Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 09, 09:15)
Pasakykit man kaip ten yra su tuo avokadu. Vakar gaminau tą užtepėlę ant pomidorų griežinėlių ir tas avokadas kažkoks kartus. schmoll.gif  Kas daugiau naudojat patarkit į ką reikia kreipti dėmesį perkant? g.gif  Gal čia pasitaikė neprinokęs? verysad.gif

gali būti, aš tai žiūriu, kad nebūtų labai kietas, bet ir ne minkštas, vidutinis toks, tada būtinai žalias, man nepatinka, kai būna su tamsesnėm dėmelėm, o jei kietesnį nusiperku, parą palaikau šaldytuve suvyniotą laikraštyje, ant viršutinės lentynos, šiek tiek suminkštėja smile.gif ir naudodama būtinai pašakstau citrinos sultim, tada nepajuoduoja gabaliukai
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 04 09, 09:30)
gali būti, aš tai žiūriu, kad nebūtų labai kietas, bet ir ne minkštas, vidutinis toks, tada būtinai žalias, man nepatinka, kai būna su tamsesnėm dėmelėm, o jei kietesnį nusiperku, parą palaikau šaldytuve suvyniotą laikraštyje, ant viršutinės lentynos, šiek tiek suminkštėja  smile.gif ir naudodama būtinai pašakstau citrinos sultim, tada nepajuoduoja gabaliukai

tas avokadas šaldytuve prabuvo jei neklystu kokia 4-5 dienas. Tai galvoju jau turėjo kaip iir danokti. g.gif O supjaustytus gabaliukus citrinos sultimis paslakstyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 09, 10:00)
tas avokadas šaldytuve prabuvo jei neklystu kokia 4-5 dienas. Tai galvoju jau turėjo kaip iir danokti. g.gif  O supjaustytus gabaliukus citrinos sultimis paslakstyti? g.gif

aš nelaikau tiek ilgai, paskui nebeskanus būna schmoll.gif taip, kai jau nuluptas, supjaustytas, tada pašlakstau mirksiukas.gif
Atsakyti
na va, rodau per velykas daryta saltiena blush2.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 04 09, 10:06)
aš nelaikau tiek ilgai, paskui nebeskanus būna  schmoll.gif taip, kai jau nuluptas, supjaustytas, tada pašlakstau  mirksiukas.gif

aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(laukine @ 2008 04 09, 12:14)
na va, rodau per velykas daryta saltiena  blush2.gif



Pasižiūri į nuotrauką ir pagalvoji.. Nu taip viskas paprasta, bet kaip gražu ir skanu. thumbup.gif Gera idėja. 4u.gif
Nesupratau, kodėl blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 09 balandžio 2008 - 11:27
Supo, jau tie obuoliai kaip apetitnai atrodo wub.gif O kaip jie tau nepatamsėjo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2008 04 08, 23:06)
Isiijungi foto, paspaudus desiniu atsidarai ji per Paint programa (Open with - Paint) tada spaudi eilej virsuj (kur File, Edit..) spaudi Image, tada Strech/Skew ir kur Strech irasai pvz 50 ir 50..  tada spaudi OK. akivaizdziai foto sumazeja.. (jei mazini i foruma deti, tai gali but kad kelis kart reiks mazint) Tada spaudi File, tada Save As (jei paspausi Save tai issaugos ta tavo senaja foto.. ja pakeis.. sumazins jos kokybe), tode spaudi Save As ir issaugai kaip nauja foto su nauju pavadinimu. Viskas  4u.gif

O dbar gryztu prie temos:
-dariau tuno torta.. bet man nelabai patiko..  ax.gif
-dariau skrudinta duonyte su vistienos, agurko, paprikos, poro ir majonezo misraine. Ananaso gabaliukas ant virsaus..
-dariau lasisos sumustinukus..
-dariau idarytus obuolius krevetemis, svogunais, mangu ir paciu obuoliu (pastarasis labai labai patiko sveciam..)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KVN @ 2008 04 09, 13:23)
Supo, jau tie obuoliai kaip apetitnai atrodo  wub.gif O kaip jie tau nepatamsėjo?  ax.gif

citrinos sulciu uzlasink ant obuoliu.. bet dabar galvoju, kad antra diena kai dariau tai nieko neslaksciau.. ir i pacia jau misraine irgi nespaudziau sulciu citrinos ir nepatamsejo.. g.gif
na vos vos pacius obuolius paslakstyk ir vsio.. manau, kad nespes patamset ar taip ar taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 09, 09:15)
Pasakykit man kaip ten yra su tuo avokadu. Vakar gaminau tą užtepėlę ant pomidorų griežinėlių ir tas avokadas kažkoks kartus. schmoll.gif  Kas daugiau naudojat patarkit į ką reikia kreipti dėmesį perkant? g.gif  Gal čia pasitaikė neprinokęs? verysad.gif

ash megstu avokada.. smile.gif
visu pirma, kai perki, ziurek, kad nebutu labai neprinokes arba pernokes, turi buti nei per minkshtas, nei per kietas. Kietesnius sudek i krepsheli ar lekshte ir gali panokinti (i shadytuva nereikia), o jei jie prinoke, tada tegu gyvena shaldytuve:)...
Jei gamini avokadu salotas, ju kauliuka gali palikti salotose, jis padeda avokadui nepajoduoti.
jei shiaip gamini kazkokia uztepele, shlakstyk citrinu sultim su druskyte..
neturetu buti kartu...
4u.gif
Atsakyti
mmm... o man idomu pasidare ar tiktu sioj temooj minetiems lavaso suktinukams, ne lavasas o tie tortilu blynai? g.gif nerandu anglijoj niekur pirkti lavasu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 04 09, 23:40)
ash megstu avokada.. smile.gif
visu pirma, kai perki, ziurek, kad nebutu labai neprinokes arba pernokes, turi buti nei per minkshtas, nei per kietas. Kietesnius sudek i krepsheli ar lekshte ir gali panokinti (i shadytuva nereikia), o jei jie prinoke, tada tegu gyvena shaldytuve:)...
Jei gamini avokadu salotas, ju kauliuka gali palikti salotose, jis padeda avokadui nepajoduoti.
jei shiaip gamini kazkokia uztepele, shlakstyk citrinu sultim su druskyte..
neturetu buti kartu...
4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

dariau ir aš salotas,paprastas,ką turėjau šaldytuve,tą sudėjau.

Pekino salotos,
mėlynas svogūnas
žalias agurkas
vištienos filė vyniotinis
žalia morka.
Viską supjausčiau ,užpiliau majonezu ir patiekiau. smile.gif
user posted image

taip pat galima ir kitaip patiekt
user posted image
Atsakyti