Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai ir zodiako ženklai

Mano sūnus avinas, tai atitinka kaip čia ir rašyta 4u.gif Užsispyrės, neleidžia isikišt, paaiškint. Sukuria savo taisykles, nemėgsta pralaimėti doh.gif Bet vaizduotė labai laki, jau aš tokiu dalykų iš lego nesugalvoju thumbup.gif Bet šiaip galima prie jo prisitaikyt ir tada viskas būna thumbup.gif
Atsakyti
as auginu skorpioniuka ir zuvyte. Sunus skorpionas, mes ji ukvedziu vadinam-visiems reguliuoja kaip gyventi, neduokdie jei kas nors neteisingai ka nors daro, pvz, maiseli uz vienos rankenos nesa, is karto gaus pastaba nuo jo, kad pasitaisytu. O jau atmintis doh.gif -pasakei, nebeistrinsi...
o dukryte zuvyte nezinau ar atitinka zenkla, nes yra terminatorius-kliuciu jos kelyje nera, labai megsta sokti, sukasis ir sukasi, ir nors dar nekalba,bet broliui moralus jau sugeba atsneketi... smile.gif
Atsakyti
Siaip niekada nesidomejau, ar mano vaikai atitinka savo zodiaku zenklus. Atsimenu, kai laikiausi pirmagimio sutikau savo destytoja, o ji ir sako mano : 'Nepavydziu, jiegu tau gims oziaragis ir dar berniukas - daug dziaugsmo, bet vargo taip pat.
Finale - laksto penkiametis oziaragiukas + bezdziones metais gimes. doh.gif Taip ir gyvenam bezdzioniukas su dideliais riestais ozio ragais.
O mazoji - vandenyte, tai nors prie ziazdos dek.

Cia zemiau pateikiu, ka radai apie vaikucius ir ju zenklus, bet pagal pateikta medziaga man visiskai neatitinka schmoll.gif


