QUOTE(valkiria @ 2008 11 06, 14:47)
As naudojau Tony&Guy. Neblogas daiktas. Stebuklu tiketis nereikia, bet kai atsikeli ryte ir skubiai islekti reikia - nepamainomas daiktas. Mano plaukai riebaluojasi greitai, galva plaunu kasdien, tai papurskimas keletui valandu paslepia riebalus. Kieno plaukai sausesni, gal laikytu ilgiau. O ir isnaudojau as ji tikrai ne per tris kartus, kaip kitos rase. Sakyciau minimum 20-ciai kartu uzteko. Kaip tik siandien zadu nusipirkti Batiste, paziuresiu, gal poveikis ilgesnis bus.
As esu bandziusi abu - ir man labiau patinka Batiste. Abieju uztenka gan ilgam. Batiste nuriebalina geriau ir plaukai ilgiau laikosi svarus. Tony&Guy neduoda tiek baltumo, tie milteliai beveik nesimato kai purski, bet ir trumpiau laiko. Tai turejau abu - kai reikia tik truputi kirpcius atsviezinti kur nors einant vakarop, tai naudojau T&G, o kai ryte reikia skubiai susitvarkyt plaukus visai dienai - Batiste. Nepakeiciamas daiktas, ypac toms, kurios plauna galva kasdien. Sveciuose, kai lieki su nakvyne arba kelionej arba paprasciausiai pramiegojus labai pravercia. Taip pat kai pareini is kirpyklos, kita diena nereik plauti galvos ir sukuosena dar graziausiai laikos siek tiek papurksta. Tarp kitko, tuos sampunus ant svariu plauku naudoja stilistai kai reikia modeliams padaryti purias, susiaustas sukuosenas, nes jie priduoda plaukui lankstumo, paklusnumo ir sukuosena geriau laiko.
Svarbu nepiknaudziauti, nes sausam sampune yra alkoholio, kuris sausina plauka ir galvos oda. Retkarciais naudojant, nieko tokio, bet daznai nesiulyciau.