KOti,labai daili suknyte ir kepuryte,
QUOTE(viskas_bus_gerai_ @ 2008 05 02, 21:35)
Kuo ypatingi tie bambukiniai siulukai?
Sveika, kazkada siulu temoj aktyviai aptarinejom bambukinius siulus. dar esu idejus info cia. is tu kur as mezgiau, maciau praeita savaite dar buvo nupigintu Midaroj VLN Fox lady, o tokiu as niekur ir nemaciau Kur pirkai? Kaune kartais bunu ir mielai aplankau siulu pardes
QUOTE(Renataly @ 2008 05 03, 08:31)
pas mane tik 50 gr ir 145 m. Stai ir paskutinis darbelis, isejo apie 80gr sviesiai rausvu ir kokia 30 gr raudonu bambukiniu siuliuku.
QUOTE(koti @ 2008 05 04, 13:45)
Labai dailios suknutes
QUOTE(Fox_lady @ 2008 05 02, 22:17)
Bet labai smagiai mezgasi. Ypač vašeliu.
QUOTE(Renataly @ 2008 05 02, 22:21)
O man su jais darbuotis laaaabai patinka, nes lengva megzti ir vaseliu, ir virbaliukais Ir svelnus, vaikuciu mezginiams patys patys
kiek mačiau bambukinių, tai tokie tikrai stori, net ir su virbalais megzt storoki, o apie vašelį net kalbos neina, na nebent kokį kilimuką
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 04, 23:07)
kiek mačiau bambukinių, tai tokie tikrai stori, net ir su virbalais megzt storoki, o apie vašelį net kalbos neina, na nebent kokį kilimuką
Nu tie kur Fox lady parase, jei 100 gr. matkelyje, metražas 230 m, tai virabalams tikrai nestori tik as tokiu tai nemaciau pardese. reiks labiau paieskot, nes tikrai smagus ir mieli (kalbu apie storesniuosius)
QUOTE(eya @ 2008 05 04, 23:50)
Nu tie kur Fox lady parase, jei 100 gr. matkelyje, metražas 230 m, tai virabalams tikrai nestori tik as tokiu tai nemaciau pardese. reiks labiau paieskot, nes tikrai smagus ir mieli (kalbu apie storesniuosius)
Aš tokius Kaune naujoj siūlų parduotuvėj Savanoriųpr. pirkau. Ir prie 25 turgaus jų yra: ir vienspalvių,ir margų
QUOTE(eya @ 2008 05 04, 22:50)
O vąšeliu nert ne per stori?
merginos gal kuri turit kokiu pavizdeliu megztu sukneliu mergaitem,man reikia krikstinom dvieju metuku mergytei numegt,labai buciau dekinga
QUOTE(valentinuke @ 2008 05 05, 16:47)
merginos gal kuri turit kokiu pavizdeliu megztu sukneliu mergaitem,man reikia krikstinom dvieju metuku mergytei numegt,labai buciau dekinga
http://www.supermama...showtopic=84895
O aš ieškau kūdikiui berniukui kažką gražaus nunerti iš lino, gal kas turit modeliukų?
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 05, 11:48)
O vąšeliu nert ne per stori?
nu vąšeliu gal ir storoki, jei karštą dieną. bet mezgant rečiau tai tikrai gerai turėtų būti. man megzti kažkaip minkštesni rūbai gaunasi, nebent iš labai plonų neriant.