Vaikų horoskopas
Avinas Avinas (kovo 21 d. - balandžio 19 d.)
Vaikai pavasarinukai, tad nenuoramos ir energingi, anksti pradeda vaikščioti ir kalbėti. Labai žingeidūs, „kodėlčiai“. Anksti siekia savarankiškumo. Pasižymi gera vaizduote, išradingi, nepaprastai jautrūs. Tėvai juos turi nukreipti ir vesti labai taktiškai,daugiau jais pasitikėti, kad jie galėtų pilniau išreikšti savo sugebėjimus ir galimybes
Tauras Tauras (balandžio 20 d. - gegužės 20 d.)
Šie vaikai labai meilūs, mergaitės nuo mažumės mėgsta flirtą. Aktyvūs ir sveiki. Metodiškai ir punktualiai sprendžia savo problemas. Dėmesingi, darbštūs ir sumanūs, viską mėgsta daryti savo rankomis. Daugelis jų muzikalūs. Į mokslo aukštumas kopia tvirtai, kad ir lėtokai. Tokius vaikus reikia paskatinti, ir jie prasiskleidžia kaip gėlės prieš saulę.
Dvyniai Dvyniai (gegužės 21 d. - birželio 21 d.)
Nuo mažumės nepaprastai guvūs, gracingi ir artistiški, nenuoramos ir labai baikštūs. Reikia užimti juos naudinga veikla. Protarpiais būna nervingi. Tėvai turi padėti jiems išsiugdyti dėmesį ir sistemingus įgūdžius. Fanatiškumo reikia vengti. Dvyniai labai nuoširdūs ir momentaliai jaučia melą.
Vėžys Vėžys (birželio 22 d. - liepos 22 d.)
Šio ženklo vaikai visa širdimi siekia dvasinių aukštumų, nors kartais nerangiai išreiškia savo jausmus ir poreikius. Jų vidinis pasaulis turtingas,berniukai stipriai prisirišę prie motinos, paaugliai turi polinkį staiga keisti nuotaiką. Jiems būtina skirti nemaža dėmesio ir supratimo, kad nenuskurstų jų mylinčios sielos.
Liūtas Liūtas (liepos 23 d. - rugpjūčio 22 d.)
Liūtukai - kilniadvasiai lyderiai ir vadai tarp savo bendraamžių tiesiogine šio žodžio prasme. Išradinėja naujus žaidimus. Vaikai juos myli ir gerbia. Liūtukai dievina visokiausius vakarėlius ir šventes, dažnas jų turi dramatinio aktoriaus talentą. Romantiška natūra; anksti ima bodėtis gyvenimu. Mergaičių Liūtukių telefonas nutyla.
Mergelė Mergelė (rugpjūčio 23 d. - rugsėjo 22 d.)
Vaikai greit ir anksti pradeda kalbėti. Anksti jie pareiškia kritišką požiūrį į gyvenimą. Dažnai būna drovūs ir jautrūs kitų nuomonei, paprastai neturi nusisekimo tarp savo bendraamžių. Mėgsta mokytis ir daug skaityti.
Svarstyklės Svarstyklės (rugsėjo 23 d. - spalio 22 d.)
Žavingi ir malonūs vaikai. Visuomet atkreipia visų dėmesį. Su jais lengvai bendrauja ir suaugę, ir bendraamžiai. Ramūs susivaldantys, nelinksta į jokius ekscesus. Jaunystėje išsaugo žavingumą ir patrauklumą. Paprastai anksti tuokiasi - jau vaikystėjepriešingos lyties atstovais. Pagal savo natūrą Svarstyklės - diplomatai. Jie dažnai vengia darbo, jiems būtina formuoti patvarius idealus.
Skorpionas Skorpionas (spalio 23 d. - lapkričio 21 d.)
Vienas stipriausių zodiako ženklų. Šie vaikai turi stiprią valią ir patvarią psichiką. Jiems patinka dirbti ir nugalėti, jie nemoka trauktis, paprastai ne pagal metus išsivystę.
Šaulys Šaulys (lapkričio 22 d. - gruodžio 21 d.)
Vaikai dievina sportą ir gyvūnus, sėdėti namuose jiems nuobodu. Jie nuoširdūs ir kalbūs, turi humoro jausmą ir nelinkę atsiduoti bevaisėms godoms ir svajonėms jau ankstyvoje paauglystėje. Nekenčia neteisybės ir melo. Mėgsta mokyklą ir gerai mokosi. Kartais jiems pritrūksta atsidavimo ir stropumo. Gimę po Šaulio ženklu jaučia vidinį poreikį tikėti. Šaulio charakteryje humanizmas nugali dogmatizmą, sulaužydamas bet kokius apribojimus. Jiems būtina suteikti kuo daugiau laisvės. Mėgsta ekstravagantiškumą; išminties jiems dažnai pritrūksta.
Ožiaragis Ožiaragis (gruodžio 22 d. - sausio 19 d.)
Nuo mažumės orūs, savarankiški, anksti suvokia, ko nori. Garbėtroškos ir nepaprastai gerai mokosi, nors ir lėtai viską atlieka. Nemėgsta triukšmingų vaikiškų žaidimų, dėmesingi, stropūs. Draugų ožiaragiai mažai turi, dažnai vieną, bet ištikimą. Griežtai prisilaiko šeimos saitų ir tradicijų.
Vandenis Vandenis (sausio 20 d. - vasario 18 d.)
Unikalūs vaikai. Jie mąsto ne taip kaip eiliniai. Anksti pareiškia filosofinį požiūrį į gyvenimą, galva pilna nepaprastų idėjų. Protingi, energingi, siekia kuo daugiau pažinti. Kartais be pusiausvyros, mėgsta pripažinimą ir pagyrimus, ir kompaniją, ir vienatvę. Linkę į pramogas. Išradingi, taktiški ir gali priimti kompromisą, bet daro tai, ko jiems reikia. Sunkiai pakelia bausmes. Su jais reikia bendrauti kaip su lygiais, švelniai vadovauti ir kreipti.
Žuvys Žuvys (vasario 19 d. - kovo 20 d.)
Juos nelengva suprasti, dažnai kinta jų nuotaika, tačiau jie nuoširdūs ir jais galima pasitikėti. Jiems reikalinga suaugusių parama ir pripažinimas. Daugelis mieliau bendrauja su suaugusiais, o ne su vaikais dėl savo ankstyvo brendimo ir dvasinės gyvenimo sampratos. Žuvys iš visų Zodiako ženklų jautriausios. Su šiais vaikais būtinas ypatingas taktas, švelnumas ir pripažinimas, kad jie pasitikėtų savimi.
Paimta is cia
Atsakyti
maniškis liūtas - tikras LIŪTAS doh.gif
kaip pasakė - taip ir turi būti cool.gif valgo valgo: "aciu nenoliu" ir gali ant galvos stovėti - daugiau - nei kąsnelio biggrin.gif Šiaip gražiuoju dar galima perkalbėti, tik pabandyk ką "paliepti" - rėkimas, ašaros, bet vistiek bus taip, kaip jis nori doh.gif
Atsakyti
Pas mane dvynys, atitinka pilnai.
Atsakyti
mano dukrytei nepasiteisina zodiako zenklas mirksiukas.gif bet gal dar ir per anksti? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
pas mane svarstykle gimusi ozkos metais tai tikra okele ir yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vendetta @ 2009 09 15, 11:48)
Vaikų horoskopas
Vėžys  Vėžys (birželio 22 d. - liepos 22 d.)
Šio ženklo vaikai visa širdimi siekia dvasinių aukštumų, nors kartais nerangiai išreiškia savo jausmus ir poreikius. Jų vidinis pasaulis turtingas,berniukai stipriai prisirišę prie motinos, paaugliai turi polinkį staiga keisti nuotaiką. Jiems būtina skirti nemaža dėmesio ir supratimo, kad nenuskurstų jų mylinčios sielos.
Paimta is cia


