QUOTE(Ievamul @ 2009 12 30, 10:21)
O ka cia kaip ziureti? As gi aiskiai rasiau apie budejima sioje, nemaitinanciuju temoje. Perzvelkit kokius 5 paskutinius temos puslapius, kiekviename ju - jusu komentarai... tai man ir idomu, kokia jusu misija cia? Bet jus tikriausia nepaskaitet mano posto? Na, svarbiau, kad atsakyma paraset...
As, aisku, nelabai supratau, prie ko cia bendri zinuciu skaiciai forume, kai kalba eina apie viena tema, bet jums, kaip statistikos profei turbut geriau zinoti.

Bukite maloni, ir nereguliuokite kur man pasisakineti o kur ne! Ir kiek kartu. Ne tame esme. Esme juk apie tai, kad jums nepaitnka mano zinutes. Jeigu jus mokate skaityti, cia raso ir maitinancios mamos lygiai taip kaip nemaitinancios. Tema yra nusprendusiosm nemaitiniti, bet ne isskirtinai nemaitinancioms. Nuspresti nemaitinti kazkada turi visos, bet tik yra labai didelis skirtumas kada tam yra gerbtina arba butina priezastis, o kada tai yra tieisog olialia pupytiskumas.
p.s. o zinuciu skaicius siaip jau ir yra atspindys kas augiau "budi" siame forume. O kad mes turime kiekvienas savo interesus tai cia jau asmeninis reikalas ir zodzio laisve, kuri neuzdrausta - cia ne Talibanas, o atviras forumas. O jeigu jums idomu mano misija, tai galiu pasakyti viena dalyka, jeigu mano zodis nors viena mama is desimties paprotins, as busiu labai laiminga uz jos vaika. O jus uz ka panelyte?