Įkraunama...
Įkraunama...

Nusprendusios nemaitinti krūtimi

QUOTE(visai kitokia @ 2010 01 08, 11:11)
nelabai supratau...mmm dar nera. tai reiskia, jei nutraukciau maitinima, o mmm dar nebutu- miegamojo reikalai nepasitaisytu?

Labai daug priklauso nuo ciklo, o man asmeniskai jos niekada nebuvo dinge, todel mmmmmm ne butinai 100% priezastis, bet dali tikrai lemia.
Atsakyti
nelabai supratau...mmm dar nera. tai reiskia, jei nutraukciau maitinima, o mmm dar nebutu- miegamojo reikalai nepasitaisytu?

ooooj zinok kaip as tave suprantu doh.gif doh.gif as maitinu diena nakti ir dar dvynius. Jiems jau kaip matai 1.7 m Menesiniu ner. NORO JOKIO, viskas TEN isdziuve kaip sacharoj. Ir negana to pats reikalas man skausmingas, bent is pradziu. Nors ir tepaliuka naudodavom (gleitgelen, neblogas visai) Dar mano daktarelis buvo rekomendaves Femigel toki geli, tai pries viska arba po galima panaudoti, nuima nemalonius pojucius.
Beeeeet tongue.gif pries pora savaiciu nelaktai netiketai man uzejo NORAS smile.gif ir reikalas buvo neskausmingas, net tepaliuku neprireike thumbup.gif ir po to dar pora kart buvo nu ir nesbeskauda. Ir tas noras sioks toks jau yra atsirades thumbup.gif Taip kad tikrai nebutinai noras neatsiras kol maitinsi. Bet zinoma, kiekviena moteris individuali.
Atsakyti

Nežinau, būna visokių atvejų. Bet ciklo nebuvimas ir kartu libido sumažėjimas yra priemonės, kuriomis pati gamta saugo moters organizmą nuo dar vieno galimo nėštumo, kol jis dar tam nėra pasirengęs mirksiukas.gif

Man asmeniškai noras grįžo kartu su atsinaujinusiu ciklu. 11 mėn. po gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(Ievamul @ 2010 01 07, 14:55)
drinks_cheers.gif As irgi panasiai apgaudinedavau  biggrin.gif
Maniskiui kazkur nuo 6 men irgi uzeidavo bangom - tai ramiausiai sau valgo mp ir misinuka, tai tik misinuka, o mp neima nors tu ka. Traukdavau piena ir maitindavau su dviem buteliukais (viename - mp, kitame - misinukas). Taip ir zaisdavom: patraukia misinuko, greit apkeiciu - patraukia mp, kol supranta, kad ten mp, nustoja traukti - vel duodu buteliuka su misinuku, po to vel su mp ir taip toliau  biggrin.gif

apgaudinejat leliukus,bet yla vistiek islenda is maiso nors tu ka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2010 01 09, 00:13)
Nežinau, būna visokių atvejų. Bet ciklo nebuvimas ir kartu libido sumažėjimas yra priemonės, kuriomis pati gamta saugo moters organizmą nuo dar vieno galimo nėštumo, kol jis dar tam nėra pasirengęs  mirksiukas.gif

Man asmeniškai noras grįžo kartu su atsinaujinusiu ciklu. 11 mėn. po gimdymo.

Aciulabai visoms. Maniau, kad viena cia tokia balta varna. Nes nei koks filmukas su lengva nuogumo scena jaudina, nei kokia "kalta"mintis. Vienodai sviecia ir tiek. Nestumo metu irgi. Gerai, kad mano vyras- ne tik vyras, bet ir draugas. Puikiai mane palaiko ir liepia net neuskti sau del to galvos. Kazkaip susitvarko. O gal jau kai arteja 40m. tai ir jo fizioplogija kitokia. Juolab, kad as per 3 m jau 2 kart nescia...Susitaike cool.gif Tik galvoj netelpa, kai paskaiciuoji, kiek kartu per metus gaunasi doh.gif Laaabai tikiuosi, kad sis reikalas susitvarkys wub.gif
Atsakyti
Mamyes, gal patarsit.. smile.gif Mano berniukui jau 1m.2men., bandau po truputi nutraukti maitinima, nes vis dar diena kokius 2-3 k. ir nakti 3-4 kartai. Tai vat , kazkaip gal ir susitvarkysim su tuo mazinimu, bet gi be pienuko vaiko nepaliksi(l. jau jam norisi ir reikia). Beda tame, kad nieko:nei misinio, nei ozkos, nei karves pieno neisiulau ir nezinau kaip, nes augom be ciulptuku tai nei buteliuku-jokiu nepripazista, neprisileidzia nors tu ka schmoll.gif , o is puodelio, tai ka ten -ant juoko tik pora gurksneliu. Tai kaip gi ir kuom jam pakeiti ta MP? g.gif gal kam uvo panasiai?
Atsakyti
QUOTE(svarbi105 @ 2010 01 11, 17:01)
Mamyes, gal patarsit.. smile.gif Mano berniukui jau 1m.2men., bandau po truputi nutraukti maitinima, nes vis dar diena kokius 2-3 k. ir nakti 3-4 kartai. Tai vat , kazkaip gal ir susitvarkysim su tuo mazinimu, bet gi be pienuko vaiko nepaliksi(l. jau jam norisi ir reikia). Beda tame, kad nieko:nei misinio, nei ozkos, nei karves pieno neisiulau ir nezinau kaip, nes augom be ciulptuku tai nei buteliuku-jokiu nepripazista, neprisileidzia nors tu ka schmoll.gif , o is puodelio, tai ka ten -ant juoko tik pora gurksneliu. Tai kaip gi ir kuom jam pakeiti ta MP? g.gif gal kam uvo panasiai?

