Sveikos,
Douglase, kam aktualu yra Lee Stafford sausas sampunas, 50ml kainuoja apie 9-10 Lt, susigundziau nusipirkti del mazos kainos. Sios firmos priemones neblogos lygnant su kaina, tik turi toki ypatinga kvapa, primena vyrisku kvepalu, tai kas jautrus kvapams gali nepatikti. Sampunas man vidutiniskai geras, riebalavimasi tai dienai nuima, bet mano tamsiems ir garbanotiems plaukams nepatinka balta dulksnam kuri po jo lieka, nes nemoku as jos gerai issukuoti kokiai kelionei, manau, tikrai geras daiktas
QUOTE(*ShowGirl* @ 2010 01 12, 19:26)
bet sakykit kaip del kvapo,juk riebaluoti plaukai tikrai nekvepia
Idomus klausimas Na, as plaukus plaunu kasdien, tad sausu sampunu nebent issipurskiu kita diena (praeita diena buna plauti plaukai), kvapo dar tikrai nebuna blogo
Gi sausas sampunas kaip ekstra priemone kelioneje, skubant ar pan, o nemanau, kad kuri nors juo naudojasi savaite po plovimo ir dvelkia blogu kvapu
QUOTE(kutikuti @ 2010 01 12, 20:35)
Sveikos,
Douglase, kam aktualu yra Lee Stafford sausas sampunas, 50ml kainuoja apie 9-10 Lt, susigundziau nusipirkti del mazos kainos. Sios firmos priemones neblogos lygnant su kaina, tik turi toki ypatinga kvapa, primena vyrisku kvepalu, tai kas jautrus kvapams gali nepatikti. Sampunas man vidutiniskai geras, riebalavimasi tai dienai nuima, bet mano tamsiems ir garbanotiems plaukams nepatinka balta dulksnam kuri po jo lieka, nes nemoku as jos gerai issukuoti kokiai kelionei, manau, tikrai geras daiktas
Aciu uz informacija! Butinai isbandysiu
idomu kas cia per reikalas. kelionei tikrai jauciu praverstu.
pirma kart isgirdau, akd dar tokio sampuno buna.
Nu siandiena pramigau truputi,tai nebebuvo laiko beplauti galvos.Kazkur buvau skaiciusi,kad su miltais truputi pasukuoti galva.Nu ka gavoju,bus kas bus,prarasti nebera ko.Atsargiai nedaug pabandziau pirma per sklastyma, paskui perejau per plaukus visus.Nu gavosi super,net nebuciau pagavojus niekad,kad neplaunant gavos, taip normaliai gausis.Ir atlaike visa diena.Aisku netas kas issiplovus galva,bet ganetinai gerai gavosi
Daiktas vertas 10balų. Kadangi mano plaukai ne šviesūs tai pirkau spalvotą, rudos spalvos, Batiste formos. Tai ant plaukų jokios baltos dulksnos, kvepia labai skaniai, o plaukai purūs ir jokio riebalo. O ir kaina 3svarai už 150ml flakoną
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 06 24, 02:27)
Daiktas vertas 10balų. Kadangi mano plaukai ne šviesūs tai pirkau spalvotą, rudos spalvos, Batiste formos. Tai ant plaukų jokios baltos dulksnos, kvepia labai skaniai, o plaukai purūs ir jokio riebalo. O ir kaina 3svarai už 150ml flakoną
Idomu pas mus LT pagal plauku spalva yra ?
Manau, kad nėra, aš pati Lt, rekės turbūt užsisakinėt iš uk kai pabaigsiu.
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 06 24, 03:00)
Manau, kad nėra, aš pati Lt, rekės turbūt užsisakinėt iš uk kai pabaigsiu.
Dabar irgi užsisakinėjai iš kažkur?
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 06 24, 13:15)
Ne, pusbrolis grįžinėjo, tai prašiau, kad parvežtų kelis flakonėlius. Bet galima pirkti iš ČIA arba per tarpininkes, arba kooperuotis keliom.
Ir man reikia tokio stebuklo. gal parduotumei wiena flakoneli?
o nee, aš mielai dar jungčiausi prie ko nors ir dasipirkčiau papildomai. Manau siųsiuosi per tarpininkę.