Įkraunama...
Įkraunama...

Sausas šampūnas

QUOTE(mazullia @ 2011 12 07, 16:58)
Niekam nepatarciau pirkt Syoss sauso sampuno... Viena kart tik uzsipurskiau,dariau kaip parasyta ,bet efektas netenkino, o ir po savaites noredama vel uzsipurkst,radau TUSCIA flakoneli.. Apgailetina preke. schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  geriau nepagailet pinigeliu ir nusipirkti brangesne bet geresne preke. mirksiukas.gif

Man lygiai tas pats buvo su Sayoss sausu šampūnu. Vieną kartą užsipurškiau, rezultatas puse velnio, o po kelių dienų vėl prireikus šio šampūno radau nepurškiantį flakonėlį, iš pradžių galvojau, kad purškiklio skylutė uždžiuvo, bet papurčius patį flakoną paaiškėjo, kad jis jau tuščias. Ir dar kas labai nepatiko, tai kvapas doh.gif ... nėro ko lyginti su Batiste 4u.gif
Atsakyti
Syos gaminių iš viso nerekomenduojama pirkti, sako ten tiek chemijos (aišku, o kur jos nėras). Bet žinokit pardavėjos reakcija pasakė daugiau nei žodžiai sad.gif.
Atsakyti
Išbandžiau šį sausą šampūną user posted image
pats poveikis patiko, tikrai nuriebalino šaknis ir dar porą dienų gražiai plaukai atrodė, bet tos baltos dalelės doh.gif vargau, kol iššukavau (aš tamsiaplaukė), plaukai iš pradžių vis tiek papilkėję atrodė, dienos bėgyje pilkumas dingo ax.gif tik klaidą padariau dar ir tamsiai apsirengus, tai rūbai kreiduoti atrodė doh.gif lotuliukas.gif
na, bet ekstra atvejui tikrai liuks smile.gif
o šiaip dairausi dabar sausų šampūnų brunetėms bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 12 23, 22:41)
dar galiu pridurt, kad nelaiko jis man, po keliu val plaukai jau sulipe buna  doh.gif

Man tai kosmaras jis.Nu gal as ka ne taipd ariau,bet nei jis man tuos plaukus "nuriebalino" nei ka g.gif
Atsakyti
Sveikos,

as taip pat labai nusivyliau ssyos sausu sampunu, labai trumpam jo uzteko, o kad efektas matytusi, tai teko daug purksti.
siuo metu turiu sausa sampuna kuris yra milteliais, tai ta viena flakoneli naudoju jau antrus metus, ir gana daznai naudoju, i savaite 2-3 kartus. taciau pagrindinis minusas, kad lieka balta galva, o esu tamsiaplauke, tai labai jau matosi...reikia labai labai atsargiai ir svelniai kratyti tuos miltelius.
esu turejusi purskiama sampuna is SALON +, bet nepamenu pavadinimo, kainuoja apie 39-40lt, tai man jis labai patiko, uzteko keliems menesiams ir nelikdavo balta galva.
Atsakyti
QUOTE(Emika7 @ 2012 04 16, 14:15)
Sveikos,

as taip pat labai nusivyliau ssyos sausu sampunu, labai trumpam jo uzteko, o kad efektas matytusi, tai teko daug purksti.
siuo metu turiu sausa sampuna kuris yra milteliais, tai ta viena flakoneli naudoju jau antrus metus, ir gana daznai naudoju, i savaite 2-3 kartus. taciau pagrindinis minusas, kad lieka balta galva, o esu tamsiaplauke, tai labai jau matosi...reikia labai labai atsargiai ir svelniai kratyti tuos miltelius.
esu turejusi purskiama sampuna is SALON +, bet nepamenu pavadinimo, kainuoja apie 39-40lt, tai man jis labai patiko, uzteko keliems menesiams ir nelikdavo balta galva.

O ar Lietuvoje kur nors parduodami sausi šampūnai miltelių pavidalu?
Atsakyti
QUOTE(superficial92 @ 2012 05 26, 02:44)
O ar Lietuvoje kur nors parduodami sausi šampūnai miltelių pavidalu?

Taip, aš perku vaistinėje. Bet man labiau patinka purškiamas g.gif
Atsakyti
As naudoju Klorane firmos sausa sampuna, bet jau kvapas koks doh.gif Butinai reikia atidaryti langa kambaryje ir stengiuosi neikvepti. Bet ryte uzpurskiu ant saknu, o i darbo gala jau plaukai riebaluojasi, nelabai panaikina riebalavimasi.
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2012 05 26, 06:26)
Taip, aš perku vaistinėje. Bet man labiau patinka purškiamas g.gif

O kaip vadinasi ir kiek kainuoja? smile.gif
Atsakyti
man batiste patiko savo poveikiu, bet deja po poros valandu man labai niezteti galva pradeda blink.gif
Atsakyti
Nusipirkau Marc Anthony 2nd day Revitalizer priemone. Bandysim siom dienom kaip suveiks. Parasysiu atsiliepima. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 23 spalio 2012 - 07:25
Man super patiko Batiste sausas šampūnas. Kol kas jį radau tik čia: http://www.manodrabu...plauku-sampunas. Daug geriau veikia už visokius Syoss ir pan. Neveltui UK jis populiariausias sausų šampūnų tarpe. na, tik žinoma, visi sausi šampūnai yra grūdų tarkas, tad šiek tiek grūdelių neišvengsi, bet bent jau veikia tai tikrai gerai smile.gif
Atsakyti