Įkraunama...
Įkraunama...

Sausas šampūnas

QUOTE(linxmux @ 2012 10 23, 10:30)
Man super patiko Batiste sausas šampūnas. Kol kas jį radau tik čia: http://www.manodrabu...plauku-sampunas. Daug geriau veikia už visokius Syoss ir pan. Neveltui UK jis populiariausias sausų šampūnų tarpe. na, tik žinoma, visi sausi šampūnai yra grūdų tarkas, tad šiek tiek grūdelių neišvengsi, bet bent jau veikia tai tikrai gerai smile.gif

Žiūriu, kad ir kaina to batiste šampūno visai normali. Aš nusipirkau Tigi Bed Hed Rockaholic, bet labai labai nusivyliau...o kaina gana didelė...
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2012 06 12, 18:46)
man batiste patiko savo poveikiu, bet deja po poros valandu man labai niezteti galva pradeda blink.gif

As isbandziau Batiste sampuna rudiems plaukams, tai nusidraskiau galvos oda iki kraujo, kaip baisiai nieztejo.. doh.gif Pasirodo ne man vienai taip smile.gif Taip, plaukai atrodo padoriau is bedos, bet man saknys po jo visitiek tokios pariebejusios lieka..
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 10 23, 08:24)
Nusipirkau Marc Anthony 2nd day Revitalizer priemone. Bandysim siom dienom kaip suveiks. Parasysiu atsiliepima.  4u.gif

user posted image

isbandziau, jei kam idomu - tai ne stebuklas, nors profesionali linija. Man nepatiko, geriau jau kudikiu talkas suveikia reikalui esant. O cia pripurskiau, isdziovinau ir poveikis miglotas g.gif nepirksiu daugiau tai tikrai schmoll.gif
Papildyta:
Kvepia skaniai, patogu naudoti, bet poveikis ne itin geras.
Atsakyti
Esu naudojusi nemazai sausu sampunu : Tresemme , Suave, Batiste brunetems, bet man labiausiai patinka Victoria's Secret sausas sampunas..skaniai kvepia ir geras poveikis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyteneur: 30 spalio 2012 - 22:21
QUOTE(Roxetė @ 2012 10 23, 08:24)
Nusipirkau Marc Anthony 2nd day Revitalizer priemone. Bandysim siom dienom kaip suveiks. Parasysiu atsiliepima.  4u.gif

user posted image

QUOTE(Roxetė @ 2012 10 27, 16:34)
isbandziau, jei kam idomu - tai ne stebuklas, nors profesionali linija. Man nepatiko, geriau jau kudikiu talkas suveikia reikalui esant. O cia pripurskiau, isdziovinau ir poveikis miglotas  g.gif  nepirksiu daugiau tai tikrai  schmoll.gif
Papildyta:
Kvepia skaniai, patogu naudoti, bet poveikis ne itin geras.

na va doh.gif turiu šią priemonę jau daugiau kaip pusę metų, bet vis neprisiruošiu išbandyti, nžn kam ją pirkau, maau ji labiau tinkama trumpesniems plaukams g.gif ir šiaip - nevisai ji kaip sausas šampūnas, tai daugiau "vakarykštės plaukuosenos atnaujintojas" biggrin.gif plaukai tampa šlapi ir reikalingas džiovintuvas ax.gif
Papildyta:
beja Roxete, kokio ilgio Jūsų plaukai?
Atsakyti
kudikiu talkas (pudra) geriausias sausas sampunas blondinems , nei galvos niesti nei dar kas darosi juk subalansuota kudikiams 4u.gif
Atsakyti
man syoss patinka, gal jau 3 juodus su mėlynu buteliukus išnaudojau. :s tas ir blogiausia, kad greitai jo nebelieka. dabar bandysiu jau juodą su žaliu, naujas atsirado:)
Atsakyti
QUOTE(vyteneur @ 2012 10 30, 22:19)
Esu naudojusi nemazai sausu sampunu : Tresemme , Suave, Batiste brunetems,  bet man labiausiai patinka Victoria's Secret sausas sampunas..skaniai kvepia ir geras poveikis.

O ar taupiai naudojasi?
Atsakyti
QUOTE(serpent @ 2010 10 12, 17:51)
Gal kas nors zinote kur gauti tigi firmos sausa sampuna rockaholic?..kaina nemaza, bet gal ir kokybe daug geresne nei kitu...

as esu bandziusi tigi sausa sampuna, man tikrai patiko, pirkau is pigu.lt. bet jo jau nera.
Atsakyti
esu bandziusi:
batiste su citrinomis- visai patiko, tik plaukai pabala lengvai, bet perbraukus dregna ranka nelieka.
tigi- tikrai patiko. nepamenu ar to baltumo maziau buvo ar ne.
andrew barton - neveiksmingas.
lee stafford- puse velio.

isvada- labiausiai patiko batiste ir tigi rokaholic.

o seip sausas sampunas man yra nepakeiciamas dalykas, nes be jo galva plaunu kasdien, o su juo - kas antra diena. veikia puikiai, tikrai nuriebalina. nuostabus dalykas.
Atsakyti
as kolkas bandziau tik milton loyd ir Keune sausus sampunus. Tiko ir patiko, ir taipogi dabar galiu bent kas antra diena galva plauti....
Atsakyti
Klorane- visai neblogas sausas sampunas.
Atsakyti