Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

QUOTE(Srove @ 2008 04 24, 21:39)

QUOTE(6663 @ 2008 04 24, 21:47)
..nu nu...nesikuklink, o kartu su Zebra tema sukurk, gi pati ne prasciau grozybes kuri biggrin.gif  4u.gif

QUOTE(JoanaS @ 2008 04 24, 21:47)
schmoll.gif  schmoll.gif nenusišnekėjai  mirksiukas.gif aš irgi pritarčiau tokiai temukei, nes zebros papuošimai tai iš koto verčia, čia gerąja prasme  thumbup.gif  wub.gif o gal į tokią temą dar mamytės pasijungtų su savo papuošimais, būtų fantastika  bigsmile.gif pas mane tai geriausias papuošimas gėlytė iš ridikėlio, negabi aš tokiem dalykam  doh.gif

Oi merginos,ačiū už pagyras blush2.gif blush2.gif kiek turėsiu laiko,tiek įdėsiu savo grožius.Vasara artėja,tai nebebus laiko čia kabėt.

Man visų pirma.tai maistas turi gražiai atrodyt,aišku ir skonis turi neatsilikt...
Visada stengiuosi gržiai pateikt,o ypatingai,kai ruošiu svečiams 4u.gif
Aišku,tai yra susiję su mano profesija,numest bet kaip į lėkštę,negaliu...... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebra: 24 balandžio 2008 - 21:04
valgom toliau biggrin.gif :

..shivakar sumeistravau: balta mishrionke smile.gif ir tuno salotas.
Apie balta mishraine nera ka kalbeti, o tuno salotu niekada taip negaminau, ideju pasisemiau zinoma ish sm smile.gif :
virta bulve, mar. agurkelis, pomidorai, alyvuoges, virtas kiaushinis, tunas, majonezas, juodieji pipirai...Pavadinciau "gan sociom salotom" smile.gif ...

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 04 25, 04:47)

skaniai tunas atrodo. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Jau kokis tunas apetitnas bigsmile.gif
Aš kurią čia diena irgi baisiai norėjau tuno salotu...ale gi apsižioplinau, nupirkau tuna pomidorų padaže lotuliukas.gif
6663, o i tuno salotas irgi virtų bulvių dėjai?
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 04 24, 21:39)
Senokai cia beuzsukau, tik dabar pamaciau Zebros grozybes.Nu tiesiog super thumbup.gif  wub.gif  4u.gif Tau reiktu savo tema kokia sukurt, kas liecia papuosimus, ispjaustymus, jetus, kaip butu gerai, kai reikia paruost ka nors sveciams, ateini i tokia tema ir kopijuoji, nereikia per visus puslapius ir temas sokineti ax.gif Alia Zebra apsiimk-ka? biggrin.gif  4u.gif Ir siaip visos, galetu deti, kada turi laiko ir puosniau ka nors suraito ax.gif Manau galetu cia ieti ir salti ir karsti ir iv. farsiruoti gaminiai.Manau ir daugiau atsirastu gaminanciu sventinius patiekalus.Kazi nenusisnekejau g.gif  blush2.gif  cool.gif

jooo butu saunu kad tokia temele uzvestu bigsmile.gif nes as visiskai maisto puosti nemoku blush2.gif o taip noretusi rolleyes.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

labai noreciau tuno salotu wub.gif bet kokios grazios tavo foto bigsmile.gif
Atsakyti
6663,tavo salocikes labai gundancios!!!
Atsakyti
QUOTE(Egle/22 @ 2008 04 24, 13:11)
aš Alytuje irgi tik tokias tortilijas galiu nusipirkt. lavašo, dar neteko niekur gauti nusipirkti schmoll.gif

Panevezyje dar ir nemaciau lavaso schmoll.gif
Atsakyti
6663 , tavo gaminiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Merginos ką daryt aš kai suvalgau, tada tik prisiminu, kad reikėjo nufotkint. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 25, 11:16)
6663 , tavo gaminiai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Merginos ką daryt aš kai suvalgau, tada tik prisiminu, kad reikėjo nufotkint. blush2.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 25, 11:16)
6663 , tavo gaminiai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Boružėle thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 04 25, 05:47)

..shivakar sumeistravau: balta mishrionke smile.gif  ir tuno salotas.
Apie balta mishraine nera ka kalbeti, o tuno salotu niekada taip negaminau, ideju pasisemiau zinoma ish sm smile.gif :
virta bulve, mar. agurkelis, pomidorai, alyvuoges, virtas kiaushinis, tunas, majonezas, juodieji pipirai...Pavadinciau "gan sociom salotom" smile.gif ...

user posted image

user posted image

Na šitokias grožybes tai bent salotų lepeliais reikėtų pridengt. Negalima šitaip atvirai žmonių gundyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gardu. Šiandien pas mus irgi tunas, tik vakarienei ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 25 balandžio 2008 - 16:27
4u.gif aciu, mergytes 4u.gif
keista, kad giriat foto, kaip tik deja turiu problemele su fotiku, senas, paluzes, lieja verysad.gif , bet arteja gimtadienis, uzsiprashiau naujo mirksiukas.gif biggrin.gif ..

Elena, aha, dejau bulviu i shias tuno salotas, bet taip dariau pirma kart (prisiskaicius receptuku cia, SM)..Dazniausiai tuno salotas gaminu kiek kitaip (su zalumynais smile.gif ..
Atsakyti