QUOTE(JoanaS @ 2008 03 21, 18:43)
Neryte, o čili su feta labai aštru ar feta kažkiek paima tą degantį augalą galvoju nulėkt iki parduotuvės ir pabandyt, nes labai gražiai atrodo
nu astru vis tiek, bet vyras labai megsta astriai tai jam ok, o as kelis suvalgau ir psio.... as perku marinuota cili jei ka
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 21, 19:53)
nu astru vis tiek, bet vyras labai megsta astriai tai jam ok, o as kelis suvalgau ir psio.... as perku marinuota cili jei ka
norfoj neradau fetos, pasižiūrėjau, kad eilės didelės, nebestovėjau o aš būčiau žalią pasiėmus, ot protelis reiks rytoj gal prasisukt, jei šefas neužticharins, kad nedirbu
QUOTE(JoanaS @ 2008 03 21, 20:32)
norfoj neradau fetos, pasižiūrėjau, kad eilės didelės, nebestovėjau o aš būčiau žalią pasiėmus, ot protelis reiks rytoj gal prasisukt, jei šefas neužticharins, kad nedirbu
pabandyk ir po to parasyk kaip gavosi
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 22, 11:09)
pabandyk ir po to parasyk kaip gavosi
bandysiu kitą savaitę, nes Norfoj nėra fetos, o iki kitos parduotuvės neturiu galimybės nulėkt, dirbu šiandien iki 21 val. o gal galima kitokį sūrį dėt? nelabai aš gaudausi tuose sūriuose, nesu ragavus kai kurių
O as prisikepiau Velykoms pyrageliu.Ideja paemiau is Sonatinos, bet tesla dariau kaip kibinams ir i vidu dejau farsa su pakepintais pievagrybiais, svogunu ir daug prieskoniu.
Teslai :
450g miltu
200g sviesto
2 kiausiniai
150g grietines
truputi druskos
Teslai :
450g miltu
200g sviesto
2 kiausiniai
150g grietines
truputi druskos
QUOTE(JoanaS @ 2008 03 22, 11:12)
bandysiu kitą savaitę, nes Norfoj nėra fetos, o iki kitos parduotuvės neturiu galimybės nulėkt, dirbu šiandien iki 21 val. o gal galima kitokį sūrį dėt? nelabai aš gaudausi tuose sūriuose, nesu ragavus kai kurių
nebandzius su kitu suriu fermentinis netiks, mozarella per kieta, gal koks tepamas surelis tiktu gal... niekad nebandziau taigi uz skoni irgi negarantuoju
niu va, biski foto to ka dejau ant velyku stalo
lavaso suktinukai su lasisa ir su mesyte/marinuotais agurkeliai
uzkandeles su rukytos vistienos salotomis
saltienos uzkandeles
legendines baronkos su grybukais ir su mesyte
jau ne karta matyti idaryti pomidorai ir kiausinukai
silkute su pievagrybiais ir acte marinuotais svogunais
misraine
ir t.t.
didysis saltienos pyragas ant stalo keliaus siandien, tai ir foto bus ryt poryt
lavaso suktinukai su lasisa ir su mesyte/marinuotais agurkeliai
uzkandeles su rukytos vistienos salotomis
saltienos uzkandeles
legendines baronkos su grybukais ir su mesyte
jau ne karta matyti idaryti pomidorai ir kiausinukai
silkute su pievagrybiais ir acte marinuotais svogunais
misraine
ir t.t.
didysis saltienos pyragas ant stalo keliaus siandien, tai ir foto bus ryt poryt
laukine,nu ir prigaminai,beje,as irgi gaminau tuos sumustinukus su vistiena ir ananasais.LAAAAAbai patiko,dingo greitai visi,aciu uz puikia ideja!!!!
Silke sluoksniuota su darzovemis.
Virtos bulves,marinuoti svogunai,virtos morkos,silkute,burokeliai,aptepta majonezu.Manau daug kas moka.
Virtos bulves,marinuoti svogunai,virtos morkos,silkute,burokeliai,aptepta majonezu.Manau daug kas moka.
Ar čia tik man šiandien nepavyksta įkelti foto? noriu parodyti užkandžius...
QUOTE(Deep Blue @ 2008 03 24, 12:53)
Ar čia tik man šiandien nepavyksta įkelti foto? noriu parodyti užkandžius...
gal per dideles foto dedi?