Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

QUOTE(rusaite @ 2008 04 06, 21:13)
turbut ne cia ikeliau,persiprasau

o kas čia yra??
Atsakyti
rusaite, kodėl ne čia? Juk tai šaltas užkandis bigsmile.gif
Pasakok, kas kaip ir iš ko pagaminta, nes labai jau gražiai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
prisidedu prie klausimo - labai skaniai, gaiviai ir graziai atrodo..
Laukiam smile.gif ....
Atsakyti
cia balta paprasciausia misraine, tik kad susukta i salotu lapus blush2.gif ir foto prasta, nes su telefu fotografuota schmoll.gif
Atsakyti
Siūlau su rūkyta žuvimi paruošti gardžią APTEPĖLĘ sumuštiniams. 4u.gif

Šakute sutrinti kelis gabaliukus rūkytos žuvies, sumaišyti su kapotu virtu kiaušiniu, tarkuota virta morka ir šaukštu majonezo. Pagardinti pipirais, prieskoniais. Gerai išmaišyti ir aptepti duoną. Duona gali būti ir paskrudinta. wub.gif
Atsakyti
Boružėle, o nuotraukos neįdėjai, ar čia tik aš jos nematau?

rusaite, niekaip nebūčiau pasakius, kad ten balta mišrainė. Atrodė kažkas iš agurkų biggrin.gif
Atsakyti
Nu ir grožybių Jūs čia prigaminot!!!!! Tik man taip gražiai visko padaryti neišeina verysad.gif Bet šioje srytyje aš dar tik vidutiniokė, o pasiskaičius čia, kasdieną vis geriau ir geriau viskas gaunasi thumbup.gif Būsiu nuolatinė lankytoja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mille @ 2008 04 07, 13:28)

rusaite, niekaip nebūčiau pasakius, kad ten balta mišrainė. Atrodė kažkas iš agurkų biggrin.gif

Neįdėjau, nes nedariau dabar. Kai padarysiu būtinai įdėsiu. Bet ir be nuotraukos galima įsivaizduoti ir pasigaminti, nes viskas labai paprasta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 07, 16:20)
Neįdėjau, nes nedariau dabar. Kai padarysiu būtinai įdėsiu. Bet ir be nuotraukos galima įsivaizduoti ir pasigaminti, nes viskas labai paprasta. 4u.gif

Sutinku, kad galima įsivaizduoti ir pasigaminti, bet kai foto įdėta - galima tiesiog imti ir pamatyti bigsmile.gif O be to, ir tema foto reikalauja mirksiukas.gif
Lauksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mille @ 2008 04 07, 13:28)

cia tik uzbarstyta sv. agurko, del kvapo ir grozio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2008 03 30, 01:22)
Užsinorėjau ir aš tos žuvies essen.gif  Šaunuolė, rusaite  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Lauksim fotoreportažo  ax.gif

na, meginu det lydekos farsiravimo eiga smile.gif sugreitintu varijantu smile.gif

Atsakyti
o siaubas, kokias foto sukeliau doh.gif lotuliukas.gif ,na, jos is fotiko, tai nemoku sumazinti sad.gif likusiu kol kas neleidzia sukelt ( tokio dydzio doh.gif )
Atsakyti