Įkraunama...
Įkraunama...

Sausas šampūnas

jooo... sutinku ir as! tikrai zinojau, kad euro vaistinej yra sauso sampuno. nueinu, pasiprasau jo, i mane taip ziuri blink.gif blink.gif blink.gif panele, nekliedekite... pasiutau, sakau tikrai turi buti! biggrin.gif staugt ant manes pradejo doh.gif pasirpasiau, kad pakviestu ''ka nors is auksciau'' tai atejo is sandelio kazkas, na matomai ilgiau ten dirbantis, tai gavo velniu ta ''uztikrinta, kad sauso sampuno nera ju vaistineje'' biggrin.gif nervina mane... nors, pagalvojus, neimanoma gi visko zinot blush2.gif taciau manau irodinet irgi negrazu nezinant, verciau galejo kompe paziuret
Atsakyti
cia gal man vaidenasi,bet si tema man atrodo apkarpyta,kazkas manes klause kainos to 'sausai-slapio' sampuno,tai va kainos nepaziurejau,pries ir per sventes turejau baisiausiai daug darbo is namu net nebuvau isejusi,tai va jei kas nors nores pasidometi,tai KA arba S+ parduotuvese prasykite tigi spoil me,sis produktas nera ivardintas kaip sausas sampunas,todel pardavejos ir nezino mirksiukas.gif
Atsakyti

O as tai naudoju sita
user posted image
cia jis nevisai sausas sampunas, vadinas second day re-styler, tai super daiktas kai nera laiko galvos plaut ax.gif apsipurski, praputi su fenu ir vsio thumbup.gif
Sveikos, norejau paklaust kitu mamyciu nuomones apie sia priemone...kadangi nusipirkau...ir nelabai man panasu i sausa sampuna...
Atsakyti
krugile, kiek suplojai uz ji? bigsmile.gif taigi ir rase jog cia ne sausas sampunas, o tiesiog greitas budas grazinti plaukuciams svaria padeti 4u.gif apsipurski, o tada fenu praputi...nesigauna nieko gero? g.gif
Atsakyti
65lt mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip reikia sito gerio bigsmile.gif kartais nusisaut norisi kasdiena galva beplaunant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2009 02 10, 03:15)
kaip reikia sito gerio  bigsmile.gif  kartais nusisaut norisi kasdiena galva beplaunant  doh.gif

ne viena karta karta apie ta nusisovima pagalvoti teko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
krugile, kiek suplojai uz ji? bigsmile.gif taigi ir rase jog cia ne sausas sampunas, o tiesiog greitas budas grazinti plaukuciams svaria padeti 4u.gif apsipurski, o tada fenu praputi...nesigauna nieko gero? g.gif

Nu lyg pagal sia instrukcija viska ir dariau...tik kazkaip ne tokio rezultato tikejausi...
Atsakyti
noriu šito SPOIL ME, nes kartais taip trūksta miego ryte...
Atsakyti
QUOTE(krugile @ 2009 02 20, 01:37)

Nu lyg pagal sia instrukcija viska ir dariau...tik kazkaip ne tokio rezultato tikejausi...

Tai gal perparduoti nori? g.gif
Atsakyti
Tai gal perparduoti nori? g.gif
[/quote]
jei norit pirkt, sakykit mirksiukas.gif
bandytas tik viena karta....
as is eurovaistines pirksiu jau isbandyta smile.gif
Atsakyti
as buvau labai uzsidegusi ir labai norejau sito daikto,bet pora kartu neisejo man jo nusipirkti,viena karta nebuvau 100% tikra kad tai butent sita priemone,o kita karta pritrukau grynuju pinigu,o savo pin kodo neatsimenu blush2.gif ,tai dabar ismokau kitaip susitvarkyti plaukus,pas mane yra priauginti plaukai,tai jie kazkaip nesusiriebaluoja,o manieji tarp ju isimaiso ir taip pat labai gerai atrodo,bet kur grifka,tai kartais labai nekaip atrodo,tada as juos visus supinu i kasa ir issiplaunu tik pati virsugalvi,kur nera priaugintu,su fenu 1 min.padziovinu ir viskas atrodau kaip nauja mirksiukas.gif
Atsakyti