Įkraunama...
Įkraunama...

Sausas šampūnas

QUOTE(S@lsa @ 2010 08 21, 20:26)
Puikiausioji tu is Kauno tai gal gali parasyt kurioj tiksliai eurokos pirkai, kad nereiktu lakstyt man po visas, buciau labai dekinga  4u.gif

visur yra, pirkau laisvės al. kur netoli sienos, akropoly taip pat pirkau.
Rožinis ir oranžinis skiriasi kvapu, rožinis žymiai malonesnis.
Atsakyti
as irgi Batiste naudoju, bet tik manau kad jis skirtas tik extra atvejams, o ne kasdieniniam naudojimui. as pripurskiu palei plauku saknis, tada su ranksluosciu patrinu ir tas baltumas dingsta. efektas patenkinamas, plaukai neberiebaluoti, bet ir blizgesio nieko nelieka, ner net ka lyginti su tikru plovimu (p.s. as ji cia Airijoje perku uz 1.99eur)...
Atsakyti
Man teko išbandyti šampūną klorane, pirkau Sarmoj. Tiesa bandžiau ne ant savęs bet ant mamos. Kai ji gulėjo ligoninėje ir negalėjo vaikščioti. Tai paprašė kad žirkles atneščiau nukirpt jos plaukus. doh.gif Tada nupirkau tą šampūną, bet net nežinau... kažkaip man didelio įspūdžio nepaliko. Aišku riebalus is plauku panaikino tai tikrai, plaukai gaiviai kvepejo. Bet tie miltukai kažkaip ant plaukų matėsi nors ir šukavom. Ir liečiant plaukus kažkoks šiurkštumas jautėsi. Aš už plovimą normaliu šampūnu ir vandeniu drinks_cheers.gif Bet extra atvejais dalykas geras 4u.gif
Atsakyti
darausra, sutinku su jumis mirksiukas.gif man tokiems kasdieniams ekstriniams atvejams jis super (na kai labai skubu islekt porai h), bet kai ligonineje ''ploviau'' galva tik sausu sampunu 5 dienas, tai jau gerio mazai belieka verysad.gif tikrai plaukai buna tokie siurkstus, tuos miltelius sunku issukuot ir t.t.
Atsakyti
Batiste rozinis geras smile.gif As beveik juodaplauke, labai tamsus plaukai, bet man neatrodo baisiai papurksti plaukai...na, to skirtumo tarp saknu ir likusiu plauku. Krenta man mieliau ir graziau nei ka tik isplauti...saknys tokios pakeltos, plaukai kaip formuoti kirpykloje atrodo. Be to, kvepia (girdejau is kt zmoniu klausim1, kokiais kvapais purskiau plaukus). Bet va, minusai: atsiranda pleiskanu ir niezti lb lb. O darau taip: ispurskiu sakis, palenkusi galva padarau masaza ir issukuoju tik galus, nes mano plaukai ir taip labai tiesus, tuo labiau kai buna susiriebalave, nesivelia. Tai va, paranojizmas daugiau is tu, kurios sako, kad daro baisu sviesinima arba purskiate gerokai per daug smile.gif Tokia mano patirtis smile.gif
Atsakyti
O as extra atveju naudoju vaikiska talka/pudra, labai retai tenka naudoti, bet labai patinka, jei reikia skubiai islekti ir gerai atrodyti. Mano plaukais sviesus tai nieko nesimato.
O pirkti tokio daikto kaip sausas sampunas tikrai neplanuoju, nes labai retai jo prireiktu. smile.gif
Atsakyti
Bandziau, ir padariau isvada kad sis daiktas tikrai skirtas tik ekstra ekstra atvejams....padeda, bet aisku ne taip kaip vanduo, bet siaip pojutis kazkoks nekoks- niezti galva, kazkoks pirstais juntamas riebaliukas (nors jo tarsi ir nesimato), na jauciasi kad kazkas ant plauku saknu...fui...
Atsakyti
Gal kas nors zinote kur gauti tigi firmos sausa sampuna rockaholic?..kaina nemaza, bet gal ir kokybe daug geresne nei kitu...
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 25, 12:51)
Bandziau, ir padariau isvada kad sis daiktas tikrai skirtas tik ekstra ekstra atvejams....padeda, bet aisku ne taip kaip vanduo, bet siaip pojutis kazkoks nekoks- niezti galva, kazkoks pirstais juntamas riebaliukas (nors jo tarsi ir nesimato), na jauciasi kad kazkas ant plauku saknu...fui...

drinks_cheers.gif bandziau ir klorane, ir batiste, bet jausmas man vienodas, lygiai toks, koki aprasete.
Nuo didesnes kainos diskomforto maziau tikrai nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tik$a @ 2010 10 12, 17:56)
drinks_cheers.gif  bandziau ir klorane, ir batiste, bet jausmas man vienodas, lygiai toks, koki aprasete.
Nuo didesnes kainos diskomforto maziau tikrai nebuvo  ax.gif

man irgi lygiai tas pats smile.gif
Atsakyti
galiu perleisti pabandyti sampuna su dilgelem klorane(vienam kart tikrai uzteks) 10lt 4u.gif naudojau,kai po operacijos negalejau plauti galvos ilgai doh.gif na su normaliu plovimu gal nepalyginsi,bet seip man patiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(qgne @ 2010 11 23, 17:46)
galiu perleisti pabandyti sampuna su dilgelem klorane(vienam kart tikrai uzteks) 10lt 4u.gif

Čia pasiūlykit ax.gif
Atsakyti