Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

QUOTE(*Spyglė* @ 2008 05 08, 20:34)
dar liko  mirksiukas.gif

tai ishsiusk pashtu:), viska, kas liko..
Idomu ar pashte tik nesuvalgytu.. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 05 08, 13:28)
mocarela, pomidorai ir bazilikas, dziovintas nes tuo metu sviezio neturejau  ax.gif

megstu toki patiekaliuka,tik dar balzamo acto uzsipilu,mmm
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 05 08, 17:16)

o cia sindien dariau salotikes su skumbre karsto rukymo  4u.gif
skumbre,bulvytes,poras,agurkiukas,prieskoniai ir majonezas  ax.gif

labai skaniai atrodo thumbup.gif
QUOTE(Elena @ 2008 05 08, 17:26)
[color=purple]Niamniam.Labai mėgstu tokį užkandį.O baziliką auginu ant palangės  mirksiukas.gif

As irgi auginuosi vazonuose,tik lauke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintareja @ 2008 05 08, 18:23)
Oi kiek čia daug skanių ir lengvų receptėklių dariauperskaičiau ir seną ir šią temą ax.gif ,ačiū Jums  4u.gif
O vat dar ir paklaust norėčiau,į "rafaelo" kokias alyvuoges dedat? Ir kaip sutarkuojat kiaušinį su sūriu,smulkiai ar stambiau?

taip, alyvuoges dek kokias megsti, o tarkuoti reikia ant burokines trintuves (lietuviskai smile.gif ), arba tos kur plonesniais uz burokine.
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 05 08, 20:26)
Niamniam.Labai mėgstu tokį užkandį.O baziliką auginu ant palangės  mirksiukas.gif

user posted image

Kaip smagu wub.gif Aš irgi jau noriu jų prisiėti, dabar auginu tik pipirnę, o kur gauti baziliko ir kitų prieskoninių sėklų? g.gif nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aushrele @ 2008 05 08, 21:47)
Kaip smagu wub.gif Aš irgi jau noriu jų prisiėti, dabar auginu tik pipirnę, o kur gauti baziliko ir kitų prieskoninių sėklų? g.gif nerandu doh.gif

Šiais metais aš pirkai daigus turguje.Labai gražiai auga.O sėklų kažkada pirkau prieskonių parduotuvėje...tokios yra specializuotos...
Dar man reikia mėtos būtinai....
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 05 08, 20:16)

Mėgstu žuvytę,norėčiau......................... 4u.gif

QUOTE(Elena @ 2008 05 08, 20:26)
Niamniam.Labai mėgstu tokį užkandį.O baziliką auginu ant palangės  mirksiukas.gif

user posted image

Kaip gražu rolleyes.gif Ir kas man patiko.............tai kibirėliai rolleyes.gif kažkur mačiau jų pirkt,bet nebepamenu kur mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 05 09, 09:26)
Kaip gražu rolleyes.gif Ir kas man patiko.............tai kibirėliai rolleyes.gif  kažkur mačiau jų pirkt,bet nebepamenu kur mastau.gif

Aha...man tie kibirėliai irgi thumbup.gif Yra pirkti Jyske, įvairių dydžių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 05 09, 09:32)

Aha...man tie kibirėliai irgi  thumbup.gif Yra pirkti Jyske, įvairių dydžių  4u.gif

Taigi rimtai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 05 08, 19:16)
Neryte,del omletuko,tai taip,apkepu pirma viena puse,o paskui kita ir dedu idara,sulenkiu ir toliau kepu  4u.gif

o cia sindien dariau salotikes su skumbre karsto rukymo  4u.gif
skumbre,bulvytes,poras,agurkiukas,prieskoniai ir majonezas  ax.gif

aciu uz atsakyma wink.gif

o agurka dejai zalia ar marinuota? as dedu marinuota del rugsteles ax.gif

QUOTE(Elena @ 2008 05 08, 19:26)
[color=purple]Niamniam.Labai mėgstu tokį užkandį.O baziliką auginu ant palangės  mirksiukas.gif

bigsmile.gif pati issiauginai is seklu? as vis neapsiemu auginti, nes galvoju, kad nuvys jie tuoj blush2.gif kas ten dar per prieskoniai?mairunas? g.gif
Atsakyti
vakar vakariene

user posted image
dziuveselis, cesnakinis sviestas su provanso zolem ir juodieji ikrai
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2008 05 08, 21:44)
taip, alyvuoges dek kokias megsti, o tarkuoti reikia ant burokines trintuves (lietuviskai smile.gif ), arba tos kur plonesniais uz burokine.

nu as vat ka tik bandziau padaryt tuos rafaelo, bet man kazkaip is tos kiausinio ir surio mases nesigauna rutuliukai. kazkokia per skysta ta mase gaunasi... verysad.gif kaip jus sia beda issprendziat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(m.e.s @ 2008 05 09, 18:34)
nu as vat ka tik bandziau padaryt tuos rafaelo, bet man kazkaip is tos kiausinio ir surio mases nesigauna rutuliukai. kazkokia per skysta ta mase gaunasi...  verysad.gif  kaip jus sia beda issprendziat?  ax.gif

Aš šiandien irgi dariau,gal per aug majonezo dėjai? g.gif Man šiek tiek skystoka,bet išėjo,tik vietoj alyvuogės aš dėjau žalio agurko gabaliuką,nes šeimynai alyvuogės nepatinka ax.gif Bet labai skanu 4u.gif
Atsakyti