Pasiulyciau bandyt ivairius puodelius, siaudelius ir pan, nes vieni vaikai megsta vienus labiau negu kitus. Zinoma reikia kantrybes nes kaikuriuos gerai patasko, todel pradet siulyciau duodant gert vandeni, kad ir gurksniukus gers. maniskis dievine elementaru sportinio tipo buteli rolleyes.gif
Nakti glausk prie saves, ramink, bet palik max 2 maitinimus nes per juos jis isgers tiek kiek jam reikia is suma sumarum gausis tas pats kiekis kaip ie per tuos 3-4. Diena gali nebeduot o pakeisti jogurtu, pieniska kose, svarbu pieniski produktau o ne pats pienas, o gerimui vandens. Lengva nera ir nebus, bet kuo toliau tuo buna sunkiau, paskui prasideda faze kai lenda po maike, plesia liemenuka ir pan.
Del norisi , tai mano vaikui visada norisi tik skanaus maisto, visokiu skanestu ir pan, bet juk nemaitinsi vien bananais ir trintais obuoliais, ypac kai vaikui jau 1m ir 2 men.
Na maniskiui 16 men. tai pienas viena kart pries miega ir viena kart ryte kokia 5 ryto. Isgeria kiek nori dazniausiai apie 200-240ml. Pusryciams apie 200ml pieniskos grudines koses, priespieciams koks sumustinis su tepamu suriu, per pietus po darzoviu su mesa visada duodu koki 70-100ml jogurto, kremo,vaisiu tyres, pavakariams sviezi vaisiai ar darzoves, kartais darzoviu tyre ir vaisiai po jos pvz vysnios, braskes, melynes, vakarienei Jogurtas ir jau einant gult pienas kiek sirdis geidzia.
Atsakyti
QUOTE(svarbi105 @ 2010 01 11, 11:01)

Sveikute...
as nutraukiau maitinima MP, kai vaikui buvo lygiai 1m2men. ir nedaviau nieko(ta prasm jokio pakaitalo MP) tik vandenuka smile.gif nes jokio pieno o tuo labiau misinuko negere ne istolo...tai as jam duodavau daugiau varskyciu vaikisku, jogurtu, sureliu, surio, ir kt vertingu ir maistingu produktu... biggrin.gif

..tiesa, vandenuka jis gerdavo is bteliuko, nes prie jo prirates, jei taviskis negeria is jo bandyk ivairiu firmu buteliukus ir soskes ant ju, pvz. maniskis geria tik is LOVI firmos buteliuko, jokiu kitu nepripazista nors jam jau 1m4men, ciulptuko taip pat neeme niekados..tai va taip ir gyvenam 4u.gif

sekmes smile.gif
Atsakyti
Visai jokio pienuko... g.gif o ar lengvai be jo apsiejot, nestresavo?, nes maniskis po dozes pienuko is kart atsigauna ir laukia kaip dziaugsmingiausio dienos ivykio biggrin.gif ...tai ir mastau, ar cia nebutu "per ziauru" palikti be to gyvyes elekyro (ar ent jau pakaitalo).. g.gif
Atsakyti
QUOTE(svarbi105 @ 2010 01 12, 10:29)
Visai jokio pienuko... g.gif o ar lengvai be jo apsiejot, nestresavo?, nes maniskis po dozes pienuko is kart atsigauna ir laukia kaip dziaugsmingiausio dienos ivykio  biggrin.gif ...tai ir mastau, ar cia nebutu "per ziauru" palikti be to gyvyes elekyro (ar ent jau pakaitalo).. g.gif

visai jokio, savo MP nedaviau, nes geriau vaistus, kad jis baigtusi, o kitokio jis negere...tai taip ir gavosi...o streso buvo kaip ir nutraukiant maitinima smile.gif savaite laiko atklyke ir pamirso doh.gif
Atsakyti
nelabai suprantu, kam 1,2m vaikutį pratinti prie buteliuko? kai pripras vėl bus jam skausminga atprasti. Mūsiškis jokio buteliuko neturėjo nuo pat pradžių- iš puoduko, dabar labai patinka per šiaudelį gerti. beje dabar kaip tik tas metas kai bandau atpratinti nuo mamos pieno, nes jam aju 1,7m. Iš pradžių nebedaviau dieną ( spenelius patepiau pipirais- pažiūrejo sūnelis, kad "papukai" nebeskanūs ir jis net nebeprasė pienuko). taip 2sav. negėrė dieną, ir šia naktį pabandėm neduot (spenelius patepiau vidurių lašiukais- paragavo - neskanu). Aišku, kad gaila vaikutis dūsavo glostė mane, bet neskanu. taip bandysiu antrą naktį.
Atsakyti
Sveikos, gal galit patart
kaip mesti maitinti, ka daryti, kad pienas dingtu, nes pas mane jo upes, ir nuolat kylanti t-ra vargina 7menesius, kas 2savaites po 38.5 nuo pritvinkusiu krutu, o viakas nevalgo, nori naminio maisto, mum 8men.
Ka daryt, gydytojai sako susiverzt krutis, bet kaip taip padaryt? sako t-ra must paracetanoliu, bet ar neatsiras mastitas, jei taip nenutraukinesiu [pieno susiverzus? ar tuo metu nereik antibiotiku prevencijai? labai prasau padet
Atsakyti