Merginos, o kreveciu ir rukytos sonines uzkandele (preitoj temoj aprasyta) salta galima irgi valgyt???
QUOTE(Supo @ 2008 03 21, 00:46)
Merginos, o kreveciu ir rukytos sonines uzkandele (preitoj temoj aprasyta) salta galima irgi valgyt???
galima, bet jau nera taip skanu
prisikaupe ir pas mane uzkandziu (kai kuriuos uzkandziavom vakare su vyru, o kai kurie gaminti del netiketu sveciu)
alyvuoges su camembert suriu
alyvuoges su suriu
cili pipiriukai ir mazosiios saldziosios paprikos kimstos feta suriu su zolelemis
cili su feta
kiausiniai su majonezu ir farsiruoti su kumpiu
iv. mesytes
alyvuoges su camembert suriu
alyvuoges su suriu
cili pipiriukai ir mazosiios saldziosios paprikos kimstos feta suriu su zolelemis
cili su feta
kiausiniai su majonezu ir farsiruoti su kumpiu
iv. mesytes
Jau vyras Neryte tai tikrai turi nuostabia zmona
QUOTE(JurgitaM @ 2008 03 21, 17:05)
Jau vyras Neryte tai tikrai turi nuostabia zmona
visiem giria, kad skaniai gaminu, kad gaminu tai ka jis labiausiai megsta
Aciu uz pagyras
QUOTE(JoanaS @ 2008 03 20, 19:43)
Rafaello: sūris, kiaušinis, biški česnako ir majonezas.Iš masės padarom tipo kaip rutuliukus į vidų dedam alyvuogę.Krabų lazdelės (sušaldytas) tarkuojam su tarką.Rutuliukus apvoliojam krabų tarkiuose.
Ačiukas, rytoj darysiu. Kaži kiek ilgai užtrunka jas daryti? Ar galėčiau kaži pasidarius iš daug anskčiau laikyti šaldytuve? Ar geriausia prieš patiekiant, kad šiveži būtų?
QUOTE(Gyncė @ 2008 03 21, 17:16)
Ačiukas, rytoj darysiu. Kaži kiek ilgai užtrunka jas daryti? Ar galėčiau kaži pasidarius iš daug anskčiau laikyti šaldytuve? Ar geriausia prieš patiekiant, kad šiveži būtų?
reikia juos palaikyt šaldytuve tik gal ne visą dieną, užteks manau ir poros valandų
Neryte, kokių gėrybių prikrovei jėėėėzau, einu skudurėlio paimt, moniką reikia nuvalyt, nes beveik nevalgiau šiandien
QUOTE(JoanaS @ 2008 03 21, 17:19)
Neryte, kokių gėrybių prikrovei jėėėėzau, einu skudurėlio paimt, moniką reikia nuvalyt, nes beveik nevalgiau šiandien
as beveik niekad nelendu i tokias temas kai esu alkana
JoanaS, Tu mane visad nustebini. Ta želė su paukštiena, tai jėga. , o tie komentarai, tai super. Maniškis irgi taip pat komentuoja tas "žoles".
Būtinai pamėginsiu padaryti. Labai patiko.
P.S susidomėjau tais rafaelo. Jei būtų nesunku parašykit praeitoj temelėj kokiam pusl. šnekėjot ar gal nuotrauk. yra? Kad greičiau surasčiau.
Būtinai pamėginsiu padaryti. Labai patiko.
P.S susidomėjau tais rafaelo. Jei būtų nesunku parašykit praeitoj temelėj kokiam pusl. šnekėjot ar gal nuotrauk. yra? Kad greičiau surasčiau.
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 21, 17:46)
JoanaS, Tu mane visad nustebini. Ta želė su paukštiena, tai jėga. , o tie komentarai, tai super. Maniškis irgi taip pat komentuoja tas "žoles".
Būtinai pamėginsiu padaryti. Labai patiko.
P.S susidomėjau tais rafaelo. Jei būtų nesunku parašykit praeitoj temelėj kokiam pusl. šnekėjot ar gal nuotrauk. yra? Kad greičiau surasčiau.
Būtinai pamėginsiu padaryti. Labai patiko.
P.S susidomėjau tais rafaelo. Jei būtų nesunku parašykit praeitoj temelėj kokiam pusl. šnekėjot ar gal nuotrauk. yra? Kad greičiau surasčiau.
oi, net susigėdau ot vyrai, žolės gi jiem tai maniškis ir medžiais pavadino kažkada, kol man "nuvirino" iki smegenėlių, ką čia galėtų reikšt ir ieškojau kokios drožlės, nu ką žinau, gal degtuko koks gabaliukas ar dar kas o vyras sėdi ir raitosi, ot gyvatė
buvo nuotraukos, tuoj įmesiu nuorodą
Papildyta:
Čia Elenos receptukai, ten rasi ir Rafaelo
Kiek ten ydomybių. Dar reikės paskirti laiko ir išžiūrinėti viską. Labai labai ačiiiūūūūūūūūūūūūūūūū už tokią išsamią informaciją.
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 21, 18:04)
Kiek ten ydomybių. Dar reikės paskirti laiko ir išžiūrinėti viską. Labai labai ačiiiūūūūūūūūūūūūūūūū už tokią išsamią informaciją.
į sveikatą stebink šeimyną per velykas
merginos, nebandėt daryti meliono kepto su džiūvėsėliais radau vakar receptuką, bandžiau daryt reikia meliono gabaliukus pavolioti džiūvėsėliuose ir kepti karštame aliejuje, tai gal aš blogai padariau, kad ne keptuvėj, o tokiam "blūde" kur fri kepiau rezultate melionas sau, džiūvėsėliai sau, aliejus į melioną mažu ant keptuvės pabandyt, aš įsivaizduoju, kad skani traški plutelė turėtų susidaryt bet tikra ne malionas farširuotas aliejum ir užpiltas riebiais džūvėsiais