Aaa Aha, vis delto manau, kad sausi sampunai sutverti sviesiaplaukem
QUOTE(Tobsita @ 2009 05 25, 21:56)
Aaa Aha, vis delto manau, kad sausi sampunai sutverti sviesiaplaukem
tikrai ne tik šviesiaplaukėm - yra sauso šampūno brunetėms ir rudaplaukėms.
mano pačios plaukai natūraliai šviesūs, todėl be vargo kartais, reikalui esant naudoju sausą šampūną... kartais tiesiog laiko pritrūksta džiovinimui....
QUOTE(Stella.lt @ 2009 12 09, 17:49)
tikrai ne tik šviesiaplaukėm - yra sauso šampūno brunetėms ir rudaplaukėms.
mano pačios plaukai natūraliai šviesūs, todėl be vargo kartais, reikalui esant naudoju sausą šampūną... kartais tiesiog laiko pritrūksta džiovinimui....
Na, aš šviesiaplaukė, sausą šampūną naudoju n-tąjį, o skirtingų firmų/rūšių esu mėginusi berods šešių iš viso. Bet anei ant vieno nebuvo parašyta, kad skirta šviesiaplaukėms Neu ir mačiusi, kad specialiai rudaplaukėms. Bet gal ir yra Tiesiog sakau, kad jei netyčia prisipurški per daug ar pan, tai ant šviesiaplaukių atrodo, kad taip ''turi būti'', o va rudaplaukėms jau prapultis
Penkios draugė bandė sausą šampūną: trims rudaplaukėms nepatiko, o vienai šviesiaplaukei, vienai rudaplaukei labai patiko ir lig šiol visos karts nuo karto pasinaudojam šia lengvata Kai norisi miego ar trūūūūksta laiko Bet sausina plauką sausas šampūnas, bent jau man...
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 10, 01:47)
Mergaites, o kur jo nusipirkti Vilniuje? Kazkaip nesu uzmaciusi, bet kokiose parduotuvese yra? Man reiktu brunetems labai noreciau tureti kokiais kelioniu atvejais, kai nera galimybes galvos issiplauti nes man kas diena plaut reikia..
Lietuvoje esu mačiusi/pirkusi tik vienos firmos - Klorane. Būna paprastas, dilgėlinis (itin riebiems plaukams) ir tokia kaip pudra, reikia nepurkšt, o pompuot (neatrandu tinkamo žodžio ) Man labiausiai patiko paprastasis. Būna Eurovaistinėse (kitose neteko matyti..).
O dėl to, kad būna spec. šviesiaplaukėm, ar spec. rudaplaukėm, tai kaip ir minėjau, pirmąkart girdžiu. Bet gal pasisakys mergaites, kurios žino kur rasti
QUOTE(Tobsita @ 2009 12 10, 00:55)
Lietuvoje esu mačiusi/pirkusi tik vienos firmos - Klorane. Būna paprastas, dilgėlinis (itin riebiems plaukams) ir tokia kaip pudra, reikia nepurkšt, o pompuot (neatrandu tinkamo žodžio ) Man labiausiai patiko paprastasis. Būna Eurovaistinėse (kitose neteko matyti..).
O dėl to, kad būna spec. šviesiaplaukėm, ar spec. rudaplaukėm, tai kaip ir minėjau, pirmąkart girdžiu. Bet gal pasisakys mergaites, kurios žino kur rasti
na as pati irgi nezinau, pasiskaiciau, kad buna skirtingi ir klausiu na reikes uzbegti kada progai pasitaikius i eurovaistine paziureti
as dabar kita buda atradau vietoje sauso sampuno kai labai skubu paprasciausiai tik pacius virsutinius plaukucius issiplaunu uztrunku is viso apie 3min,vyras suruko cigarete per kazkur 4 min,o as per trumpesni laika issiplaunu ir issidziovinu,o rezultatas labai geras,visi plaukai atrodo lyg ka tik isplauti,kartais tik kirpciukus praplaunu,irgi atsviezina vaizdeli
QUOTE(linuxox @ 2009 12 10, 23:45)
as dabar kita buda atradau vietoje sauso sampuno kai labai skubu paprasciausiai tik pacius virsutinius plaukucius issiplaunu uztrunku is viso apie 3min,vyras suruko cigarete per kazkur 4 min,o as per trumpesni laika issiplaunu ir issidziovinu,o rezultatas labai geras,visi plaukai atrodo lyg ka tik isplauti,kartais tik kirpciukus praplaunu,irgi atsviezina vaizdeli
Budas tikrai geras Man kirpciukai ir yra didziausia problema, tai dazniausiai juos praplovus, situacija kaipmat pasitaiso
O mano drauge isnaudojus sausa sampuna, i ta pacia bonke isipyle kuno talko, ir ka jus manot, panasiai kaip sausas sampunas Nes ji uztiko, kad ir sausam sampune, ir talke yra labai daug vienodu sudedamuju medziagu...
Tai gal ir kaip kompromisas cia, juk sampunai sausi brangus, o talku ir vos uz 5Lt buna Na, bet cia kiekvienai individualiai isbandyt reikia...
O beje, mama man pasakojo, kad seniau ant riebaluotu plauku siek tiek miltu uzsipildavo, nes ''nuima riebala'' tai vienakart kai buvo pasibaiges sausas sampunas - pameginau. Na reik labai atsargiai, tik truputi, nes miltai bais balina, taciau su saiku galima pasiekti visai nieko rezultata visai patiko
QUOTE(Tobsita @ 2009 12 10, 23:38)
O mano drauge isnaudojus sausa sampuna, i ta pacia bonke isipyle kuno talko, ir ka jus manot, panasiai kaip sausas sampunas Nes ji uztiko, kad ir sausam sampune, ir talke yra labai daug vienodu sudedamuju medziagu...
Tai gal ir kaip kompromisas cia, juk sampunai sausi brangus, o talku ir vos uz 5Lt buna Na, bet cia kiekvienai individualiai isbandyt reikia...
O beje, mama man pasakojo, kad seniau ant riebaluotu plauku siek tiek miltu uzsipildavo, nes ''nuima riebala'' tai vienakart kai buvo pasibaiges sausas sampunas - pameginau. Na reik labai atsargiai, tik truputi, nes miltai bais balina, taciau su saiku galima pasiekti visai nieko rezultata visai patiko
Aš taip pat esu girdėjusi, jog talkas rekomenduojamas kaip pigi alternatyva sausiems šampūnams. Pasižiūrėjau turimo Batiste tropical sudėtį, tai medžiaga, kuri sugeria riebalus yra ryžių krakmolas (rice starch).
Beje, pati esu brunetė, tačiau su saiku užpurškus viskas labai puiku. Bet sausą šampūną naudojau tik vieną kartą kelionėje, o šiaip nepropaguoju dėl vienintelės priežasties - pati labai blogai jaučiuosi neplauta galva, nors iš išorės vaizdas būna labai geras. Todėl geriau vėluoju, bet plaukus plaunu įprastu būdu
Kokį gėrį čia pas jus užtikau
net nežinojau, kad yra toks dalykas kaip sausas šampūnas, oi kaip jis man praverstų reiks būtinai užšokti į eurovaisinę ir įsigyti
net nežinojau, kad yra toks dalykas kaip sausas šampūnas, oi kaip jis man praverstų reiks būtinai užšokti į eurovaisinę ir įsigyti
Gal kokiu nauju sausu sampunu aptikote?
apie miltus esu girdejusi,nors neteko isbandyti,o vat kad sampunas toks yra pirma karta girdziu.kiek paskaiciau rasote,kad vaizdas buna neblogas po jo,bet sakykit kaip del kvapo,juk riebaluoti plaukai tikrai nekvepia