Įkraunama...
Įkraunama...

Sausas šampūnas

QUOTE(Bazilė @ 2010 11 23, 17:56)
Čia pasiūlykit ax.gif

jau pasiuliau blush2.gif
Atsakyti
Nors ir plaunu galva kasdien,bet turiu "Batiste" rozini buteliuka sauso sampuno kritiniam atvejui.Labai geras dalykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE((.)(.) @ 2011 01 04, 21:28)
Nors ir plaunu galva kasdien,bet turiu "Batiste" rozini buteliuka sauso sampuno kritiniam atvejui.Labai geras dalykas smile.gif

Pritariu. Dabar turiu "Batiste" orandzini buteliuka, bet man rozinis buvo geresnis. Nezinau kodel, nes maniau, jog skiriasi tik ju kvapas.

Siaip ar taip, sausas sampunas yra tikras issigelbejimas. Ypac toms, kurioms greit riebaluojasi plaukai.

Beje, mano drauge vietoj sauso sampuno naudoja vaikiska pudra uzpakaliukams... biggrin.gif Veikia praktiskai taip pat, bet, manau, tinka tik sviesiems plaukams.
Atsakyti
QUOTE(lisa_nova @ 2011 01 05, 11:45)
Beje, mano drauge vietoj sauso sampuno naudoja vaikiska pudra uzpakaliukams... biggrin.gif Veikia praktiskai taip pat, bet, manau, tinka tik sviesiems plaukams.

turiu aš irgi johnson&johnson baby talką, nors ir juodi plaukai gerai paskirsčius nieko nesimato, tik su purkštuku daug paprasčiau manyčiau o beto ir kvapas man to talko nekoks biggrin.gif
o kur jūs perkat ta batiste?
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 01 05, 13:51)
turiu aš irgi johnson&johnson baby talką, nors ir juodi plaukai gerai paskirsčius nieko nesimato, tik su purkštuku daug paprasčiau manyčiau o beto ir kvapas man to talko nekoks biggrin.gif

g.gif pirma karta as girdziu apie tai,gal ir as pabandysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 01 05, 12:51)

eurokos parduotuvėse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 01 05, 11:51)

Perku Eurokos parduotuvėje VCUP'e.
Daugiau niekur nemačiau.

Atsakyti
QUOTE(Tik$a @ 2011 01 07, 10:08)
eurokos parduotuvėse  4u.gif

QUOTE(lisa_nova @ 2011 01 07, 10:42)
Perku Eurokos parduotuvėje VCUP'e.
Daugiau niekur nemačiau.

geras, niekada nemaciau, gal galit paveiksliuka ikelt, parodyt? kokia kaina?

ar toks?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 07 sausio 2011 - 10:08
Na ka, galiu ir as pagaliau pasakyt savo nuomone apie sausa sampuna.. nusipirkau senai oranzini Batiste.. bijojau naudot,nes esu girdejus, kad labai kenkia plaukui, issausina ir .tt logiska, nes kaip kitaip isims riebala.. galvojau, kad nemokesiu naudoti,s bet pabandzius buvau labai maloniai nustebinta bigsmile.gif galva buvo neplauta beveik sav, nes sirgau.. staigiai reikejo pataisyt situacija ir sausas sampunas tikrai padejo bigsmile.gif labai lengva naudot, plauku nebalina ir nesakyciau, kad sausina bigsmile.gif zodziu tikrai likau patenkinta
Atsakyti
tikrai sausas šampūnas kartais būna tikras išsigelbėjimas!
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 10 07, 09:36)
tikrai sausas šampūnas kartais būna tikras išsigelbėjimas!

tikrai tikrai drinks_cheers.gif
batiste rožini turiu,tai mano pastebėjimas toks vienas yra, kad kietina plaukus. Ta prasme, kad plaukai tokie kietoki, nemalonūs. Jau savaitę neplaut vistiek negalėč, nu nebent extra atveju,sirgčiau ar ką. smile.gif bet pats batiste šampūnas tai nuima riebalą gerai.
Atsakyti
Sveikos. Aš išbandžiau sausą šampūną Syoss. Jau seniai norėjau išbandyti, nes vis pasitaiko, nors ir retai, tokių ekstra situacijų, kad nėra kaip išsiplauti galvą.
Tai super thumbup.gif Rašo, kad pratempsite viena diena ilgiau neplovę galvos, tai padariau eksperimentą - ir antrą, net ir ir trečią dieną po panaudojimo nebuvo plaukai susiriebalavę, sesuo sakė, kad net gi žvilga. Aišku, nebuvo jie tokie gražūs, bet ir nesusiriebalavę, kokie būna kokią trečią dieną po įprastinio galvos plovimo.
Žodžiu, dabar turėsiu ekstriniams atvejams išsigelbėjimą thumbup.gif
Atsakyti