aš irgi buvau susidūrusi su šia bėda, bet išsprendėm- padovanojo man vyras kištukus į ausis, tai dabar miegu, nieko negirdžiu ir jo nedaužau, žodžiu visi patenkinti
tik reikia pirkti tuos kištukus kurie prisitaiko prie ausies pagal ausies dydį, tada gerai užkemša ir nieko nesigirdi
Aš per 10m. tiek pripratau prie to knarkimo, kad dabar kai išvažiuoja, net nebeužmiegu . trūksta garsinio fono
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 25, 01:22)
Tai esmė tame, kad Agotuko tema jau ir yra Įtariu reikia jas jungt ir tiek Tikis nerandu kokia čia moderatorė už šitą skyrelį atsakinga .
i | temos sujungtos. Nepamirškite prieš užvesdami naują temą pasinaudoti Paieška! Dažniausiai pasirodo, kad tokia tema jau yra diskutuota forume ir pakanka tik ją persiskaityti bei pakomentuoti, o ne atidaryti naują analogišką temą. Ačiū. |
o maniskis kaip pradeda knarkti, tai net kvepuoti nustoja, as tada kaip kokia partizane, pradzioje ji trankau, paskui uz nosies spaudziu, i ausi prasau kad apsiverstu ant kito sono ir pati aisku atsibundu galutinai, nes issigastu kad diedas nenumirtu beknarkdamas ir taip sulaukiu ryto. Nepadeda man nei ausu kamstukai, nei trankymai, niekas. as kartais jo net pazadinti nesugebu, tai tik ryta pasiskundziu koks jis negeras... vienintele iseitis, kai iseina i kita kambari, arba jau pati iseinu, kai diedas parpia po baliaus. tada rek nerekes - negirdi!
ir nieko tu jam nepadarysi, pasiskundi, tai jis atsako: o ka man daryti, juk cia liga tokia!
ir nieko tu jam nepadarysi, pasiskundi, tai jis atsako: o ka man daryti, juk cia liga tokia!
A saviski spardau ir trankau, jis pabunda ir tada as gaunu velniu uz smurta
QUOTE(jura-rura @ 2005 09 02, 15:28)
o maniskis kaip pradeda knarkti, tai net kvepuoti nustoja, as tada kaip kokia partizane, pradzioje ji trankau, paskui uz nosies spaudziu, i ausi prasau kad apsiverstu ant kito sono ir pati aisku atsibundu galutinai, nes issigastu kad diedas nenumirtu beknarkdamas ir taip sulaukiu ryto. Nepadeda man nei ausu kamstukai, nei trankymai, niekas. as kartais jo net pazadinti nesugebu, tai tik ryta pasiskundziu koks jis negeras... vienintele iseitis, kai iseina i kita kambari, arba jau pati iseinu, kai diedas parpia po baliaus. tada rek nerekes - negirdi!
o tu čia kartais ne apie maniškį
Čia iš ELTA spaudos pranešimų naujiena
Garsus knarkimas tapo skyrybų priežastimi
Dubajus/Kairas, rugsėjo 23 d. (dpa-ELTA).
"25 metų indė Dubajuje pareikalavo skyrybų, nes jos vyras labai garsiai knarkia.
Kaip penktadienį pranešė laikraštis "Gulf News", 30-metis rinkodaros ekspertas iš Indijos prieš tai jau gulėsi ant operacinio stalo, nes žmona ir tame pačiame name gyvenantys uošviai skundėsi jo knarkimu. Tačiau ir operacija pakankamai nesumažino nakties kriokimo decibelų.
Šiuo metu vyriškis gyvena Dubajuje su savo motina ir keliais draugais, kuriems knarkimas greičiausiai nėra neištveriamas dalykas. Kadangi jis su skyrybomis nesutinka, atvejį nagrinėja teismas."
va taip va būna
Garsus knarkimas tapo skyrybų priežastimi
Dubajus/Kairas, rugsėjo 23 d. (dpa-ELTA).
"25 metų indė Dubajuje pareikalavo skyrybų, nes jos vyras labai garsiai knarkia.
Kaip penktadienį pranešė laikraštis "Gulf News", 30-metis rinkodaros ekspertas iš Indijos prieš tai jau gulėsi ant operacinio stalo, nes žmona ir tame pačiame name gyvenantys uošviai skundėsi jo knarkimu. Tačiau ir operacija pakankamai nesumažino nakties kriokimo decibelų.
Šiuo metu vyriškis gyvena Dubajuje su savo motina ir keliais draugais, kuriems knarkimas greičiausiai nėra neištveriamas dalykas. Kadangi jis su skyrybomis nesutinka, atvejį nagrinėja teismas."
va taip va būna
QUOTE(Adile @ 2005 04 17, 22:21)
Reikia sona pakutent svelniai... tada pats apsivercia Tik vat atitaikyt reikia... nes kai kada tai traktuoja kaip kvietima pasimylet Na, bet tai vistiek geriau nei knarkimo klausytis
haha.. tas tai jo.. karta skundesi draugui.. paskui tas draugas papasakojo savo panai, o ta pana perdave man.. tai vo.. uzknarke.. nu as kai ir taip super jautriai miegu.. tai pabuciavau ir taip pazadinau.. tai va ka pasiskunde.. 'prizadina viduri nakties, nu reiskia kazko nori.. bandau lyst o ji sako: "nelysk, miegok!!!.. ryt gi anksti keltis.." ir kas tas bobas supaisys..' daugiau taip nebedarau daba stuktelnu su alkune ir sakau, verskis ant kito sono kad neknarktum.. jokiu nesusipratimu nebuna
Na mano vyras ir knarkimu nesiskunde Kiekviena nakty ,koncertai budavo Bet dabar jis miega su tokiu aparatu,kuris reguliuoja kvepavima ir jokiu knarkimu ir as pailsiu ir jis geriau issimiega
Maniskis anksciau irgi knarke, bet dabar kazkaip to knarkimo nebegirdziu. Pradejau galvot kodel Nusprendziau, kad arba jau pripratau, arba gal jau pati knarkiu ir todel nebegirdziu...
aš sąžiningai po 5-6 kartus per naktį vyrą žadinu ir liepiu nebeknarkt kartais tenka ilgai pasidarbuoti, kol pabunda. tai dabar vietoj baksnojimo ėmiau kutenti. Žiauru, bet ką man daryti?