Įkraunama...
Įkraunama...

Sausas šampūnas

O gal isbandet Nivea sausa sampuna? Radau, kad senukuuose po 8lt pardavineja rolleyes.gif .
user posted image
Atsakyti
geras cia tikrai sausas sampunas?reikes ir sita paziureti
Atsakyti
Geras- jau ir i LT parejo sausi sampunai thumbup.gif Man is Londono atveza- purskiama berods 2.99£ kainuoja....Bet dbr sugunde Nivea- purskiama milteline ar kaip???Ziema vemt vercia nuo kasrytinio galvos plovimo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 12 08, 16:25)
nu tai taip rolleyes.gif nes ant jo raso 2nd day restyler, tai turbut ir nesuprato kad cia jis kaip ir sausas sampunas butu doh.gif  biggrin.gif

o gal galetumet man kuri atsakyti, susidomejau mat...jeigu cia purskalas, kuris suslapina plaukus, tai kaip jus sutaupote laiko netrinkdamos galvos? g.gif juk jei slapi,tai vis tiek dziovint nemazai reikia...o pvz kai naudoju sausa sampuna, tai issipurski, minute pabuni, issukuoji ir kaip svieziai isplauti thumbup.gif tad lauksiu ats,gal ka netaip suprantu.

QUOTE(eglaite2 @ 2008 12 09, 14:01)
O gal isbandet Nivea sausa sampuna? Radau, kad senukuuose po 8lt pardavineja rolleyes.gif .
user posted image

tooks pigus? blink.gif bet kad buteliukas kaip visu sampunu, nemanau kad jis purskiamas g.gif papasakok jei ka zinai,idomu...

Man labai nuostabus sampunas sausas purskiamas KLORANE, vaistinese perku smile.gif puikiai issukuoja, nesmirda, netepa rubu... dar noriu isbandyti KLORANE su dilgelem smile.gif o ar lietuvoj yra dar kokiu nors sausu sampunu? lauksiu ziniu, jei kas zino.

linuxox, jei nusipirksi ta tigio purskala, tai buk gera parasyk, kiek paklojai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2008 12 09, 11:01)
user posted image

nu man cia isvis i sausa sampuna nepanasu schmoll.gif gal as klystu g.gif parasykit jei kuri ismeginsit mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandruciux @ 2008 12 09, 20:18)
o gal galetumet man kuri atsakyti, susidomejau mat...jeigu cia purskalas, kuris suslapina plaukus, tai kaip jus sutaupote laiko netrinkdamos galvos? g.gif juk jei slapi,tai vis tiek dziovint nemazai reikia...o pvz kai naudoju sausa sampuna, tai issipurski, minute pabuni, issukuoji ir kaip svieziai isplauti thumbup.gif tad lauksiu ats,gal ka netaip suprantu.

neee lotuliukas.gif jo taigi tiek nereikia purksti kad visi plaukai butu slapi, tik saknis, nes jos gi ir susiriebaluoja greiciausiai smile.gif o siaip tai imi po sruoga, keli nuo saknu ir purski, paskui praputi su fenu.....nu man visa sitas uzima ne daugiau kaip 2min mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 12 09, 23:31)
nu man cia isvis i sausa sampuna nepanasu schmoll.gif gal as klystu g.gif parasykit jei kuri ismeginsit mirksiukas.gif
Papildyta:

neee lotuliukas.gif jo taigi tiek nereikia purksti kad visi plaukai butu slapi, tik saknis, nes jos gi ir susiriebaluoja greiciausiai smile.gif o siaip tai imi po sruoga, keli nuo saknu ir purski, paskui praputi su fenu.....nu man visa sitas uzima ne daugiau kaip 2min mirksiukas.gif

aaa aisku, aciu biggrin.gif kazkaip mane tas zodis ''slapi'' isgasdino doh.gif ir dar tas kad neturiu gero plauku dziovintuvo... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2008 12 09, 12:01)
user posted image

čia ne sausas šampūnas lotuliukas.gif o sausiems plaukams
Atsakyti
QUOTE(Krabo lazdelė @ 2008 12 09, 21:45)
čia ne sausas šampūnas  lotuliukas.gif  o sausiems plaukams

nu va, tai viena apie ratus, kita apie batus taip sakant lotuliukas.gif lotuliukas.gif
biski poster_offtopic.gif bet tavo avataras tai smagus thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Krabo lazdelė @ 2008 12 09, 23:45)
čia ne sausas šampūnas  lotuliukas.gif  o sausiems plaukams

Geras lotuliukas.gif . O as pasiskaitinejau apie sausus sampunus ir labai susidomejau, pamaniau, reik butinai isbandyt g.gif . Tada per google paieskojau ir man ismete senuku puslapi su siuo sampunu, tai as taip apsidziaugiau 8lt isvydus, kad net raides susiliejo doh.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2008 12 10, 11:27)
Geras lotuliukas.gif . O as pasiskaitinejau apie sausus sampunus ir labai susidomejau, pamaniau, reik butinai isbandyt g.gif . Tada per google paieskojau  ir man ismete senuku puslapi su siuo sampunu, tai as taip apsidziaugiau 8lt isvydus, kad net raides susiliejo doh.gif  lotuliukas.gif .

buna buna lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
as tokia nuojauta ir turejau,nes labai jau nepanasus buteliukas,taip ir pagalvojau kad sausiems plaukams,nu bet kai tiek visokiu priemoniu yra tai sunku net susigaudyti,net pacios pardavejos kurios dirba salon+ ir kristi anoj nezino kam kas yra skirta
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 12 11, 11:05)
as tokia nuojauta ir turejau,nes labai jau nepanasus buteliukas,taip ir pagalvojau kad sausiems plaukams,nu bet kai tiek visokiu priemoniu yra tai sunku net susigaudyti,net pacios pardavejos kurios dirba salon+ ir kristi anoj nezino kam kas yra skirta

drinks_cheers.gif nu kaip as su tavim sutinku cia
Atsakyti