QUOTE(Meilutee23 @ 2008 07 31, 09:49)
Svekutes,
As ir susiduriau su sia beda, jau kaip menesi maitinu krutimi (tikslaiau nutraukineju,nes maniskis neisnesiotas ir pats traukti nemoka) bet kuo toliau pinlio maziau, ji traukiu kas 3val pritraukiu 30-40ml, jei kas 6val (1 maitinimas vin misinuku kitas jau mamos pinelis + misinukas) tada api 80-90ml ir taip valandos darbas su pientraukiu + rankos (kuriu visai jau nbjauciu).
Dabar didelis klausimas, ar po men maitinimo galima kad pienelis dingtu? ka daryti?
Didelis aciu uz atsakymus
As ir susiduriau su sia beda, jau kaip menesi maitinu krutimi (tikslaiau nutraukineju,nes maniskis neisnesiotas ir pats traukti nemoka) bet kuo toliau pinlio maziau, ji traukiu kas 3val pritraukiu 30-40ml, jei kas 6val (1 maitinimas vin misinuku kitas jau mamos pinelis + misinukas) tada api 80-90ml ir taip valandos darbas su pientraukiu + rankos (kuriu visai jau nbjauciu).
Dabar didelis klausimas, ar po men maitinimo galima kad pienelis dingtu? ka daryti?
Didelis aciu uz atsakymus

o tu nori nutraukti todel kad rankytes skauda? tavo neisnesiotukui butu lb geraj gauti tavo pienelio, tad patarciau isigyti elektrini pientrauky, nepatikesi koks tai stebuklas, sedi atsipalaiavus, o jis pieneli traukia, tau tik prilaikyt reiktu buteliuka

o jei nenori taj zinoma, kad galima nutraukti maitinima.kaip suprantu pieno ir taip labai daug neturi, tad nenusitraukinek visiskai arba vis mazink nuraukimu skaiciu ir kieky, greitai turetu dingti. man dingo per 1 sav.
mano mazylei (kuri gime labai mazyte, 1880kg.) pienelis padejo atsigauti, ji taip pat negere pati, bet zinojau kad jai tai gyvybiskai svarbu.be to pientraukis pientraukui nelygus, as pakeiciau 3 ir is visu geriausias avent buvo, be to ir mb kartais nutraukdavo man kai jau lb rankas skaudejo.
sekmes.laikykis.

http://www.medita.lt/nuoma/ cia galima issinuomuoti elektrini pientrauky...