Įkraunama...
Įkraunama...

Sausas šampūnas

avon konsultantes,jei toki dalyka turite,parasykite man i a.z. 4u.gif
Atsakyti
Siandien viename is Kauno soliariumu nusipirkau sausa sampuna ax.gif Firma lyg BILBA kazkokia. Siunciasi jie is internetines svetaines kazkokios.
250ml-40Lt siuo metu, nes akcija (siaip 50Lt). Pries perkant du kartus buvau atvaziavus isbandyti, patiko, dvi dienas plaukai nesusiriebaluodavo po issipurskimo (o slapiu budu galva kasdien plaunu zutbut). TACIAU klorane man vis tiek labiau patiko, na, bet nesu tokia turtuole, kad leisciau nuolatos ji pirkti sau doh.gif tris buteliukus jau sunaudojau... 150ml-32Lt. O gal kas bandet Klorane su dilgelem? As paprasta visus tris kartus.
Ar esat dar radusios Lietuvoj pardese kokio sauso sampuno be Klorane? Domintu mane.
Arba gal kas is interneto siusis? Noreciau kooperuotis ax.gif
Atsakyti
O as tai naudoju sita
user posted image
cia jis nevisai sausas sampunas, vadinas second day re-styler, tai super daiktas kai nera laiko galvos plaut ax.gif apsipurski, praputi su fenu ir vsio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 11 28, 17:13)
O as tai naudoju sita
user posted image
cia jis nevisai sausas sampunas, vadinas second day re-styler, tai super daiktas kai nera laiko galvos plaut ax.gif  apsipurski, praputi su fenu ir vsio  thumbup.gif

O kainyte kokia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 11 28, 15:09)
O kainyte kokia? 4u.gif

as tai is cia pirkau tai nera taip brangu, nes jo laaaabai ilgai uztenka, atrodo niekad nesibaigs thumbup.gif
Atsakyti
o va sito dalyko as paieskosiu,cia ko gero butent toks kokio ir ieskau,nemilteliai,o purskalas,nuo jo plaukai suslampa,isdziusta ir kaip isplauti atrodo
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 11 28, 16:53)
o va sito dalyko as paieskosiu,cia ko gero butent toks kokio ir ieskau,nemilteliai,o purskalas,nuo jo plaukai suslampa,isdziusta ir kaip isplauti atrodo

exactly mirksiukas.gif cia kaip ir aprasei, suslampa, isdziusta ir kaip katik isplauti thumbup.gif
Atsakyti
Sausas sampunas- super dalykelis thumbup.gif pirma karta toki dalyka pamaciau, kai dar italijoj gyvenau- ten pirma karta ir nusipirkau. tik deja neatsimenu pavadinimo. na, jis truputi balino, kaip ir visi tokie sausi sampunai, bet prasukuodavau ir viskas vel ok budavo thumbup.gif ir uztekdavo man jo, beje, gana ilgai. na, kiekviena diena as jo nenaudodavau, tik ekstra atvejais, bet vieno flakono kokiems 10 kartu tai tikrai uztekdavo. gal ir daugiau g.gif butinai reikes ir cia lietuvoj paieskoti ax.gif
Atsakyti
http://www.lookfanta...d-spoil-me.html
gal kas si siusis? labai noreciau prisideti blush2.gif
Atsakyti
O kam siustis?as buvau kristi anoje,ir salon+ maciau sita geri,bet pries tai paklausiau pardavejos,ir vienoje ir kitoje parduotuveje,ar turi sauso sampuno,man atsake kad ne,bet as tikrai maciau sita buteliuka,del viso pikto nepirkau,galvojau grizusi namo pasiziuresiu dar karta i foto,tai kita karta kai eisiu daryti shopinga-nusipirksiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 12 08, 08:44)
O kam siustis?as buvau kristi anoje,ir salon+ maciau sita geri,bet pries tai paklausiau pardavejos,ir vienoje ir kitoje parduotuveje,ar turi sauso sampuno,man atsake kad ne,bet as tikrai maciau sita buteliuka,del viso pikto nepirkau,galvojau grizusi namo pasiziuresiu dar karta i foto,tai kita karta kai eisiu daryti shopinga-nusipirksiu thumbup.gif

nu tai taip rolleyes.gif nes ant jo raso 2nd day restyler, tai turbut ir nesuprato kad cia jis kaip ir sausas sampunas butu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Cia tai geras!!!!
Nezinojau, kad tokiu dalyku buna thumbup.gif
Kelionei manau pravercia, o ir iprasta diena buna extra situaciju smile.gif
Atsakyti