Sveikos
Gal galetumete parekomenduoti kokiu nors idaru i tuos teslos krepselius? Arteja MB gimtadienis ir iiiiiiiiiiiilgas uzsibuvimas virtuveje tai ieskau ideju siaip noreciau kazkokio idaro su tunu, nes visi ji labai megstame, o kazkaip iki siol dar nesu suplanavus jokiu sumustinuku ar siaip uzkandziu su tunu daryt
..vel tuno salotos:
ryziai, zalias agurkelis, marinuota paprika, kietai virtas kiaushinis, tunas, krapai, majonezas:
O shtai kepeneliu pashteta dariau pirma karta, tad pirmas blynas :
Ishviriau kepeneles kartu su dviem, trim morkom, lauro lapeliu, cesnaku ir prieskoniais.
Reikes ir dvieju, triju kietai virtu kiaushiniu. Visus produktus sumaliau blenderiu. Svieste pakepinam smulkiai pjaustyta svoguna, supilam i mase ir i shaldytuva..
Skanu tepti ant duonos ir valgyti su pomidorais...
ryziai, zalias agurkelis, marinuota paprika, kietai virtas kiaushinis, tunas, krapai, majonezas:
Ishviriau kepeneles kartu su dviem, trim morkom, lauro lapeliu, cesnaku ir prieskoniais.
Reikes ir dvieju, triju kietai virtu kiaushiniu. Visus produktus sumaliau blenderiu. Svieste pakepinam smulkiai pjaustyta svoguna, supilam i mase ir i shaldytuva..
Skanu tepti ant duonos ir valgyti su pomidorais...
QUOTE(smile4theworld @ 2008 05 06, 19:36)
Sveikos
Gal galetumete parekomenduoti kokiu nors idaru i tuos teslos krepselius? Arteja MB gimtadienis ir iiiiiiiiiiiilgas uzsibuvimas virtuveje tai ieskau ideju siaip noreciau kazkokio idaro su tunu, nes visi ji labai megstame, o kazkaip iki siol dar nesu suplanavus jokiu sumustinuku ar siaip uzkandziu su tunu daryt
jau buvau kanksciau idejusi,cia sumustinukai su avokadu ir tunu
6663,labai noreciau to pasteto su juoda duona
QUOTE(daividija @ 2008 05 07, 10:49)
6663,labai noreciau to pasteto su juoda duona
Prašau ir man palikti
6663 labai skaniai atrodo
oi kaip as ir dievinu pasteta...tik as ji malu mesmale, man reikia tarp dantu dar jausti ka valgau
Na jau toks "apetitnas" pastetas! Isssiemiau ir as is saldiklio kepeneles-bandysiu ir as toki grazumyna, skanumyna pasigaminti.
6663 kada namuose busi? i svecius reiks atlekti jau skanestu prigaminai
QUOTE(6663 @ 2008 05 07, 04:12)
mmm kaip aš jo norėčiau niam niam niam nebeprisimenu kada tokį dalyką valgiau
QUOTE(smile4theworld @ 2008 05 06, 19:36)
Sveikos
man atrodo, kad labai liuks atrodytu, jeigu tuos "Rafaelo"( atrodo sitoj temoj yra aprasyta, kaip gaminti) sudetum i teslos krepselius. ant krepselio dugno padek "Aisberg" salotos kasneli( del zalumos, o ir skanu bus), ir ant jos rafaelo rutuliuka. cia reiktu visai mazu krepseliu. skanaus
Nuoshirdziai dziaugiuosi, kad patiko Man taip pat skanu buvo..
Pavaishinciau visas, nes tikrai liko , bet manau, kad esu per toli nuo jusu ..
O mesmale mano sena ir susrudijus , tenka naudotis blenderiu..
ir pritariu: skaniausia su lietuvishka duonyte, pomidoru ir kokia "petrushka"..
Pavaishinciau visas, nes tikrai liko , bet manau, kad esu per toli nuo jusu ..
O mesmale mano sena ir susrudijus , tenka naudotis blenderiu..
ir pritariu: skaniausia su lietuvishka duonyte, pomidoru ir kokia "petrushka"..
Atnešiau jums sumuštinių pusryčiams