Įkraunama...
Įkraunama...

Sausas šampūnas

O gal kas bandėt šitą user posted image

4u.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri zinot kur rasti sausa sampuna Siauliuose? Perejau nemazai vaistiniu,drogu, bet niekur nemaciau tokio verysad.gif O kelione nusimato, labai praverstu toks dalykas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2008 06 24, 14:35)
Mergaites, gal kuri zinot kur rasti sausa sampuna Siauliuose? Perejau nemazai vaistiniu,drogu, bet niekur nemaciau tokio verysad.gif  O kelione nusimato, labai praverstu toks dalykas ax.gif

o ko tu po tuos Drogus vaiksciojai jei temoje parasyta kad buna Eurovaistinese ir Sarmose ax.gif
Atsakyti
tai galvoju gal ir ten uzveze kartais ax.gif Eurovaistinese neradau doh.gif o ir Sarmoj nebuvo g.gif Bet reiks gal i didesne nueit...
Atsakyti
koks idomus daiktas bigsmile.gif tik idomu kiek kainuoja? nes brangokai gaunasi turbut jei 3 kartam uztenka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grisha @ 2008 06 25, 21:40)
koks idomus daiktas  bigsmile.gif tik idomu kiek kainuoja? nes brangokai gaunasi turbut jei 3 kartam uztenka... g.gif

Radau Eurovaistinej. kaina 33lt doh.gif nepirkau del to blush2.gif tik 150 ml...
Atsakyti
QUOTE(Grisha @ 2008 06 25, 22:40)
koks idomus daiktas  bigsmile.gif tik idomu kiek kainuoja? nes brangokai gaunasi turbut jei 3 kartam uztenka... g.gif

Is kur istrauket kad 3kartam? g.gif As saviski jau kokius 5 naudojau ir dar ne pabaiga rolleyes.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš įsigyti, nes galvą plaunu kiekvieną dieną. ax.gif
Noriu atpratinti plaukus sauso šampuno pagalba, kaži ar pavyks g.gif
Eisu rytoj į vaistinę biggrin.gif
Kokių firmų dar naudojate? Kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
Žygiuosiu ryt po darbo ir aš to purškiamo šampūno ieškot biggrin.gif
Atsakyti
Suzinojau apie ji is drauges, susigundziau, nes lauke kelione ax.gif pirkau is vaistines klorane firmos, uz 33Lt smile.gif uzteko 8-10 kartu. Bet siaip laabai patiko! Tik va tikrai plaukus itin balina, as kai sviesiaplauke, tai man bedos nebuvo, bet idomu kaip tarkim juodaplaukems sis sampunas funkcijas atliktu g.gif as kasdien plaunu galvela, tai sis daiktelis labai i nauda, buvo, kad net tris dienas is eiles tik ji naudojau, ir viskas gerai labai smile.gif
Atsakyti
Labai jau cia sudominot 4u.gif
Pirma kart apie toki ciuda girdziu blush2.gif reikes pries kelione pirktis ax.gif
Atsakyti
Turejau Frederick Fekkai purskiama sampuna - nu nezinau, man ne stebuklas g.gif Plaukuciai buvo is vakaro plauti, tad nelabai pasiriebalave, bet kazkokio super efekto nepajauciau - i vakara susiriebalavo (taip, kaip ir be to purskalo butu).
Atsakyti