As kazkada dariau su smulkintu tunu, na toki vyras nupirko , tai mano salotos gavosi kaip kose
QUOTE(aguonele @ 2008 05 02, 17:30)
I lauka ar i darba dabar daznai darau is Sonatinos idarytas bulkutes su desrelem . Nu tikrai skanu.Pabandykit , nenusivilsit Teslos receptas
nuostabiai grazutes, mb apsivalgytu
I lauka ar i darba dabar daznai darau is Sonatinos idarytas bulkutes su desrelem .
Labai graziai atrodo bet uzduosiu durna klausima - o kur perkate sezamo seklas? Anksciau matydavau sveriamas parduodavo, o dabar nebematau gal nelabai ir ieskau, bet vis tiek praverstu jos namie
Aciu jums (beje, bandeles mes lietuvisku bifi varijantu vadinam )
Del sezamo seklu tai daug atsakyti negaliu, nes ne Lt esu. Pas mus tai jas cia perku sveiko maisto parduotuvese,pakuotese po 250g ar 500g.
Del sezamo seklu tai daug atsakyti negaliu, nes ne Lt esu. Pas mus tai jas cia perku sveiko maisto parduotuvese,pakuotese po 250g ar 500g.
I lauka ar i darba dabar daznai darau is Sonatinos idarytas bulkutes su desrelem . Nu tikrai skanu.Pabandykit , nenusivilsit Teslos receptas cia.
ojėtau,kaip gražiai atrodo
QUOTE(*Marija* @ 2008 05 02, 18:52)
Labai graziai atrodo bet uzduosiu durna klausima - o kur perkate sezamo seklas? Anksciau matydavau sveriamas parduodavo, o dabar nebematau gal nelabai ir ieskau, bet vis tiek praverstu jos namie
taigi prie prieskonių.Aš šią savaitę pirkau maksimoje.
QUOTE(aguonele @ 2008 05 02, 19:22)
Aciu jums (beje, bandeles mes lietuvisku bifi varijantu vadinam )
QUOTE(zebra @ 2008 05 02, 19:23)
jau radau, tik pakeliuose, atrodo, po 30 gr
sian kepsiu sitas bandeles
Beje, as dariau is puses normos teslos,nes man pakanka dviems zmones. Pirma karta kai is visos dariau tai truputi per daug jos buvo
Aguonele,darau ir as tas bandeles,labai skanios,beje labai gera ta tesla,kartais pasaidarau is vakaro,o ryte jau lapnojam bandeles siltutes.
QUOTE(JoanaS @ 2008 05 03, 10:53)
aš kokia tundra ėjau vakar pirkt tuno, sakau paieškosiu nesmulkinto, pabandysiu, o kad VISADA tokį perku, tai nedaėjo ir klausinėju, kuo skiriasi smulkintą tuną tik katinui perku, mes jo nenaudojam...
bandelės kaip skaniai atrodo pusryčiam norėtųsi vienos
bandelės kaip skaniai atrodo pusryčiam norėtųsi vienos
Galiu pavaisinti, vakar prikepiau atrodo, dar liko kelios
Mano kasariukai irgi su mielu noru tuna lapnuoja
QUOTE(aguonele @ 2008 05 02, 21:03)
Beje, as dariau is puses normos teslos,nes man pakanka dviems zmones. Pirma karta kai is visos dariau tai truputi per daug jos buvo
Vakar dariau is visos normos - is puses teslos padariau bandeles su desrelem, is kitos puses - saldzias. Jau ne vienos bandeles nerasta