Įkraunama...
Įkraunama...

Sausas šampūnas

Turiu Toni&Guy sausa sampuna, bet naudoju tik extra atveju, vistiek zinojimas, kad galva neplauta gero jausmo neprideda. O ir to vos isplauto plauku efekto tikrai nebuna, bet cia gal tik man, nes plaukau ilgi g.gif Dar nepatinka, kad purskiantis juo visa vonia paskesta debesyje ir tenka begti ikvept oro biggrin.gif
Atsakyti
man pats geriausias
user posted image
dar kelis kartus esu pabandžius su miltais wink.gif veikia panačiai kaip sausas šampūnas, bet rekomenduojama tik blondinėms (kadangi aš šviesi, tai man net gražiau, geltonumą pašviesina biggrin.gif ) bet nemalonu labai galvą kasytis doh.gif
Atsakyti
aš irgi eksperimentą su miltais dariau, kažkoks siaubas. Iššukuoti juos be prošvaisčių
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2010 06 24, 18:42)
man pats geriausias
user posted image

Kokia jo kaina? smile.gif nusipirkti pas mus vaistinėse kokiose įmanoma, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 25 birželio 2010 - 10:10
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 25, 11:10)
Kokia jo kaina? smile.gif nusipirkti pas mus vaistinėse kokiose įmanoma, ane?

Eurovaistinese tikrai rasi smile.gif Kaina apie 33litus.
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2010 06 25, 12:11)
Eurovaistinese tikrai rasi smile.gif Kaina apie 33litus.

O koks kiekis būna? smile.gif
Atsakyti
As prisijungsiu perkant is cia Batiste sausa sampuna
http://www.fragrance...ml/invt/0023698
tik informuokit i AZ pas ka pirksit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 25, 12:21)
O koks kiekis būna? smile.gif

Kiekis 150ml.,purskiant tik saknis tai man jo uztenka apie 8 kartams.
Bet as ryte pasipurskiu juo ir vakare paskui plaunu galva, nes man atrodo, kad jisai sausina siek tiek plauka. Pradzioj issisukuoju galiukus, o tik paskui jau virsugalvi sukuoju, kad maziau kliutu galams smile.gif Ir sepeti plaunu po kiekvienos tokios proceduros, nes lieka visas baltas smile.gif
Atsakyti
Gal pabandom biggrin.gif http://www.youtube.c...h?v=ayJnSgvmtGQ
Atsakyti
QUOTE(Bazilė @ 2010 07 09, 18:02)

tai kad man tie plaukai is to filmuko toki pat pries ir po buvo biggrin.gif
Atsakyti
Išbandžiau ir aš sausą šampūna, tai aišku kritiniaisa atvejais gerai, šaknys susiriebalavusios tikrai geriau po jo atrodė, bet vistiek lyginant su normaliu galvos plovimu tai nieko ypatingo iš jo smile.gif vistiek visi plaukai normaliai išplauti gražiau krenta
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 20, 04:08)
Išbandžiau ir aš sausą šampūna, tai aišku kritiniaisa atvejais gerai, šaknys susiriebalavusios tikrai geriau po jo atrodė, bet vistiek lyginant su normaliu galvos plovimu tai nieko ypatingo iš jo smile.gif vistiek visi plaukai normaliai išplauti gražiau krenta

tai taip, logiška smile.gif juk būtų žiauru, jei chemija geriau padarytų už plovimą su vandeniu ir įprastu šampūnu. kaip sakote, kritiniais atvejais - man nepamainomas dalykas smile.gif bet šiaip stengiuos kuo rečiau naudot, nes laaabai gadina plauką sad.gif

beje, aš blondinė, kai ''išsiplaunu'' galvą sausu šampūnu, vis sulaukiu klausimų, dažei plaukus???? biggrin.gif man pašviesina jis.
Atsakyti