Įkraunama...
Įkraunama...

Sausas šampūnas

QUOTE(Sandruciux @ 2008 12 11, 22:21)
jooo... sutinku ir as! tikrai zinojau, kad euro vaistinej yra sauso sampuno. nueinu, pasiprasau jo, i mane taip ziuri blink.gif  blink.gif  blink.gif panele, nekliedekite... pasiutau, sakau tikrai turi buti! biggrin.gif staugt ant manes pradejo doh.gif pasirpasiau, kad pakviestu ''ka nors is auksciau'' tai atejo is sandelio kazkas, na matomai ilgiau ten dirbantis, tai gavo velniu ta ''uztikrinta, kad sauso sampuno nera ju vaistineje'' biggrin.gif nervina mane... nors, pagalvojus, neimanoma gi visko zinot blush2.gif taciau manau irodinet irgi negrazu nezinant, verciau galejo kompe paziuret

Tai va, gali nezinot, bet tada lai nestaugia ir neirodineja lyg zinodama 100%, kad nera tokio sampuno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2008 11 06, 14:47)
As naudojau Tony&Guy. Neblogas daiktas. Stebuklu tiketis nereikia, bet kai atsikeli ryte ir skubiai islekti reikia - nepamainomas daiktas. Mano plaukai riebaluojasi greitai, galva plaunu kasdien, tai papurskimas keletui valandu paslepia riebalus. Kieno plaukai sausesni, gal laikytu ilgiau. O ir isnaudojau as ji tikrai ne per tris kartus, kaip kitos rase. Sakyciau minimum 20-ciai kartu uzteko. Kaip tik siandien zadu nusipirkti Batiste, paziuresiu, gal poveikis ilgesnis bus.

As esu bandziusi abu - ir man labiau patinka Batiste. Abieju uztenka gan ilgam. Batiste nuriebalina geriau ir plaukai ilgiau laikosi svarus. Tony&Guy neduoda tiek baltumo, tie milteliai beveik nesimato kai purski, bet ir trumpiau laiko. Tai turejau abu - kai reikia tik truputi kirpcius atsviezinti kur nors einant vakarop, tai naudojau T&G, o kai ryte reikia skubiai susitvarkyt plaukus visai dienai - Batiste. Nepakeiciamas daiktas, ypac toms, kurios plauna galva kasdien. Sveciuose, kai lieki su nakvyne arba kelionej arba paprasciausiai pramiegojus labai pravercia. Taip pat kai pareini is kirpyklos, kita diena nereik plauti galvos ir sukuosena dar graziausiai laikos siek tiek papurksta. Tarp kitko, tuos sampunus ant svariu plauku naudoja stilistai kai reikia modeliams padaryti purias, susiaustas sukuosenas, nes jie priduoda plaukui lankstumo, paklusnumo ir sukuosena geriau laiko.
Svarbu nepiknaudziauti, nes sausam sampune yra alkoholio, kuris sausina plauka ir galvos oda. Retkarciais naudojant, nieko tokio, bet daznai nesiulyciau.
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 03 01, 23:50)
As esu bandziusi abu - ir man labiau patinka Batiste. Abieju uztenka gan ilgam. Batiste nuriebalina geriau ir plaukai ilgiau laikosi svarus. Tony&Guy neduoda tiek baltumo, tie milteliai beveik nesimato kai purski, bet ir trumpiau laiko. Tai turejau abu - kai reikia tik truputi kirpcius atsviezinti kur nors einant vakarop, tai naudojau T&G, o kai ryte reikia skubiai susitvarkyt plaukus visai dienai - Batiste. Nepakeiciamas daiktas, ypac toms, kurios plauna galva kasdien. Sveciuose, kai lieki su nakvyne arba kelionej arba paprasciausiai pramiegojus labai pravercia. Taip pat kai pareini is kirpyklos, kita diena nereik plauti galvos ir sukuosena dar graziausiai laikos siek tiek papurksta. Tarp kitko, tuos sampunus ant svariu plauku naudoja stilistai kai reikia modeliams padaryti purias, susiaustas sukuosenas, nes jie priduoda plaukui lankstumo, paklusnumo ir sukuosena geriau laiko.
Svarbu nepiknaudziauti, nes sausam sampune yra alkoholio, kuris sausina plauka ir galvos oda. Retkarciais naudojant, nieko tokio, bet daznai nesiulyciau.

