O gal kas bandėt šitą
Mergaites, gal kuri zinot kur rasti sausa sampuna Siauliuose? Perejau nemazai vaistiniu,drogu, bet niekur nemaciau tokio O kelione nusimato, labai praverstu toks dalykas
QUOTE(just_angel @ 2008 06 24, 14:35)
Mergaites, gal kuri zinot kur rasti sausa sampuna Siauliuose? Perejau nemazai vaistiniu,drogu, bet niekur nemaciau tokio O kelione nusimato, labai praverstu toks dalykas
o ko tu po tuos Drogus vaiksciojai jei temoje parasyta kad buna Eurovaistinese ir Sarmose
tai galvoju gal ir ten uzveze kartais Eurovaistinese neradau o ir Sarmoj nebuvo Bet reiks gal i didesne nueit...
koks idomus daiktas tik idomu kiek kainuoja? nes brangokai gaunasi turbut jei 3 kartam uztenka...
QUOTE(Grisha @ 2008 06 25, 21:40)
koks idomus daiktas tik idomu kiek kainuoja? nes brangokai gaunasi turbut jei 3 kartam uztenka...
Radau Eurovaistinej. kaina 33lt nepirkau del to tik 150 ml...
QUOTE(Grisha @ 2008 06 25, 22:40)
Is kur istrauket kad 3kartam? As saviski jau kokius 5 naudojau ir dar ne pabaiga
Žygiuosiu ryt po darbo ir aš to purškiamo šampūno ieškot
Suzinojau apie ji is drauges, susigundziau, nes lauke kelione pirkau is vaistines klorane firmos, uz 33Lt uzteko 8-10 kartu. Bet siaip laabai patiko! Tik va tikrai plaukus itin balina, as kai sviesiaplauke, tai man bedos nebuvo, bet idomu kaip tarkim juodaplaukems sis sampunas funkcijas atliktu as kasdien plaunu galvela, tai sis daiktelis labai i nauda, buvo, kad net tris dienas is eiles tik ji naudojau, ir viskas gerai labai
Labai jau cia sudominot
Pirma kart apie toki ciuda girdziu reikes pries kelione pirktis
Pirma kart apie toki ciuda girdziu reikes pries kelione pirktis
Turejau Frederick Fekkai purskiama sampuna - nu nezinau, man ne stebuklas Plaukuciai buvo is vakaro plauti, tad nelabai pasiriebalave, bet kazkokio super efekto nepajauciau - i vakara susiriebalavo (taip, kaip ir be to purskalo butu).