labai atitinka, mamyciukas mano sunelis. pastaruoju metu apskritai be manes niekur, jei butu imanoma, tai galetu i viena susijungti, kad tik neissiskirtu. ir nuo kudikystes nesiskirdavo :as i virtuve ir jis su visais zaislais is paskos, as i vonia, ir jis cia kaip cia biggrin.gif jam ipatingai reikalingas vyresniuju demesys, supratimas. maniskis labiau linkes bendrauti su vyresniais ar suaugusiais, su bendraamziais sunkiai bendrauja, darzelyje yra aukletoju "padejejas".
as saviski is anksto turiu pozityviai nuteikti ir del valgymo ,ir darzelio ejimo, ir visu kitu dalyku.
o tuos oziukus tai visi vaikai turi. manau daugelis uzsispiria ir daro antraip,nei tevai liepia. cia jau vyksta kova kas ka "valdys", tevai tiesiog turi susitaikyti tai nuolatinei "kovai".
Atsakyti
QUOTE(krisstal @ 2008 04 03, 13:08)
Manoji svarstykles.Tai jau labai atitinka, tai nori, tai nebenori,kai uzsinori -nebera. doh.gif Jei kokia knygute renkasi, tai jau begalo ilgai, nes vis neissirenka,o kai issirenka,tai jau nebepatinka,tikras vargas doh.gif

labai taikliai, mano sūnus toks, tai nori, tai nenori, pasiūlai kokį pyrago gabalėli pabaigti pvz, tai sako nenoriu, dar pasitikslini ar nenorės, ar galiu aš su kava suvalgyti, sako valgyk, praeina 10 min. pradeda bliauti, kad aš jo pyragėli suvalgiau, o su knygutėm tai irgi tas pats, renkasi kokia valanda. doh.gif
Atsakyti
oi tie musu vaikuciai lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Maniskis - vandenis.Kai laukiausi,apskaiciavau kad gims zuvyte,oi kai dziaugiaus,sakiau,busim abudu zuvys.Vandeniai man visada siak tiek keisti buvo zmones..Bet se tau,vandeniukas gime,ir esu laiminga smile.gif Kip daug kur raso,tai tikras stebuklelis,visai netelpantis i jokius remus,cia jis drasus,cia jau sedi ant keliu susiguzes,cia ydomia veikla rado,uz keliolika minuciu ji gali buti visai nebeydomi visiems laikams,o atminti turi!Aprasymai apie vandeniukus atitinka mano mazyli.Labai galia,kad pamineti negalavimai,galimos traumos,taip pat labai atitinka...
Atsakyti
maniskiai abudu veziukai, na dukryte tai tikrai daznai viska daro atvirksciai doh.gif
Atsakyti