Įkraunama...
Įkraunama...

Sausas šampūnas

QUOTE(busima_mama @ 2008 09 25, 04:28)
Turejau Frederick Fekkai purskiama sampuna - nu nezinau, man ne stebuklas  g.gif Plaukuciai buvo is vakaro plauti, tad nelabai pasiriebalave, bet kazkokio super efekto nepajauciau - i vakara susiriebalavo (taip, kaip ir be to purskalo butu).

Tai tas sampunas stebuklu ir nedaro kaip paprastas sampunas tik tiek,kad vandens nereikia... Kelioninis toks mirksiukas.gif o is toku dalyku stebuklu tiketis, apsurdiska mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozyteaa: 25 rugsėjo 2008 - 10:34
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 25, 11:33)
Tai tas sampunas stebuklu ir nedaro kaip paprastas sampunas tik tiek,kad vandens nereikia... Kelioninis toks  mirksiukas.gif o is toku dalyku stebuklu tiketis, apsurdiska  mirksiukas.gif

Nu as suprantu, kad kakzokio stebuklo nebus, bet norisi, kad nuimtu ta susidariusi riebala nuo plauko, o to nepadare. Bet gal tiesiog sitas sampunas toks, o kiti geresni. Nes paskaicius tema atrodo daugumai patiko.
Atsakyti
Na jo, as irgi kiek skaiciau,tai ir riebala nueme g.gif gal tikrai nekoks sampunas buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar kaip tik su drauge snekejau apie sausa sampuna smile.gif as jai gyriau klorane, o ji kazkoki is anglijos buvo parsivezus, vienareiksmiskai nusivyle doh.gif tai cia matyt tikrai labai skiriasi kokios firmos naudojame smile.gif
o ar kuriai nors be klorane dar patiko kuris? noriu antra butelaiti pirkti, bet kad tik 150ml, noreciau didelio kiekio, gal pigiau gautusi g.gif taciau nera is klorane bent...
Atsakyti
as irgi toki daikta turejau, labai patiko, gaila neatsimenu firmos... g.gif siaip, manau, jis neatstos iprasto sampuno. as pvz galva plaunu kas antra diena, bet pasipurskus juo, efektas trumpalaikis - vakare pasipurski, ryte jau reikia plaut. jis labiau toks extra atvejams, kai prireikia kur islekt, o galvos issiplaut nera laiko. dar teko girdet toki sauso sampuno pakaitala... miltus... biggrin.gif pazistamos moteriskes uzsibarsto ant plauku ziubsneli ir issukuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Areja @ 2008 10 31, 20:21)
jis labiau toks extra atvejams, kai prireikia kur islekt, o galvos issiplaut nera laiko.
aha, aš irgi taip galvoju.
dar teko girdet toki sauso sampuno pakaitala... miltus...  biggrin.gif pazistamos moteriskes uzsibarsto ant plauku ziubsneli ir issukuoja  doh.gif

Aš tai girdėjau, kad geriau krakmolą arba talką naudoti, po to gerai iššukuoti tankiu šepečiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 05 lapkričio 2008 - 11:02
As naudojau Tony&Guy. Neblogas daiktas. Stebuklu tiketis nereikia, bet kai atsikeli ryte ir skubiai islekti reikia - nepamainomas daiktas. Mano plaukai riebaluojasi greitai, galva plaunu kasdien, tai papurskimas keletui valandu paslepia riebalus. Kieno plaukai sausesni, gal laikytu ilgiau. O ir isnaudojau as ji tikrai ne per tris kartus, kaip kitos rase. Sakyciau minimum 20-ciai kartu uzteko. Kaip tik siandien zadu nusipirkti Batiste, paziuresiu, gal poveikis ilgesnis bus.
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2008 11 06, 18:47)
As naudojau Tony&Guy. Neblogas daiktas. Stebuklu tiketis nereikia, bet kai atsikeli ryte ir skubiai islekti reikia - nepamainomas daiktas. Mano plaukai riebaluojasi greitai, galva plaunu kasdien, tai papurskimas keletui valandu paslepia riebalus. Kieno plaukai sausesni, gal laikytu ilgiau. O ir isnaudojau as ji tikrai ne per tris kartus, kaip kitos rase. Sakyciau minimum 20-ciai kartu uzteko. Kaip tik siandien zadu nusipirkti Batiste, paziuresiu, gal poveikis ilgesnis bus.

O gal Lietuvoj pirkai? 4u.gif
Atsakyti
Ne, pirkau Londone.
O va Batiste man netiko. Riebalus sugeria puikiai, bet ant mano ryžų plaukų labai matosi. Taip ir liko baltos juostos, nežiūrint į tai, kad tikrai nuoširdžiai iššukuoti bandžiau. Nors šviesiaplaukėms turėtų tikti.
Atsakyti
O gal zinote kuri nors pavadinima ir kur butu galima isigyti ne milteliu-talko pagrindu pagaminta sausa sampuna.Zinau ir pati kazkada maciau toks purkiamas yra ir jis kaip vanduo,ta prasme skystas,pvz.kartais ant kirpciuku panaudoti butu ne pro sali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2008 11 06, 17:47)

o batiste yra lietuvoj? gal gali pasakyti kur, nes niekur nemaciau, is anksto aciu 4u.gif , tony and guy lyg ir nebegamina tokio.. batiste man pats paciausias... wub.gif tik kad turiu siustis per sese is londono..
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 11 10, 16:22)
O gal zinote kuri nors pavadinima ir kur butu galima isigyti ne milteliu-talko pagrindu pagaminta sausa sampuna.Zinau ir pati kazkada maciau toks purkiamas yra ir jis kaip vanduo,ta prasme skystas,pvz.kartais ant kirpciuku panaudoti butu ne pro sali ax.gif

Turėjau iš Avono prieš keletą metų tokį.
O šiaip plaukai ir po jo (ir po tų sausų), lyg ir normaliau atrodo, bet vis tiek yra jausmas,kad galva neplauta ir viskas biggrin.gif (aš būtinai turiu kasdien plaut, nes kitaip blogai jaučiuosi biggrin.gif)
Atsakyti