Esu 3 sausus sampunus bandziusi...
Tresemme - lyg ir tuos riebaliukus nuima, bet labai nemalonus kvapas...
dry shampoo
Suave - irgi neblogai riebaliukus nuima, bet kvapas - labaaai stiprus citrinu..
dr
Ir naujausias isbandymas - Victoria's Secret Dry Shampoo.
Skaniai kvepia, ir neblogai "isplauna"
d
QUOTE(Juxt @ 2011 01 07, 11:07)
geras, niekada nemaciau, gal galit paveiksliuka ikelt, parodyt? kokia kaina?
ar toks?
ar toks?
kokia ju kaina lietuvoje?
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 18, 23:11)
nedidelė, keliolika litų
QUOTE(Amellie @ 2011 11 27, 11:05)
nusipirkau syoss sausa sampuna. Pabandziau pirma karta tai ispudziai nekokie galva pilna smeliuko, niezti oda, o jau kaip smirda
Tai neiššukavot gerai iš plaukų... Reikia labai gerai iššukuoti, net parašyta, kad su fenu net išpūsti likučius. Man puikiai viskas išsišukavo, jokio "smėlio" pojūčio nebuvo...
Niekam nepatarciau pirkt Syoss sauso sampuno... Viena kart tik uzsipurskiau,dariau kaip parasyta ,bet efektas netenkino, o ir po savaites noredama vel uzsipurkst,radau TUSCIA flakoneli.. Apgailetina preke. geriau nepagailet pinigeliu ir nusipirkti brangesne bet geresne preke.
Man batiste užtenka kokiem 6-7 kartams, o syoss man atrodo dar didesne pakuotė
QUOTE(mazullia @ 2011 12 07, 17:58)
Niekam nepatarciau pirkt Syoss sauso sampuno... Viena kart tik uzsipurskiau,dariau kaip parasyta ,bet efektas netenkino, o ir po savaites noredama vel uzsipurkst,radau TUSCIA flakoneli.. Apgailetina preke. geriau nepagailet pinigeliu ir nusipirkti brangesne bet geresne preke.
o man syoss kaip tik lb patiko, jau naudojau 6-8 kart ir dar pateliuskavus yra atrodo nemazaiau nei puse, o mano plaukai ilgi iki juopsmens, nors as purskiu tik ant puses plauku galu nepurskiu. vienu metu pardose nebuvo syos nusipirkau batiste (viena palikus pas vaikina namie ekstra atvejam) tai man jo efektas visai ne syoss (zalias) man papurina plauka jis atrodo pakiles nuo saknu, tas pat kaip isplovus galva tik kad neblizga plaukas, o batiste visai nepakelia plauku ir riebalavima nuima kokiom2 val kai tuo tarpu syoss man laiko visa diena
va kiek zmoniu tiek nuomoniu
Papildyta:
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 18, 23:11)
konkrreciai eurokos 11.90lt
QUOTE(Amellie @ 2011 11 27, 12:05)
nusipirkau syoss sausa sampuna. Pabandziau pirma karta tai ispudziai nekokie galva pilna smeliuko, niezti oda, o jau kaip smirda
dar galiu pridurt, kad nelaiko jis man, po keliu val plaukai jau sulipe buna
QUOTE(mimi88 @ 2011 12 08, 10:34)
o man syoss kaip tik lb patiko, jau naudojau 6-8 kart ir dar pateliuskavus yra atrodo nemazaiau nei puse, o mano plaukai ilgi iki juopsmens, nors as purskiu tik ant puses plauku galu nepurskiu. vienu metu pardose nebuvo syos nusipirkau batiste (viena palikus pas vaikina namie ekstra atvejam) tai man jo efektas visai ne syoss (zalias) man papurina plauka jis atrodo pakiles nuo saknu, tas pat kaip isplovus galva tik kad neblizga plaukas, o batiste visai nepakelia plauku ir riebalavima nuima kokiom2 val kai tuo tarpu syoss man laiko visa diena
Papildyta:
Papildyta:
man irgi patiko syoss,plaukai is tiesu buna puresni nuo saknu,svarbu gerai issukuoti ir laiko iki kitos dienos