Įkraunama...
Įkraunama...

Sausas šampūnas

Esu 3 sausus sampunus bandziusi...

Tresemme - lyg ir tuos riebaliukus nuima, bet labai nemalonus kvapas...
dry shampoo

Suave - irgi neblogai riebaliukus nuima, bet kvapas - labaaai stiprus citrinu..
dr

Ir naujausias isbandymas - Victoria's Secret Dry Shampoo.
Skaniai kvepia, ir neblogai "isplauna" smile.gif

d
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 01 07, 11:07)
geras, niekada nemaciau, gal galit paveiksliuka ikelt, parodyt? kokia kaina?

ar toks?
user posted image

kokia ju kaina lietuvoje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 18, 23:11)
kokia ju kaina lietuvoje?  smile.gif

nedidelė, keliolika litų
Atsakyti
nusipirkau syoss sausa sampuna. Pabandziau pirma karta tai ispudziai nekokie schmoll.gif galva pilna smeliuko, niezti oda, o jau kaip smirda blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 11 27, 11:05)
nusipirkau syoss sausa sampuna. Pabandziau pirma karta tai ispudziai nekokie  schmoll.gif  galva pilna smeliuko, niezti oda, o jau kaip smirda  blink.gif  doh.gif

Tai neiššukavot gerai iš plaukų... Reikia labai gerai iššukuoti, net parašyta, kad su fenu net išpūsti likučius. Man puikiai viskas išsišukavo, jokio "smėlio" pojūčio nebuvo... smile.gif
Atsakyti
Niekam nepatarciau pirkt Syoss sauso sampuno... Viena kart tik uzsipurskiau,dariau kaip parasyta ,bet efektas netenkino, o ir po savaites noredama vel uzsipurkst,radau TUSCIA flakoneli.. Apgailetina preke. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif geriau nepagailet pinigeliu ir nusipirkti brangesne bet geresne preke. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man batiste užtenka kokiem 6-7 kartams, o syoss man atrodo dar didesne pakuotė mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mazullia @ 2011 12 07, 17:58)
Niekam nepatarciau pirkt Syoss sauso sampuno... Viena kart tik uzsipurskiau,dariau kaip parasyta ,bet efektas netenkino, o ir po savaites noredama vel uzsipurkst,radau TUSCIA flakoneli.. Apgailetina preke. schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  geriau nepagailet pinigeliu ir nusipirkti brangesne bet geresne preke. mirksiukas.gif

o man syoss kaip tik lb patiko, jau naudojau 6-8 kart ir dar pateliuskavus yra atrodo nemazaiau nei puse, o mano plaukai ilgi iki juopsmens, nors as purskiu tik ant puses plauku galu nepurskiu. vienu metu pardose nebuvo syos nusipirkau batiste (viena palikus pas vaikina namie ekstra atvejam) tai man jo efektas visai ne schmoll.gif syoss (zalias) man papurina plauka jis atrodo pakiles nuo saknu, tas pat kaip isplovus galva tik kad neblizga plaukas, o batiste visai nepakelia plauku ir riebalavima nuima kokiom2 val kai tuo tarpu syoss man laiko visa diena ax.gif
va kiek zmoniu tiek nuomoniu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 18, 23:11)
kokia ju kaina lietuvoje?  smile.gif

konkrreciai eurokos 11.90lt smile.gif
Atsakyti
kaip tik dabar droge syoss sausiems šampūnams nuolaida. Įsigijau du, bet dar nebandžiau. Prisiskaičiau neigiamų čia atsiliepimų, tai dabar baisu naudot doh.gif O Batiste naudoju jau seniai, parvežė man iš Anglijos. Dabar mačiau ir lietuvoje jų yra.
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 11 27, 12:05)
nusipirkau syoss sausa sampuna. Pabandziau pirma karta tai ispudziai nekokie  schmoll.gif  galva pilna smeliuko, niezti oda, o jau kaip smirda  blink.gif  doh.gif

dar galiu pridurt, kad nelaiko jis man, po keliu val plaukai jau sulipe buna doh.gif
Atsakyti
na, vakar teko išbandyti, na, man tai visai tiko. Toks pats poveikis kaip nuo bet kurio sauso šampūno. vienintelis dalykas dėl ko rinkčiau kitą, tai tik dėl malonesnio kvapo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2011 12 08, 10:34)
o man syoss kaip tik lb patiko, jau naudojau 6-8 kart ir dar pateliuskavus yra atrodo nemazaiau nei puse, o mano plaukai ilgi iki juopsmens, nors as purskiu tik ant puses plauku galu nepurskiu. vienu metu pardose nebuvo syos nusipirkau batiste (viena palikus pas vaikina namie ekstra atvejam) tai man jo efektas visai ne schmoll.gif syoss (zalias) man papurina plauka jis atrodo pakiles nuo saknu, tas pat kaip isplovus galva tik kad neblizga plaukas, o batiste visai nepakelia plauku ir riebalavima nuima kokiom2 val kai tuo tarpu syoss man laiko visa diena ax.gif
va kiek zmoniu tiek nuomoniu smile.gif
Papildyta:

konkrreciai eurokos 11.90lt smile.gif

man irgi patiko syoss,plaukai is tiesu buna puresni nuo saknu,svarbu gerai issukuoti ir laiko iki kitos dienos thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti