, majonezas (gaminu pati), kiaušiniai, šaldytos krevetės. svogūno laiškai, krapai, paprika ir salotų lapai.
QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 02, 14:34)
majonezas (gaminu pati),
Labai skaniai atrodo salotos Gal naminio majonezo receptuka