Įkraunama...
Įkraunama...

Ar norėtumete turtingo vyro/žmonos?

QUOTE(laureta @ 2008 03 20, 00:29)

bet kaip tos jaunesnes gulasi i lova su sau tinkanciais i tevus ar senelius vyrais, juk siu vyru kunai susirauksleje?

Gulasi gulasi, bet ar ilgai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 03 20, 10:19)
Man paprasciausiai yra nesuvokiama, kaip vyras gali netureti pinigu, arba jis neturi galvos arba jis kazkoks nelaimelis.

Kam vyrui pinigai?
Atsakyti
QUOTE(saules @ 2008 03 19, 11:01)

O kitas kalausimas, man tikrai seniai labai įdomu, kiek šiais laikais laikomas "normalus" arba "geras" uždarbis? Kiek mėnesiui reikia šeimai normaliam gyvenimui? Ta prasme nekalbu apie milijonus smile.gif

manau, jog vyras minimum 10 000 tikrai turetu uzdirbti per menesi
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 03 20, 11:26)
Kam vyrui pinigai?

Tam, kad jis pasitiketu savimi
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 03 20, 12:29)
Papildyta:

Jau isivaizduoju, kaip pinigine pakelia vyruko "pasitikejima" lotuliukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 03 20, 11:29)
manau, jog vyras minimum 10 000 tikrai turetu uzdirbti per menesi
Papildyta:

o jeigu jam uztenka 3000 per menesi ir jis savimi pasitiki? susiranda partnere, kuri taip pat uzdirba ir save islaiko. ir gyvena paprasta laiminga gyvenima.
tai cia gal jus, tokios kurios pacios nesugebat uzsidirbti, savim nepasitikit?
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 03 20, 11:19)
30ties nieko nepasiekes vyras yra baisu.

absoliuciai sutinku drinks_cheers.gif
apskritai vyra galima pamilti tik, tada, kai ji gerbi, tik tada, kai jis tau autoritetas..o norint ji gerbti, reikia tureti uz ka! Neisivaizduoju, kaip galima jausti pagarba pinigu neuzdirbanciam vyrui. Pasamoneje is karto kyla mintis, kad su tuo vyru kazkas ne taip.
Atsakyti
QUOTE(MissGift @ 2008 03 20, 11:34)
absoliuciai sutinku drinks_cheers.gif
apskritai vyra galima pamilti tik, tada, kai ji gerbi, tik tada, kai jis tau autoritetas..o norint ji gerbti, reikia tureti uz ka! Neisivaizduoju, kaip galima jausti pagarba pinigu neuzdirbanciam  vyrui. Pasamoneje is karto kyla mintis, kad su tuo vyru kazkas ne taip.

nesupratau.. jeigu jam 30 metu ir jis uzdirba iki 10K tai jus jau jo negerbiat? pasiekimus tik pinigais matuojat? ar koks profesorius, kuris uzdirba vos kelis tukstancius, bet atlikes visuomenei daug naudingos veiklos yra gerbtinas?

jeigu jus uzdirbat tik kelis tukstantelius (arba is vis nedirbat) ir jums iki 30 metu jus reikia gerbti? jeigu taip, tai uz ka? o gal reikia gerbti tokias moteris, kurios sumedziojo turtinga vyra? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 03 20, 10:29)

Logiška. Mintims nepritariu, bet atsakymas geras.

QUOTE(MissGift @ 2008 03 20, 10:34)
Neisivaizduoju, kaip galima jausti pagarba pinigu neuzdirbanciam  vyrui.

Tai gal čia tik jūsų vaizduotės problemos?
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 03 19, 09:39)
Norėčiau protingo vyro,tokį ir turiu,o turtinga norėčiau aš pati būti.

drinks_cheers.gif thumbup.gif , jokie aukstieji proto neprides, isitikinau
Atsakyti
as labai mazai pazystu vyru Lietuvoj, kuriu menesines pajamos butu virs 10K ir kurie jas uzdirbtu savo saziningu ir svariu darbu. dauguma kaip minimum mokescius slepia, kai kurie kysius nesa, kad gautu projektus.. nenoreciau tokiu pinigu. ir kiekviena diena drebet, kad atitinkamos tarnybos nenusavintu turto ir nepasodintu vyro i kaliuze.
Atsakyti
pati noreciau but turtinga.. biggrin.gif
nemegstu buti zemesnei pakopoj nei kurioj sferoj tongue.gif

gal todel labai sunkiai isgyvenau ta laika kai nedirbau doh.gif
jauciaus skolinga ir klimpanti giliai kazkur biggrin.gif

Atsakyti

QUOTE(Jolita Mc'r @ 2008 03 20, 11:32)
Jau isivaizduoju, kaip pinigine pakelia vyruko "pasitikejima"  lotuliukas.gif  hihihi.gif

Patikek manim wink.gif

QUOTE(Gege @ 2008 03 20, 11:34)
o jeigu jam uztenka 3000 per menesi ir jis savimi pasitiki? susiranda partnere, kuri taip pat uzdirba ir save islaiko. ir gyvena paprasta laiminga gyvenima.
tai cia gal jus, tokios kurios pacios nesugebat uzsidirbti, savim nepasitikit?

Kiekvienam savo. Bet man mazu maziausiai keista kai zmogui uztenka tokios sumos ir jis nebenori nieko siekti...Poreikiai juk auga kasdien.
As aciu Die uzsidirbu ir nespoksau, liezuvio iskisus, i SB pinigine, bet man patinka kai mane lepina ir man nereikia skaiciuoti pinigu kuriuos uzdirbu. Bet tema juk ne apietai, ane smile.gif
Atsakyti