O rafaelo kad ispopuliarejo ir kiek komplimetu susilauke artimiausia proga ir as isbandysiu
Emilly ir Spygle - kaip puikiai gavosi ..
ir labai patiko sumushtinukai su tunu ir avokadu - puikus derinys
As irgi pasinaudojusi puikia ideja,pasigaminau sumustinuku.Tiktai ant dziuveselio uzdejau salotos lapeli ir kreveciu salotu:krevetes,avokadas,salota ir majonezo-kecupo,cesnaku padaziukas
QUOTE(daividija @ 2008 04 29, 21:16)
As irgi pasinaudojusi puikia ideja,pasigaminau sumustinuku.Tiktai ant dziuveselio uzdejau salotos lapeli ir kreveciu salotu:krevetes,avokadas,salota ir majonezo-kecupo,cesnaku padaziukas
nu man labai shis naim patiktu
QUOTE(6663 @ 2008 04 29, 20:16)
grazu ir skanu
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 04 29, 17:23)
O cia mano daryti "Rafaelo" dekojame autorei,labai pagyvino stala
O cia sumustinukai su tunu ir avokadu
O cia sumustinukai su tunu ir avokadu
skaniai atrodo
QUOTE(daividija @ 2008 04 29, 21:16)
mmmmmmmm kaip norėčiau.Aš ir turiu krevėčių,reikės per šventes pasidaryt
Dar idesiu savo kepama omletuka
4 kiausiniai,slakelis pieno,prieskoniu.Idarui tarkuota desryte,suris,prieskoniai ir zalumynai
4 kiausiniai,slakelis pieno,prieskoniu.Idarui tarkuota desryte,suris,prieskoniai ir zalumynai
Jūs tuną perkat savo sultyse ar aliejuje? Kokios skanesnės? Jei turit dėžutę įmeskit foto.
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 30, 14:58)
Jūs tuną perkat savo sultyse ar aliejuje? Kokios skanesnės? Jei turit dėžutę įmeskit foto.
aš visada perku savo sultyse, man per riebu su aliejum o ir katinas gurmanas mūsų tik savose sultyse tuną ėda, tai ir jam kąsnelis kliūna
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 30, 14:58)
as naudojau tuna aliejuje bet man ir skaniau savo sultyse