Tai va. Ieškojau tokios temos ir, mano nuostabai, neradau. Labai geras daiktas turėtų būti, ypač toms, kurios vargsta kiekvieną dieną plaukučius plaudamos Gal kuri bandėt/turit/naudojat? Kokių firmų? Tad dalinamės įspūdžiais
Teko išbandyt "Klorane" firmos Kelionėj šis daikčiukas man tikrai pravertė Nors dažnai, t.y. kiekvieną dieną, tikrai nemanau, jog apsimoka naudot. Labai jau greit išsibaigia. Man pakako tik kokius kelis kartus pasipurkšt Pastebėjau, jog plaukučiai tikrai purūs ir švarūs palieka, kažkaip tas riebalas sugeriamas Papurški, iššukuoji ir leki sau. Tik vat vienas keistas niuansas, jog užpurškus tokia lyg balta dulksna ant plaukučių nusėda. Ant šviesių plaukų nelabai matosi, bet ant tamsių... Kitą dieną vistiek plauti galvą tenka Tačiau tai išties nepamainoma priemonė skubos ir ekstra atvejui, kada reikia būti gražiai ir švariai čia ir dabar
O turbūt ne Lietuvoj pirkai? Aišku visko, kas geriausia, pas mus nėr Bet negi to buteliuko tik keliems kartams užtenka? Kaip man cekava dėl to šampūno, taip ir knieti išbandyt....
QUOTE(Axely @ 2008 03 19, 02:33)
Teko išbandyt "Klorane" firmos Kelionėj šis daikčiukas man tikrai pravertė Nors dažnai, t.y. kiekvieną dieną, tikrai nemanau, jog apsimoka naudot. Labai jau greit išsibaigia. Man pakako tik kokius kelis kartus pasipurkšt Pastebėjau, jog plaukučiai tikrai purūs ir švarūs palieka, kažkaip tas riebalas sugeriamas Papurški, iššukuoji ir leki sau. Tik vat vienas keistas niuansas, jog užpurškus tokia lyg balta dulksna ant plaukučių nusėda. Ant šviesių plaukų nelabai matosi, bet ant tamsių... Kitą dieną vistiek plauti galvą tenka Tačiau tai išties nepamainoma priemonė skubos ir ekstra atvejui, kada reikia būti gražiai ir švariai čia ir dabar
o man priesingai sitas klorane sausas sampunas labai labai netiko kai tik uzpurksdavau visai plaukai sukrisdavo, jokio riebalo jis man nesugerdavo:)
QUOTE(tapkė @ 2008 03 19, 20:48)
O turbūt ne Lietuvoj pirkai? Aišku visko, kas geriausia, pas mus nėr Bet negi to buteliuko tik keliems kartams užtenka? Kaip man cekava dėl to šampūno, taip ir knieti išbandyt....
Ir man knieti!!! Nebuvau girdėjus net apie tokį išradimą... O tai Klorane gal yra ir pas mus, nea? Žodžiu, būtinai reiks 'prasinešt' per parduotuvių lentynas ir paieškot...
QUOTE(Blondie @ 2008 03 20, 01:24)
Ir man knieti!!! Nebuvau girdėjus net apie tokį išradimą... O tai Klorane gal yra ir pas mus, nea? Žodžiu, būtinai reiks 'prasinešt' per parduotuvių lentynas ir paieškot...
yra yra pas mus, vaistinese:) as pvz farmos vaistinej pirkau, bet yra ir eurovaistinese, tiesa dar sarmoj akropolio tikrai yra:)
QUOTE(tapkė @ 2008 03 19, 21:48)
Jauniute jau parašė, jog sarmoj, kai kuriose vaistinėse tikrai rasi O kad greit išsibaigia, tas tiesa Kiek pamenu, po kokių trijų kartų bandžiau purkštis, žiū... tuščia Kažkokia mistika...
QUOTE(Malena @ 2008 03 20, 16:57)
Turiu Klorane toki,panaudoju gal karta per menesi.
Ir kaip tau jis?
QUOTE(tapkė @ 2008 03 20, 20:16)
Ir kaip tau jis?
Jei butu prastas nenaudociau Tik reikia purkst reikiamu atstumu ir issukuot,kad neliktu "miltuku"
tie sausi sampunai yra panasaus speju veikimo kaip ir talkas , o "baby powder mazdaug 100% talko , galit isbandyt ;D liks tokia balta dulksna bet kai issukuoji nebelieka jos.
QUOTE({GlOsSy} @ 2008 03 23, 11:04)
tie sausi sampunai yra panasaus speju veikimo kaip ir talkas , o "baby powder mazdaug 100% talko , galit isbandyt ;D liks tokia balta dulksna bet kai issukuoji nebelieka jos.
Is dalies su tavim sutinku,tik kad sausame sampune tie milteliai vos vos akimi iziurimi.Kai purski tai tokia labai didele koncentracija paduoda.Man labiau patinka sausas sampunas nei kudikiu uzpakaliuku pudra Bet jei namie ner po ranka sauso sampuno tada geriau pudra nei riebaluoti plaukai