Įkraunama...
Įkraunama...

Sausas šampūnas

QUOTE(Tobsita @ 2010 08 20, 08:31)
tai taip, logiška smile.gif juk būtų žiauru, jei chemija geriau padarytų už plovimą su vandeniu ir įprastu šampūnu. kaip sakote, kritiniais atvejais - man nepamainomas dalykas smile.gif bet šiaip stengiuos kuo rečiau naudot, nes laaabai gadina plauką sad.gif

beje, aš blondinė, kai ''išsiplaunu'' galvą sausu šampūnu, vis sulaukiu klausimų, dažei plaukus???? biggrin.gif man pašviesina jis.

Aš išvis turiu jį matyt kokį mėnesį, tai tik kartą naudojau..
Mano plaukai rudi, bet nepastebėjau, kad šviesintų, tik iš karto buvo tokie sidabriniai šiek tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 08 20, 08:31)
laaabai gadina plauką sad.gif

kaip konkrečiai gadina ta plauką? g.gif aš nepastebėjau kolkas
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 08 20, 10:07)
kaip konkrečiai gadina ta plauką?  g.gif  aš nepastebėjau kolkas

Gal sausina g.gif
Atsakyti
tai baika, juk tik ant šaknų jis purškiamas, tegu sausina kiek nori. irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 20 rugpjūčio 2010 - 09:28
Kur perkat sausų šampūnų? Aš irgi norėčiau išbandyti wink.gif
Atsakyti
eurokos- batiste firmos, 11lt.
eurovaistinė- klorane firmos, apie 30lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 20 rugpjūčio 2010 - 10:20
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 08 20, 10:20)
eurokos- batiste firmos, 11lt.
eurovaistinė- klorane firmos, apie 30lt.

eurokose yra? bigsmile.gif o geras thumbup.gif leksiu ieskot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 08 20, 11:07)
kaip konkrečiai gadina ta plauką?  g.gif  aš nepastebėjau kolkas

Man laaabai sausina plauką... Kažkada, kai dar tik pradžioj jį naudojau ir nepastebėjau jokio pašalinio poveikio, tai aš jį kone kas antrą dieną naudodavau. Nes man plaukai antrą dieną toki būna lyg ir viskas gerai, bet prie šaknų riebalas... Tai tik šaknis išpurkšdavau. Ir ką, prisižaidžiau. Net viršugaly išskilinėjo plaukai, kaip galiukai doh.gif: nu žodžiu nekas... Bet dabar, jau praėjo pora metų, tai buvau padarius didelę pertrauką, o po truputį vėl retkarčiais panaudojau. Bet kaip minėjau - kritiniais atvejais smile.gif Kai neatsikeliu su žadntuvu, kai labai skubu ar beprotiškai karštą dieną, kai plaukai tarsi limpa nuo karščio.

Beje, ačiū už info. Niekad nežinojau, kad Batiste šampūno yra Eurokos parduotuvėje. 150ml? Aš jį perku pas vieną forumietę, už 20lt... smile.gif)) Nu čia geras.
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 08 20, 13:19)
Beje, ačiū už info. Niekad nežinojau, kad Batiste šampūno yra Eurokos parduotuvėje. 150ml? Aš jį perku pas vieną forumietę, už 20lt... smile.gif)) Nu čia geras.

Taip yra smile.gif nesenai atsirado. smile.gif 150ml. 11lt. Yra rožinis, ir oranžinis buteliukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 20 rugpjūčio 2010 - 13:19
QUOTE(mocha @ 2010 08 20, 10:59)
Kur perkat sausų šampūnų? Aš irgi norėčiau išbandyti wink.gif

ir Droge uzmaciau ne per seniausiai smile.gif tik firmos nepamenu, man atrodo tokiam ryskiai raudonam flakonely...
Atsakyti
Sakykit o kuom skiriasi Eurokose parduodami oranžinis ir rožinis šampūnai?
Atsakyti
Puikiausioji tu is Kauno tai gal gali parasyt kurioj tiksliai eurokos pirkai, kad nereiktu lakstyt man po visas, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti