*zuikuli* super , bent dalį idėjos kopijuosiu , labai panašius siūliukus nusipirkau ir vis galvojau, kaip numegzti savo pipirui . tik baigsiu vyrui (sugalvojau tėvo dienos proga nuo mažojo) ir pradėsiu mažajam, o batukai ypač faini....
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 04 29, 07:01)
Labai grazu
QUOTE(anny @ 2008 04 29, 08:56)
. tik baigsiu vyrui (sugalvojau tėvo dienos proga nuo mažojo) ir pradėsiu mažajam,
Labai jau sudominai,ka ten rezgi tokio teciui nes niekaip nesugalvoju ka savam teciui(vyrui) reiks padovanot
QUOTE(linusha @ 2008 04 28, 21:43)
Labai graus modeliukas, okazin kaip tuos batelius reikia nerti?
batukus neriau pasidejus tikra batuka,paduka neriau su vienu uzmetimu 4 eilutes aplink,po to iki puses zemu stulpeliu,po puse kad gautusi padukas su vienu uzmetimu,tada dar dvi eilutes su vienu uzmetimu ,po to be uzmetimo priekine dali mazinant akiu dariau ilgesni kad uzsegima eitu pravert susiuvus,sonines dalis ir be uzmetimo,po to siusivi baigus,na ir lieka galas taip pat be uzmetimo kartu ir uzswegima nuneri,nezinau ar suprantamai paaiskinau,nes kai neri is galvos nezinau kaip paaiskint nebent kai dukra grys paprasysiu kad nupiestu aciu uz pagyrimus dabar ieskau rastuko mergaitei 12 metu pirmajai komunijai suknele nunert
Sveikutės,
aš pas jus su tokiu prašymuku Noriu jog man nunertų mano paničkai suknutę, bet nežinau kur galėčiau kokius modelius pasirinkti?Labai ačiū
aš pas jus su tokiu prašymuku Noriu jog man nunertų mano paničkai suknutę, bet nežinau kur galėčiau kokius modelius pasirinkti?Labai ačiū
Labai jau sudominai,ka ten rezgi tokio teciui nes niekaip nesugalvoju ka savam teciui(vyrui) reiks padovanot
[/quote]
momima,
megztinį dovanosim, gal dar liks siūlų tai ir mažajam tokį pat numegsiu
mezgu iš bambukinių siūlų pynutėmis, papasakojau vyrui apie bambukinius siūlus, susidomėjo - pažiūrėsiu, kaip pavyks ....
[/quote]
momima,
mezgu iš bambukinių siūlų pynutėmis, papasakojau vyrui apie bambukinius siūlus, susidomėjo - pažiūrėsiu, kaip pavyks ....
QUOTE(anny @ 2008 04 29, 11:18)
NA tu saunuole tikrai bus vyrui miela dovana,o jei ir sunus su tokiu paciu bus megstuku
Bet as niekaip nesuprantu kas ten per bambukiniai siulai taip ju reikia ir teirautis parduotuvej?bambukiniu?
*zuikulis*, GRAŽINA25 labai labai gražu , o bačiukai.... (bandžiau kadai panašius nerti, tai baigėsi pusfabrikačio pagulėjimu spintoj, išardymu ir transformavimusi į kitą gaminį)
manau kad skelbimų lentoje rankdarbiuose rasi daug visko
QUOTE(Nemarioji @ 2008 04 29, 11:32)
Sveikutės,
manau kad skelbimų lentoje rankdarbiuose rasi daug visko
QUOTE(momima @ 2008 04 29, 14:50)
Bet as niekaip nesuprantu kas ten per bambukiniai siulai taip ju reikia ir teirautis parduotuvej?bambukiniu?
bambukiniai - iš bambuko gaminami; gali pasiteirauti, bus paprasčiau, rašo BAMBOO, bent jau Kaune, tai neseniai atsidariusioj parduotuotuvėj (atrodo Mituvos gatvėj) jų yra ir vienspalvių ir margų, tiesa, spalvų pasirinkimas ne itin didelis, bet..
QUOTE(momima @ 2008 04 29, 14:50)
matau kad vilnietė esi, Midaroj savanoriu pr, prieš pora sav ir nuolaida jiems buvo
*zuikulis*, GRAŽINA25,
Nu grazu labi labi
Nu grazu labi labi
Koti, pasidairem po tavo mezginiu pasauli... paganem akis ir ideju pasigaudem.Labai grazu!