kur yra to batiste pirkti ir kiek jis kainuoja?
Atsakyti
turiu sauso sampuno BATISTE pardavimui.Kam reikia-kreipkites lauroslt@yahoo.com Kaunas
Atsakyti
Nusipirkau ir as pabandymui sausa sampuna,SWISS lygtais firmos,bet mano plaukai ilgi ir tamsus ,tai nieko gero jis neduoda schmoll.gif ,vistiek jauciuosi kaip galvos neplovus.Manau jis gerai sviesiems trumpiems ir vidutinio ilgio plaukams ,nes tie milteliai vistiek matosi plaukuose,pilksva dulksna tokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 02 21, 14:02)
as buvau labai uzsidegusi ir labai norejau sito daikto,bet pora kartu neisejo man jo nusipirkti,viena karta nebuvau 100% tikra kad tai butent sita priemone,o kita karta pritrukau grynuju pinigu,o savo pin kodo neatsimenu  blush2.gif ,tai dabar ismokau kitaip susitvarkyti plaukus,pas mane yra priauginti plaukai,tai jie kazkaip nesusiriebaluoja,o manieji tarp ju isimaiso ir taip pat labai gerai atrodo,bet kur grifka,tai kartais labai nekaip atrodo,tada as juos visus supinu i kasa ir issiplaunu tik pati virsugalvi,kur nera priaugintu,su fenu 1 min.padziovinu ir viskas atrodau kaip nauja  mirksiukas.gif

Geras, galvojau kad tik as viena taip darau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 05 24, 19:59)
Geras, galvojau kad tik as viena taip darau lotuliukas.gif

As ir taip darau thumbup.gif Esu su kirpciukais, tai nepamainomas dalykas. Juos issiplovus vaizdas laaabai pagereja thumbup.gif O tai tikrai ilgai neuztrunka.

Merginos, o Lietuvoje perkat cia vardijamus SAUSUS SAMPUNUS? Noriu isbandyti. Vaistinese tik viena randu - Klorane. Parduotuvese isvis nematyt. Dar buvau nusipirkusi is kirpyklos, kuri siuncias is JAV, bet laaabai nepatiko. Gaila nepamenu pavadinimo.

O gal yra naudojanciu Tigi Spoil me priemone? Koki ispudziai? Verta isigyti? bigsmile.gif Skaiciau jau sioj temoj, bet lyg tik du atsiliepimai buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 24 gegužės 2009 - 22:16
Jo as irgi su kirpciais, tai ryte jie atrodo visai nekaip biggrin.gif
As turejau is Avon purskiama plauku gaivikli, po jo reikedavo dar pafenuoti bet man kazkaip tik dar labiau plaukai sulipdavo schmoll.gif
Na tikrai gaila kad be Klorane daugiau nieko nera doh.gif Uz tokia kaina su tokiu kiekiu galima pasilepinti tik kelionese kai nera kitos iseities biggrin.gif
Atsakyti
O jums nesausina plauku sausas sampunas? Nes man tai nuo Klorane tokie siurkstus plaukai pasidaro.
Atsakyti
O kiek kainuoja Lietuvoje Klorane?As perku Danijoje,tai Swiss sveicaru firmos kaina buvo 36lt.Be reikalo as ji pirkau,dabar stovi nenaudojamas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2009 05 25, 14:12)
O jums nesausina plauku sausas sampunas? Nes man tai nuo Klorane tokie siurkstus plaukai pasidaro.

Na nebuna zinoma kaip isplauti. Bet man zinok svelnus jie pasilieka g.gif Na gal per daug demesio neatikreipiau, bet matyt del to jog jokiu minusu. Reiks atkreipt demesi labiau...

QUOTE(Hisense @ 2009 05 25, 23:28)
O kiek kainuoja Lietuvoje Klorane?As perku Danijoje,tai Swiss sveicaru firmos kaina buvo 36lt.Be reikalo as ji pirkau,dabar stovi nenaudojamas blink.gif

Paprastas 33, dilgelinis lyg 35. O kodel nenaudoji, nepatinka? bigsmile.gif Ismeginti noreciau, gal parduodi?

QUOTE(FoxLady @ 2009 05 25, 11:02)
Na tikrai gaila kad be Klorane daugiau nieko nera doh.gif  Uz tokia kaina su tokiu kiekiu galima pasilepinti tik kelionese kai nera kitos iseities biggrin.gif

Pritariu doh.gif Man nesiseka, ka gero atrandu, viskas nezmoniskom kainom unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 25 gegužės 2009 - 21:54
galeciau atiduoti ,bet as Danijoj blush2.gif

nenaudoju tik viena karta pabandziau,mano plaukai tamsus ir ilgi tai vistiek svoris savo padaro ,neatrodo svariai ,be to spalva papilkeja schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hisense: 25 gegužės 2009 - 21:53