Mano paskutinis darbelis kareivisku spalvu ir sagu variantas
Sveikos,
Kokiu grozybiu jus cia prineret ir peimezget
Man siuo metu uzejusi nerimo manija, tai neriu mazyliui kepuriuka tik va MB pareiske kad mergaitiskai atrodo
Kokiu grozybiu jus cia prineret ir peimezget
Man siuo metu uzejusi nerimo manija, tai neriu mazyliui kepuriuka tik va MB pareiske kad mergaitiskai atrodo
QUOTE(Mate @ 2008 05 12, 12:31)
Mano paskutinis darbelis kareivisku spalvu ir sagu variantas
Idomiai sugalvota su kareiviskom sagom Grazus megztukas.
Parodysiu ir as ka pries men nuneriau sunenui (minti nukopijavau is vienos supermamos)
QUOTE(Mate @ 2008 05 12, 13:31)
Na labai gražu
QUOTE(tatedo @ 2008 05 12, 14:18)
Parodysiu ir as ka pries men nuneriau sunenui (minti nukopijavau is vienos supermamos)
Gražu,gražu ir šventiška,bravo
QUOTE(fiona35 @ 2008 05 12, 10:27)
O-lia-lia, labai gražu
Labai gerai žiūrisi O siūlai čia pereinantys, ar kelių spalvų maišei?
QUOTE(tatedo @ 2008 05 12, 13:18)
Vai koks išpuoštas pupuliukas
QUOTE(Alacka33 @ 2008 05 12, 14:09)
Gražu,gražu ir šventiška,bravo
QUOTE(Žiogienė @ 2008 05 12, 14:12)
Vai koks išpuoštas pupuliukas
Taip, cia sventinis kriksto rubelis
Labai originalu
Beje, pamačiau šitą modeliuką ir prisiminiau, kad mamos ieškojo kamofliažinių siūlų. Tai va, aš kątik iš Verpalų parduotuvės Vokiečių g-je, tai ten mačiau bent porą siūlų, kurie numezgus turėtų atrodyti ala kamofliažiniai. Tik vieni stori, o kiti pvz rudos spalvos melanžas, tai gaila be žalios bet šalia melanžas šių spalvų: ruda - žalia - oranžinė - ir berods dar kažkokia, nepamenu, bet man atrodo, kad atrodytų gana kamofliažiškai, vadinasi Barbie, kaina ~7,50 Lt.
QUOTE(tatedo @ 2008 05 12, 12:32)
man irgi nėrimo manija, dėl to kalti Bangos siūlai
QUOTE(tatedo @ 2008 05 12, 13:18)
Labai puošnu ir pakylėta
sveikutes, puikūs jūsų darbeliai mamytės, o ir vaikiukai papuošti rankdarbėliais atrodo šventiškai
Vat prireikė man jūsų patarimų - mezgu savo pilvinukui (dar kolkas jis ten ) vokelį ir noriu paklausti, nors darbelį dar tik įpusėjau, kaip numegzti kapišoną, bet tokį smailėjantį kaip kepuriukas į viršų, nes manau toks smagesnis mažam leliui bus nei apvalus paprastai susiūtas..
ačiū
Gal surinkti akis nuo kaklo ir megzti į viršų kiek reikia, o po to kažkaiptai gražiai susiūti
QUOTE(Pookelis @ 2008 05 12, 17:29)
Gal surinkti akis nuo kaklo ir megzti į viršų kiek reikia, o po to kažkaiptai gražiai susiūti
na aš ir taip galvoju, bet noriu padaryt, kad kapišonas būtų kaip nykštuko kepuriukas, smailejantis
mano kareivisko megztinio tokie siulai, tiesiog mezgi ir linijos deliojasi, pavadinimo nepamenu, pirkau Hales turguj
QUOTE(tatedo @ 2008 05 12, 14:18)
Idomiai sugalvota su kareiviskom sagom Grazus megztukas.
ojojoi koks fainutis ir mes ruosiames savo maziaus krykstynoms vis nesugalvoju kaip man ji aprengti nereja esu dar tik ant pirmolaiptuko zaidziu su kepuremis vis pagalvoju ar as toki sugebeciau sunarplioti per menesi
o gal mamytes man padetu ir parasytu viska nuo a iki z ir kokius siulus butu geriau nusipirkti labai dekinga is anksto